Tollak

Szűrők
Done
 • ALPINO KÉTOLDALAS HÁROMSZÖGLETŰ FILCTOLLAK 12 SZÍNBEN
A kétoldalas filctollak intenzív színekkel serkentik kreativitását.
A tizenkét kétoldalas, élénk színekben pompázó filctoll remek választás minden művész, diák vagy irodai dolgozó számára. Használhatók rajzolásra, írásra, illusztrálásra, vázlatkészítésre, árnyékolásra, tervezésre, színezésre stb.
A markerek markolatának ergonomikus háromszög alakja megkönnyíti a kéz helyes alakítását, és ideálisak rajzoláshoz és kontúrozáshoz.
Minden markernek két hegye van, egy ecsetes (kb. 2,9 mm vastagságú rajzoló) és egy finom hegyű (kb. 0,7 mm vastagságú rajzoló). A megfelelő hegy részletes rajzot vagy jobb lefedettséget biztosít.
Az Alpino tapasztalt és szakképzett gyártója a gyermekcikkeknek. A termékeket az jellemzi, hogy szigorú minőségellenőrzésnek vetik alá őket. Megfelelnek az európai biztonsági előírásoknak, és garantáltan ártalmatlanok.
A készlet alkalmas gyermekek, diákok, felnőttek, művészek stb. számára.
A rajzokon keresztül a gyermek képes megmutatni mindazt, amit szavakkal nem tud kifejezni. Amikor rajzol, a kezét és az agyát használja a kéz teljes mozgásának összehangolására, amitől a munka pontossága függ. A rajzolás gyakorlásával tulajdonképpen az agyat eddzük.
A rajzolás a gyermekek és felnőttek manuális készségeinek fejlesztésének egyik módja.
A rajz kontúrjainak kitöltése fejleszti a motoros készségeket. Ezenkívül fejleszti a képzelőerőt és a fantáziát.
A rajzolás egyszerű aktusa a gyermek önbecsülését is növeli, és arra készteti, hogy higgyen önmagában és képességeiben, ami felbecsülhetetlen értékű a társadalmi életben.
Rajzolni vagy színezni is lehet a gyermekkel együtt, hiszen az együtt töltött idő elengedhetetlen a gyermek megfelelő fejlődéséhez.
A készlet tartalma:12 darab kétoldalas filctoll
elérhető színek
rózsaszínsárgaszürkefeketebarnalilasötétkékvilágoskékpirosnarancssötétzöldvilágoszöld
  4 200 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  ALPINO KÉTOLDALAS HÁROMSZÖGLETŰ FILCTOLLAK 12 SZÍNBEN A kétoldalas filctollak intenzív színekkel serkentik kreativitását. A tizenkét kétoldalas, élénk színekben pompázó filctoll remek választás minden művész, diák vagy irodai dolgozó számára. Használhatók rajzolásra, írásra, illusztrálásra, vázlatkészítésre, árnyékolásra, tervezésre, színezésre stb. A markerek markolatának ergonomikus háromszög alakja megkönnyíti a kéz helyes alakítását, és…

