Háziállatetető- és -itatótálak

Szűrők
Done
 • KUTYA TÁL LASSÚ EVÉS PUZZLE JÁTÉK

Ön egy négylábú kutya szerencsés gazdája? Kényeztesse kedvencét egy kis örömmel.

Az egyedi, kirakós funkcióval ellátott étellassító tál biztosan tetszeni fog minden háziállatnak.

A kutyatartás nemcsak nagy öröm, hanem nagy felelősség is az egészségéért. Tisztában vagyunk ezzel, és mindent megteszünk, hogy megfeleljen az Ön igényeinek.

Egyes kutyák, különösen azok, amelyek nehéz időket éltek át, mohón megeszik a nekik adott ételt. Ennek okai eltérőek lehetnek, de az eredmények siralmasak. A túl gyorsan evő háziállatoknál fennáll a puffadás, hányás, fulladás, nagytestű fajtáknál pedig akár a gyomorcsavarodás veszélye, ami a háziállat halálához vezethet.

A kirakós tál segítségével természetes lesz, hogy kedvence lelassítja a táplálékfelvételt. Úgy tervezték, hogy kielégítse a kutya természetes táplálékkereső reflexét.

Ráadásul minden étkezésbe szórakoztató elemet visz be. A kutyának némi erőfeszítést kell tennie, hogy elérje kedvenc jutalomfalatjait.

Hogyan működik?

Egyszerűen csak öntse a lyukakba kedvence kedvenc ételét, és a kisállat új és új stratégiákat fog kitalálni, hogy eljusson az ételhez. A tál csúszó elemekkel rendelkezik, amelyek elrejtik az ételt. A háziállatnak az orrával vagy a mancsával kell mozgatnia őket úgy, hogy az ételt tartalmazó lyukakhoz jusson.

Egy ilyen kis rejtvény evés közben pozitívan befolyásolja kedvence fejlődését. A Lassú evés tál egy módja a jó étkezési szokások kialakításának, kedvence egészségének megőrzésének, és egyben hasznos szellemi gyakorlat is.

A tál minden részletre odafigyelve készült.

Csúszásmentes elemekkel rendelkezik, amelyek megakadályozzák, hogy a tál evés közben a padlón vándoroljon.

Anyag: műanyag

Méretek:

  a teljes adagoló átmérője: 24cm
  csomagolás:  25cm x 4cm x 28.5cm
  5 200 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  KUTYA TÁL LASSÚ EVÉS PUZZLE JÁTÉK Ön egy négylábú kutya szerencsés gazdája? Kényeztesse kedvencét egy kis örömmel. Az egyedi, kirakós funkcióval ellátott étellassító tál biztosan tetszeni fog minden háziállatnak. A kutyatartás nemcsak nagy öröm, hanem nagy felelősség is az egészségéért. Tisztában vagyunk ezzel, és mindent megteszünk, hogy megfeleljen az Ön…