Író- és rajzeszközök

Szűrők
Done
 • FILCTOLLAK SZÍNES FILCTOLLAK 100 DB-OS KÉSZLETBEN

Itt az ideje, hogy felébreszd a benned vagy gyermekedben rejlő belső művészt! A nagyszámú filctollkészlet lehetővé teszi, hogy egyedi és érdekes műalkotásokat hozzon létre! 

A készlet akár 100 jelölőből áll! Mindegyiknek más-más színe van, így tökéletesen kiválaszthatod a marker színét az igényeidnek és a képzeletednek megfelelően! 


Mindegyik filctollnak két vége van - az egyik vége egy 0,4 mm széles, finom hegyű toll a pontos körvonalazáshoz és íráshoz, a másik vége pedig egy 1-2 mm széles filctoll, amellyel pillanatok alatt nagy területeket fedhet le a papíron! 


A filctollak színei tiszták, a hegyek pedig tartósak, így biztos lehetsz benne, hogy sok érdekes festményt készíthetsz velük! 

A rajzolás nagy hatással lesz az egyes személyek számos kézügyességére - fejleszti a kézmozdulatok pontosságát és precizitását, valamint a szem-kéz koordinációt. 


A szellemi képességeket is aktívan ösztönözzük alkotás közben, különös tekintettel a kreativitásra és a képzelőerőre. Érdemes arra is gondolni, hogy a művészet bármely formája, beleértve a festészetet és a rajzolást is, segít az érzelmek kifejezésében és a nehéz helyzetek kezelésében!


A termék egy praktikus műanyag dobozban van csomagolva, így az egész készletet könnyen tárolhatja! 


Műszaki adatok: 
  A színek száma: 100
  A vastag csúcs szélessége: 1-2 mm
  A keskeny hegy szélessége: 0,4 mm 
  A jelölő hossza: 16 cm 
  Csomagolási méretek: 25 cm x 17 cm x 7 cm 
A termék esztétikus műanyag dobozba csomagolva.
  12 900 Ft

  ◉ Rendelhető 11 db

  FILCTOLLAK SZÍNES FILCTOLLAK 100 DB-OS KÉSZLETBEN Itt az ideje, hogy felébreszd a benned vagy gyermekedben rejlő belső művészt! A nagyszámú filctollkészlet lehetővé teszi, hogy egyedi és érdekes műalkotásokat hozzon létre! A készlet akár 100 jelölőből áll! Mindegyiknek más-más színe van, így tökéletesen kiválaszthatod a marker színét az igényeidnek és a…

 • BAMBINO háromszög ceruzák fakeretben 24 szín + hegyező

A termék jellemzői:
 kaolin agyagból készült fakeretben kényelmes háromszög keresztmetszettel Lengyelországban gyártott könnyen temperálható puha használatra intenzív és telített színek kiváló felületi lefedettség ideális rajzoláshoz, nagy területek kitöltéséhez és a színek közötti lágy átmenetek kialakításához vastag, jól kiegyensúlyozott, ezért tökéletesen illeszkedik a gyermek kis kezéhez alkalmas 3+ gyermekeknek megfelelnek a játékok biztonságáról szóló, 2009. június 18-i 2009/48/EK európai parlamenti és tanácsi irányelv alapvető követelményeinek és a vonatkozó harmonizált szabványok követelményeinek. 24 szín élező mellékelve arany és ezüst zsírkréta mellékelve
Termékleírások:
 Kréta keresztmetszete - 10 mm Ceruza hossza - 15 cm Rúdátmérő - 5,3 mm
Csomagolási méretek: 35cm x 20cm x 2cm
  6 000 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  BAMBINO háromszög ceruzák fakeretben 24 szín + hegyező A termék jellemzői: kaolin agyagból készült fakeretben kényelmes háromszög keresztmetszettel Lengyelországban gyártott könnyen temperálható puha használatra intenzív és telített színek kiváló felületi lefedettség ideális rajzoláshoz, nagy területek kitöltéséhez és a színek közötti lágy átmenetek kialakításához vastag, jól kiegyensúlyozott, ezért tökéletesen illeszkedik a…