 • CSILLÁMOS ZSELÉS TOLLAK 140 DB-OS KÉSZLET Még a legnagyobb művészeknek is szükségük van a megfelelő eszközökre ahhoz, hogy gyönyörű műalkotásokat hozzanak létre! Nem is beszélve a legkisebbekről, akik csak az útjukat keresik! 
Kicsiknek és nagyoknak egyaránt nagyszerű választás lehet egy géles tollkészlet! A 140 darabos választékból kiválaszthatod az aktuális igényeidnek és vágyaidnak megfelelő színt! 
A zselés tollakat papírra íráshoz és rajzoláshoz tervezték, és kétségtelenül a legigényesebbek is elégedettek lesznek! Rengeteg szórakozás és kreatív játék garantált! 
Különböző típusú tollakból áll - így az elkészített rajzok és feliratok változatosak és érdekesek lesznek! 
Akár 48 csillámtoll is lehet! Ezekkel csodálatos csillogást és stílust kölcsönözhetsz alkotásaidnak! 
Egy másik tolltípusnak fémtintás utántöltője van, amely nyers és egyedi hangulatot biztosít - kétségtelenül érdekesnek találja majd őket! 36 további színnel virágba borul a fantáziád! 
6 toll két színű tollheggyel rendelkezik hogy könnyen kiszámíthatatlan kombinációkat hozzon létre! 
A készletet 56 különböző színű (akár fluoreszkáló) toll teszi teljessé. Mindegyik telt és telített, így tökéletesek gyönyörű dekorációk, üdvözlőkártyák és bármi más, amit csak el tudsz képzelni! 
Az összes tollat kényelmesen tárolhatja a műanyag csomagolásban, hogy rendet tartson, és gyorsan kiválaszthassa a kívánt színt! 
Az írás és a rajzolás nagyszerű lesz a gyermekek számos készségének fejlesztéséhez.. Mindenekelőtt fejleszti a képzelőerejüket és fejleszti kreatív képességeiket! A kreatív játék támogatja gyermeke holisztikus fejlődését!
A rajzoló kézügyessége is ragyogóan fejlődik, javul a kéz pontossága és precizitása, valamint a szem-kéz koordinációja! 
A termék tökéletes ajándéknak - minden gyermek, a legkisebbek és a nagyobbak is örülni fognak egy ilyen készletnek! 
A készlet tartalma: 
 48x csillámos tollak 36x fémes tollak 6x tollak két színben 56x tollak fulorescent és telített színekbenTollhossz: 15cm  
Tollhegy hossza: 12.8cm
Csomagolási méretek: 30cm x 10.5cm x 10.5cm x 10.5cm
  12 700 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  CSILLÁMOS ZSELÉS TOLLAK 140 DB-OS KÉSZLET Még a legnagyobb művészeknek is szükségük van a megfelelő eszközökre ahhoz, hogy gyönyörű műalkotásokat hozzanak létre! Nem is beszélve a legkisebbekről, akik csak az útjukat keresik! Kicsiknek és nagyoknak egyaránt nagyszerű választás lehet egy géles tollkészlet! A 140 darabos választékból kiválaszthatod az aktuális igényeidnek…

 • ALPINO FILCTOLLAK KEREK HEGYŰ 10 SZÍNBEN
 GYERMEKEKNEK

Az intenzív színekkel ellátott filctollak serkentik gyermeke kreativitását!

Az élénk színű filctollak nagyszerű választás a legkisebbek számára.
A csomag 10 színes filctollat tartalmaz. Az Alpino Baby termékcsalád ideális a kisgyermekek számára.
Az Alpino tapasztalt és képzett gyermektermékek gyártója. A termékeket az jellemzi, hogy szigorú minőségellenőrzésnek vetik alá őket. Megfelelnek az európai biztonsági előírásoknak, és garantáltan ártalmatlanok.
Mindegyik filctollnak lekerekített festékhegye van, a kupakokon mosolygó arcok formájában vicces formákkal.
A markerek vastag és kerek formája megkönnyíti, hogy kisgyermekeink kis kezükkel megfoghassák őket.
A rajzokon keresztül a gyermek képes megmutatni mindazt, amit szavakkal nem lehet kifejezni. Amikor rajzol, a kezét és az agyát használja, hogy összehangolja a keze teljes mozgását, és ettől függ a műve pontossága. A rajzolás gyakorlásával tulajdonképpen az agyat eddzük.
A rajzolás a gyermekek és felnőttek manuális készségeinek fejlesztésének egyik módja.
A rajz kontúrjainak kitöltése fejleszti a motoros készségeket. Ezenkívül fejleszti a képzelőerőt és a fantáziát.
A rajzolás egyszerű aktusa a gyermek önbecsülését is növeli, és arra készteti, hogy higgyen önmagában és képességeiben, ami felbecsülhetetlen értékű a társadalmi életben.
Rajzolni vagy színezni is lehet a gyermekkel együtt, hiszen az együtt töltött idő elengedhetetlen a megfelelő fejlődéshez.
A készlet tartalma:
 10 jelző
 
Markerek méretei:
 hossza a kupak eltávolítása után - 13,2 cm a csúcs rajzolási vastagsága - 0,2 cm
Csomagolási méretek: 
21 cm x 20,3 cm x 2 cm
  4 800 Ft

