Szerszámtartozékok

Szűrők
Done
 • MŰHELYSZERSZÁMOK FÚRÓ CSAVARHÚZÓ

Ideje munkához látni! Ez mindig a tökéletes alkalom arra, hogy építsünk valamit! Egy csodálatos kerti pavilon, ahol az egész család pihenhet, vagy talán egy kedves kis cserép, amelybe szép virágokat ültethet - mit fogsz ma létrehozni? 
Mindez akkor lesz lehetséges, ha a kis tervező kitárja képzeletének szárnyait!  Persze ehhez sem kellenek megfelelő eszközök! 
Itt jönnek jól a gyermekműhely eszközei! Kifejezetten a kicsik számára fejlesztették ki őket, ezért teljesen biztonságosak számukra! 
A játék cserélhető végekkel rendelkezik, az egyik végük kirakósfűrészként funkcionál, a másik pedig egy klasszikus " csavarhúzó " fej, amelybe fúrót vagy csavarhúzót illeszthetsz, így rengeteg különböző tevékenységet végezhetsz! 
 
A játék kialakítását úgy tervezték, hogy a lehető legjobban hasonlítson a valódi szerszámokra! Ez felkelti a gyermek figyelmét, és játékra ösztönzi őket! Nagyszerű választás a kis mérnököknek!  
A felnőttek figyelése és utánzása nagyon fontos a kicsik számára! A játékszerszámok remek lehetőséget nyújtanak a gyermek kíváncsiságának kielégítésére, amikor a szülő valódi csavarhúzót vagy kirakósfűrészt használ, ami veszélyes lehet! 
Ez a termék tökéletes lesz arra, hogy gyermekét kreatív és alkotó játékra motiválja! Ez lehetővé teszi számukra, hogy belekerüljenek a mérnök, ács vagy bármely más, elektromos szerszámokat használó szakma szerepébe! 
Mindannyian tudjuk, milyen veszélyesek lehetnek az elektromos szerszámok. Azonban hihetetlenül hasznosak, és sok feladatot megkönnyítenek! Ha olyan játékokat használsz, amelyek hasonlítanak rájuk, az segít a megfelelő viselkedés kialakításában, amikor a jövőben valódi csavarhúzóval kerül kapcsolatba! 

A fúróval való csavarozás vagy fúrás fejleszti gyermeke kézügyességét, gyorsan javítja az ujjak és a kéz pontosságát, valamint a szem-kéz koordinációt! Az intellektuális képességek sem maradnak le - a térbeli képzelőerő, a felfogóképesség és a kreativitás ugyanolyan gyorsan fejlődik! 
Hogy ne kelljen aggódnia a játék gyors sérülése miatt, robusztus és tartós anyagokból készült! Kétségtelenül órákig tartó remek szórakozást fog nyújtani! 
 Két AA elemmel működik - még akkor is, ha egy fontos konstrukció készítése közben fogy ki az energiája, pillanatok alatt kicserélheti a cellákat, és folytathatja a játékot! Nem kell várni a beépített akkumulátor feltöltésére! 
 Esztétikus dobozba csomagolva, így három év feletti gyermekek számára is alkalmas szórakoztató, lebilincselő ajándéknak!  

A készlet tartalma:
  fúró 4 különböző fúrószárTápegység: 2x AA elem (nem tartozék)
Anyag: műanyag
A gyermek kora: 3+
Méretek:
 csavarhúzó méretei: 22cm x 7cm x 20cm  a csomagolás méretei:     28.5cm x 26cm x 6.5cmEsztétikus kartondobozba csomagolva.
  4 800 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  MŰHELYSZERSZÁMOK FÚRÓ CSAVARHÚZÓ Ideje munkához látni! Ez mindig a tökéletes alkalom arra, hogy építsünk valamit! Egy csodálatos kerti pavilon, ahol az egész család pihenhet, vagy talán egy kedves kis cserép, amelybe szép virágokat ültethet – mit fogsz ma létrehozni? Mindez akkor lesz lehetséges, ha a kis tervező kitárja képzeletének szárnyait!…

 • OKTATÁSI KIRAKÓS JÁTÉK CSAVARHÚZÓVAL 181 DARABOS TOKBAN.