 • BAMBINO ceruzák, 24 színben

A termék jellemzői:
 zsírkréták, amelyek generációk óta kísérik a gyerekeket Lengyelországban gyártott kaolin agyagból készültek, ami összehasonlíthatatlanul jobban használhatóvá teszi őket, mint a gyertya-, viasz- vagy ceruzafestéket. intenzív és telített színek kiváló felületi lefedettség ideális rajzoláshoz, nagy területek kitöltéséhez és a színek közötti lágy átmenetek kialakításához minden zsírkrétának papír védőcsomagolása egyedi grafikai motívummal van ellátva a tanulás és a színfelismerés megkönnyítése érdekében (minden zsírkrétán más-más állat van). alkalmas 3+ gyermekeknek megfelelnek a játékok biztonságáról szóló, 2009. június 18-i 2009/48/EK európai parlamenti és tanácsi irányelv alapvető követelményeinek és a vonatkozó harmonizált szabványok követelményeinek. 24 szín a zsírkréta hossza: 8cm csomag mérete: (17.5cm x 11cm x 1cm)
  2 700 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  BAMBINO ceruzák, 24 színben A termék jellemzői: zsírkréták, amelyek generációk óta kísérik a gyerekeket Lengyelországban gyártott kaolin agyagból készültek, ami összehasonlíthatatlanul jobban használhatóvá teszi őket, mint a gyertya-, viasz- vagy ceruzafestéket. intenzív és telített színek kiváló felületi lefedettség ideális rajzoláshoz, nagy területek kitöltéséhez és a színek közötti lágy átmenetek kialakításához…

 • BAMBINO ceruzák, 12 színben

A termék jellemzői:
 zsírkréták, amelyek generációk óta kísérik a gyerekeket Lengyelországban gyártott kaolin agyagból készültek, ami összehasonlíthatatlanul jobban használhatóvá teszi őket, mint a gyertya-, viasz- vagy ceruzafestéket. intenzív és telített színek kiváló felületi lefedettség ideális rajzoláshoz, nagy területek kitöltéséhez és a színek közötti lágy átmenetek kialakításához minden zsírkrétának papír védőcsomagolása egyedi grafikai motívummal van ellátva a tanulás és a színfelismerés megkönnyítése érdekében (minden zsírkrétán más-más állat van). alkalmas 3+ gyermekeknek megfelelnek a játékok biztonságáról szóló, 2009. június 18-i 2009/48/EK európai parlamenti és tanácsi irányelv alapvető követelményeinek és a vonatkozó harmonizált szabványok követelményeinek. 12 szín

Csomagolási méretek: 9cm x 10cm x 1cm
  1 600 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  BAMBINO ceruzák, 12 színben A termék jellemzői: zsírkréták, amelyek generációk óta kísérik a gyerekeket Lengyelországban gyártott kaolin agyagból készültek, ami összehasonlíthatatlanul jobban használhatóvá teszi őket, mint a gyertya-, viasz- vagy ceruzafestéket. intenzív és telített színek kiváló felületi lefedettség ideális rajzoláshoz, nagy területek kitöltéséhez és a színek közötti lágy átmenetek kialakításához…