  ◉ Raktáron 1 db
  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  ALPINO FILCTOLLAK KEREK HEGYŰ 10 SZÍNBEN GYERMEKEKNEK Az intenzív színekkel ellátott filctollak serkentik gyermeke kreativitását! Az élénk színű filctollak nagyszerű választás a legkisebbek számára. A csomag 10 színes filctollat tartalmaz. Az Alpino Baby termékcsalád ideális a kisgyermekek számára. Az Alpino tapasztalt és képzett gyermektermékek gyártója. A termékeket az jellemzi, hogy…

 • ALPINO FLUORESZKÁLÓ FILCTOLLAK 8 SZÍNBEN

Az intenzív színekkel ellátott filctollak ösztönözni fogják a kreativitást.
Az élénk színű filctollak nagyszerű választás minden művész, diák vagy irodai dolgozó számára.
Használhatók rajzolásra, írásra, illusztrálásra, vázlatkészítésre, árnyékolásra, tervezésre, színezésre stb.
Ezenkívül fluoreszkáló tulajdonságaiknak köszönhetően világítanak a sötétben.
Ezek a filctollak moshatóak, a tinta vízbázisú, szagtalan. Nem szúrják át a papírt.
Az Alpino tapasztalt és szakképzett gyártója a gyermekcikkeknek. A termékeket az jellemzi, hogy szigorú minőségellenőrzéseken esnek át. Megfelelnek az európai biztonsági előírásoknak, és garantálják ártalmatlanságukat.
A rajzok segítségével a gyermek képes megmutatni mindazt, amit szavakkal nem tud kifejezni. Amikor rajzolnak, a kezüket és az agyukat használják, hogy összehangolják a kézmozdulatokat, amelyeken a munkájuk pontossága múlik. A rajzolás gyakorlásával tulajdonképpen az agyat eddzük.
A rajzolás a gyermekek és felnőttek manuális készségeinek fejlesztésének egyik módja.
A rajz kontúrjainak kitöltése fejleszti a finommotorikus készségeket. Ezenkívül fejleszti a képzelőerőt és a fantáziát.A rajzolás egyszerű tevékenysége erősíti a gyermekek önbecsülését is, és hitet ad nekik önmagukban és képességeikben, ami a társadalmi életben felbecsülhetetlenül fontos.
Rajzolni vagy színezni is lehet a gyermekkel együtt, hiszen az együtt töltött idő elengedhetetlen a gyermek megfelelő fejlődéséhez.A készlet tartalma:
 8 darab fluoreszkáló filctollMűszaki adatok:
 hossza a sapka eltávolítása után - 12,9 cm csúcs rajzolási vastagság - 0,3 cmelérhető színek:
 sárga narancs piros rózsaszín világos rózsaszín ibolya kék zöldCsomagolási méretek: 19 cm x 8,8 cm x 1,2 cm
  1 800 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  ALPINO FLUORESZKÁLÓ FILCTOLLAK 8 SZÍNBEN Az intenzív színekkel ellátott filctollak ösztönözni fogják a kreativitást. Az élénk színű filctollak nagyszerű választás minden művész, diák vagy irodai dolgozó számára. Használhatók rajzolásra, írásra, illusztrálásra, vázlatkészítésre, árnyékolásra, tervezésre, színezésre stb. Ezenkívül fluoreszkáló tulajdonságaiknak köszönhetően világítanak a sötétben. Ezek a filctollak moshatóak, a tinta vízbázisú,…