Fantasztikus kirakós, amely minden kis barkácsolónak tetszeni fog.
A játék lényege, hogy csavarhúzóval vagy csavarhúzóval különböző színű csavarokat kell a táblába csavarni.
Gyermeke igazi barkácsolónak fogja érezni magát.
Ébreszd fel gyermekedben az igazi művész lelkét.

Egy nagyszerű játék, amely igazi csemege lesz a kis barkácsolónak.
A blokkokkal mindenféle mintát, formát és alakzatot létrehozhatsz, az egyetlen korlát a kis építő fantáziája és a blokkok száma.
A blokkokkal való játék egy nagyszerű kaland, amely órákra magával ragad.
Az elemek behelyezése és a csavarhúzó beindítása után úgy forog, mint egy igazi készülék.

Az egyedi épület létrehozásának lehetősége sok örömet és elégedettséget fog okozni gyermekének.
Egy fantasztikus készlet, amely biztosan órákig leköti a kisgyermekét, és sok izgalmas szórakozást nyújt.
Hagyja, hogy gyermeke igazi építőnek érezze magát.
A csavarlemez egyben hordtáskaként is funkcionál, így a téglák tárolása és szállítása egyszerűvé válik.

 ROBUSZTUS ÉS TARTÓS KIALAKÍTÁS - a gyermek képes lesz korlátlanul ki- és becsavarni a csavarokat, különböző formákat és alakzatokat létrehozva. NAGYSZÁMÚ ELEM- A különböző formájú és színű téglák serkentik a gyermek fantáziáját, és lehetővé teszik, hogy sokféle szerkezetet építsen. ÉLÉNK, TELÍTETT SZÍNEK - a különböző színű téglák segítenek a gyermeknek megtanulni a színek és formák neveit PRAKTIKAI TÁRGY A KÉSZLETBEN - tok megkönnyíti a blokkok tárolását. SZÓRAKOZÁS ÉS FEJLŐDÉS EGYBEN - a műhely javítja a négyzetek kézügyességét, serkenti a gyermek fantáziáját és kreativitását, és rengeteg végtelen szórakozást nyújt. Ezenkívül a játék fejleszti a műszaki gondolkodási készségeket, míg a saját egyedi konstrukció létrehozása nagy elégedettséget ad gyermekének, és igazán büszke lesz alkotására.

A készlet tartalma:
  Ügy
  Csavarhúzó tábla
  Különböző formájú blokkok készlete
  Színes csavarok
  Csavarhúzó
  Csavarhúzó
  Füzetecske az összerakható mintákkal

Műszaki adatok:
  Darabszám: 181el.
  Csomagolási méretek: 30cm x 10cm x 23cm
  Méretek          bőrönd: 28.5cm x 21cm x 9cm 
  Képes tábla: 28.5cm x 14.5cm
  Csavarhúzó: 14cm x 11.5cm
  Csavarhúzó tápegység:          2x AA 1,5V-os elem (nem tartozék)
  Műanyag:Műanyag

Vonzó dobozba csomagolva.
  6 700 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  OKTATÁSI KIRAKÓS JÁTÉK CSAVARHÚZÓVAL 181 DARABOS TOKBAN. Fantasztikus kirakós, amely minden kis barkácsolónak tetszeni fog. A játék lényege, hogy csavarhúzóval vagy csavarhúzóval különböző színű csavarokat kell a táblába csavarni. Gyermeke igazi barkácsolónak fogja érezni magát. Ébreszd fel gyermekedben az igazi művész lelkét. Egy nagyszerű játék, amely igazi csemege lesz a…