 • CSILLÁMOS ZSELÉS TOLLAK 140 DB-OS KÉSZLET Még a legnagyobb művészeknek is szükségük van a megfelelő eszközökre ahhoz, hogy gyönyörű műalkotásokat hozzanak létre! Nem is beszélve a legkisebbekről, akik csak az útjukat keresik! 
Kicsiknek és nagyoknak egyaránt nagyszerű választás lehet egy géles tollkészlet! A 140 darabos választékból kiválaszthatod az aktuális igényeidnek és vágyaidnak megfelelő színt! 
A zselés tollakat papírra íráshoz és rajzoláshoz tervezték, és kétségtelenül a legigényesebbek is elégedettek lesznek! Rengeteg szórakozás és kreatív játék garantált! 
Különböző típusú tollakból áll - így az elkészített rajzok és feliratok változatosak és érdekesek lesznek! 
Akár 48 csillámtoll is lehet! Ezekkel csodálatos csillogást és stílust kölcsönözhetsz alkotásaidnak! 
Egy másik tolltípusnak fémtintás utántöltője van, amely nyers és egyedi hangulatot biztosít - kétségtelenül érdekesnek találja majd őket! 36 további színnel virágba borul a fantáziád! 
6 toll két színű tollheggyel rendelkezik hogy könnyen kiszámíthatatlan kombinációkat hozzon létre! 
A készletet 56 különböző színű (akár fluoreszkáló) toll teszi teljessé. Mindegyik telt és telített, így tökéletesek gyönyörű dekorációk, üdvözlőkártyák és bármi más, amit csak el tudsz képzelni! 
Az összes tollat kényelmesen tárolhatja a műanyag csomagolásban, hogy rendet tartson, és gyorsan kiválaszthassa a kívánt színt! 
Az írás és a rajzolás nagyszerű lesz a gyermekek számos készségének fejlesztéséhez.. Mindenekelőtt fejleszti a képzelőerejüket és fejleszti kreatív képességeiket! A kreatív játék támogatja gyermeke holisztikus fejlődését!
A rajzoló kézügyessége is ragyogóan fejlődik, javul a kéz pontossága és precizitása, valamint a szem-kéz koordinációja! 
A termék tökéletes ajándéknak - minden gyermek, a legkisebbek és a nagyobbak is örülni fognak egy ilyen készletnek! 
A készlet tartalma: 
 48x csillámos tollak 36x fémes tollak 6x tollak két színben 56x tollak fulorescent és telített színekbenTollhossz: 15cm  
Tollhegy hossza: 12.8cm
Csomagolási méretek: 30cm x 10.5cm x 10.5cm x 10.5cm
  8 500 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  CSILLÁMOS ZSELÉS TOLLAK 140 DB-OS KÉSZLET Még a legnagyobb művészeknek is szükségük van a megfelelő eszközökre ahhoz, hogy gyönyörű műalkotásokat hozzanak létre! Nem is beszélve a legkisebbekről, akik csak az útjukat keresik! Kicsiknek és nagyoknak egyaránt nagyszerű választás lehet egy géles tollkészlet! A 140 darabos választékból kiválaszthatod az aktuális igényeidnek…

 • 25 DB-OS CSILLOGÓ ZSELÉS TOLLKÉSZLET

Még a legnagyobb művészeknek is szükségük van a megfelelő eszközökre ahhoz, hogy gyönyörű műalkotásokat hozzanak létre! Nem is beszélve a legkisebbekről, akik csak az útjukat keresik! 

Kicsiknek és nagyoknak egyaránt nagyszerű választás lehet egy géles tollkészlet! Akár 25 darabból is választhatod az aktuális igényeidnek és vágyaidnak megfelelő színt! 

A zselés tollakat papírra íráshoz és rajzoláshoz tervezték, és kétségtelenül a legigényesebbek is elégedettek lesznek! Rengeteg szórakozás és kreatív játék garantált! 

Különböző típusú tollakból áll - így az elkészített rajzok és feliratok változatosak és érdekesek lesznek! 

Akár 12 csillámtoll is lehet! Ezekkel csodálatos csillogást és stílust kölcsönözhetsz alkotásaidnak! 

Egy másik tolltípusnak fémtintás utántöltője van, amely nyers és egyedi hangulatot biztosít - kétségtelenül érdekesnek találja majd őket! A 7 másik szín lehetővé teszi, hogy a képzeleted kivirágozzon! 

A készlet 6 tollal egészül ki, különböző színekben (még fluoreszkálóban is). Mindegyik telt és telített, így tökéletesek gyönyörű dekorációk, üdvözlőkártyák és bármi más, amit csak el tudsz képzelni! 

Az összes tollat kényelmesen tárolhatja a műanyag csomagolásban, hogy rendet tartson, és gyorsan kiválaszthassa a kívánt színt! 

Az írás és a rajzolás nagyszerű lesz a gyermekek különböző képességei számára.. Mindenekelőtt fejleszti a képzelőerejüket és fejleszti kreatív képességeiket! A kreatív játék segíti gyermeke általános fejlődését!

A rajzoló kézügyessége is csodálatosan fejlődik, javul a kéz pontossága és precizitása, valamint a szem-kéz koordináció! 

A termék tökéletes ajándék - minden gyermek, a legkisebbek és a nagyobbak is örülni fognak egy ilyen készletnek! 


 12x csillámos tollak 7x fémtollak 3x tollak fluoreszkáló színekben 3x tollak standard színekben: fekete, kék, pirosTollhossz: 15cm  
Az újratöltés hossza: 12.8cm
Csomagolási méretek: 29cm x 16cm x 1cm
  3 000 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  25 DB-OS CSILLOGÓ ZSELÉS TOLLKÉSZLET Még a legnagyobb művészeknek is szükségük van a megfelelő eszközökre ahhoz, hogy gyönyörű műalkotásokat hozzanak létre! Nem is beszélve a legkisebbekről, akik csak az útjukat keresik! Kicsiknek és nagyoknak egyaránt nagyszerű választás lehet egy géles tollkészlet! Akár 25 darabból is választhatod az aktuális igényeidnek és…

 • ALPINO FILCTOLLAK KEREK HEGYŰ 10 SZÍNBEN
 GYERMEKEKNEK

Az intenzív színekkel ellátott filctollak serkentik gyermeke kreativitását!

Az élénk színű filctollak nagyszerű választás a legkisebbek számára.
A csomag 10 színes filctollat tartalmaz. Az Alpino Baby termékcsalád ideális a kisgyermekek számára.
Az Alpino tapasztalt és képzett gyermektermékek gyártója. A termékeket az jellemzi, hogy szigorú minőségellenőrzésnek vetik alá őket. Megfelelnek az európai biztonsági előírásoknak, és garantáltan ártalmatlanok.
Mindegyik filctollnak lekerekített festékhegye van, a kupakokon mosolygó arcok formájában vicces formákkal.
A markerek vastag és kerek formája megkönnyíti, hogy kisgyermekeink kis kezükkel megfoghassák őket.
A rajzokon keresztül a gyermek képes megmutatni mindazt, amit szavakkal nem lehet kifejezni. Amikor rajzol, a kezét és az agyát használja, hogy összehangolja a keze teljes mozgását, és ettől függ a műve pontossága. A rajzolás gyakorlásával tulajdonképpen az agyat eddzük.
A rajzolás a gyermekek és felnőttek manuális készségeinek fejlesztésének egyik módja.
A rajz kontúrjainak kitöltése fejleszti a motoros készségeket. Ezenkívül fejleszti a képzelőerőt és a fantáziát.
A rajzolás egyszerű aktusa a gyermek önbecsülését is növeli, és arra készteti, hogy higgyen önmagában és képességeiben, ami felbecsülhetetlen értékű a társadalmi életben.
Rajzolni vagy színezni is lehet a gyermekkel együtt, hiszen az együtt töltött idő elengedhetetlen a megfelelő fejlődéshez.
A készlet tartalma:
 10 jelző
 
Markerek méretei:
 hossza a kupak eltávolítása után - 13,2 cm a csúcs rajzolási vastagsága - 0,2 cm
Csomagolási méretek: 
21 cm x 20,3 cm x 2 cm
  4 700 Ft

  ◉ Raktáron 1 db
  ◉ Rendelhető 15 db

  ALPINO FILCTOLLAK KEREK HEGYŰ 10 SZÍNBEN GYERMEKEKNEK Az intenzív színekkel ellátott filctollak serkentik gyermeke kreativitását! Az élénk színű filctollak nagyszerű választás a legkisebbek számára. A csomag 10 színes filctollat tartalmaz. Az Alpino Baby termékcsalád ideális a kisgyermekek számára. Az Alpino tapasztalt és képzett gyermektermékek gyártója. A termékeket az jellemzi, hogy…