 • ALPINO KLASSZIKUS FILCTOLLAK 12 SZÍNBEN
Az intenzív színekkel rendelkező filctollak serkentik a kreativitást.M
Az élénk, élénk színekben pompázó filctollak nagyszerű választás minden művész, diák vagy irodai dolgozó számára.
Ezenkívül a tinta könnyen mosható.
Rajzolhatsz, írhatsz, illusztrálhatsz, vázolhatsz, árnyékolhatsz, tervezhetsz, színezhetsz stb. velük.
Az Alpino tapasztalt és szakképzett gyártója a gyermekcikkeknek. A termékeket az jellemzi, hogy szigorú minőségellenőrzésnek vetik alá őket. Megfelelnek az európai biztonsági előírásoknak, és garantáltan ártalmatlanok.
A rajzok segítségével a gyermek képes megmutatni mindazt, amit szavakkal nem lehet kifejezni. Amikor rajzolnak, a kezüket és az agyukat használják, hogy összehangolják a kézmozdulatokat, amelyeken a munkájuk pontossága múlik. A rajzolás gyakorlásával tulajdonképpen az agyunkat eddzük.
A rajzolás a gyermekek és felnőttek manuális készségeinek fejlesztésének egyik módja.
A rajz kontúrjainak kitöltése fejleszti a motoros készségeket. Ezenkívül fejleszti a képzelőerőt és a fantáziát.
A rajzolás egyszerű aktusa a gyermek önbecsülését is növeli, és arra készteti, hogy higgyen önmagában és képességeiben, ami felbecsülhetetlen értékű a társadalmi életben.
Rajzolni vagy színezni is lehet a gyermekkel együtt, hiszen az együtt töltött idő elengedhetetlen a gyermek megfelelő fejlődéséhez.
A készlet tartalma:- 12 db filctoll 

Műszaki adatok:- hosszúság a kupak eltávolítása után - - csúcshúzás vastagsága - 0,3 cmkapható színek:
Csomagolási méretek:
  1 700 Ft

  ◉ Rendelhető 15 db

  ALPINO KLASSZIKUS FILCTOLLAK 12 SZÍNBEN Az intenzív színekkel rendelkező filctollak serkentik a kreativitást.M Az élénk, élénk színekben pompázó filctollak nagyszerű választás minden művész, diák vagy irodai dolgozó számára. Ezenkívül a tinta könnyen mosható. Rajzolhatsz, írhatsz, illusztrálhatsz, vázolhatsz, árnyékolhatsz, tervezhetsz, színezhetsz stb. velük. Az Alpino tapasztalt és szakképzett gyártója a gyermekcikkeknek.…

 • ALPINO PASZTELL FILCTOLLAK 6 SZÍNBEN
A pasztellszínű filctollak serkentik a kreativitást.
Az élénk színű filctollak nagyszerű választás minden művész, diák vagy irodai dolgozó számára.
Ezek a filctollak könnyen moshatóak, a tinta vízbázisú, szagtalan. Nem látszanak át a papíron.
Használhatók rajzolásra, írásra, illusztrálásra, vázlatkészítésre, árnyékolásra, tervezésre, színezésre stb.
Az Alpino tapasztalt és szakképzett gyártója a gyermekcikkeknek. A termékeket az jellemzi, hogy szigorú minőségellenőrzésnek vetik alá őket. Megfelelnek az európai biztonsági előírásoknak, és garantáltan ártalmatlanok.
A rajzok segítségével a gyermek képes megmutatni mindazt, amit szavakkal nem lehet kifejezni. Amikor rajzolnak, a kezüket és az agyukat használják, hogy összehangolják a kézmozdulatokat, amelyeken a munkájuk pontossága múlik. A rajzolás gyakorlásával tulajdonképpen az agyat eddzük.
A rajzolás a gyermekek és felnőttek manuális készségeinek fejlesztésének egyik módja.
A rajz kontúrjainak kitöltése fejleszti a motoros készségeket. Ezenkívül fejleszti a képzelőerőt és a fantáziát.
A rajzolás egyszerű aktusa a gyermek önbecsülését is növeli, és arra készteti, hogy higgyen önmagában és képességeiben, ami felbecsülhetetlen értékű a társadalmi életben.
Rajzolni vagy színezni is lehet a gyermekkel együtt, hiszen az együtt töltött idő elengedhetetlen a gyermek megfelelő fejlődéséhez.
A készlet tartalma:- 6 pasztell filctoll
Műszaki adatok:- hosszúság a kupak eltávolítása után - 12,9 cm- csúcshúzás vastagsága - 0,3 cm
elérhető színek:
 pasztell sárga pasztell narancs pasztell rózsaszín pasztell lila pasztellkék pasztell zöld
Csomagolási méretek: 19 cm x 6,9 cm x 1,2 cm
  1 400 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  ALPINO PASZTELL FILCTOLLAK 6 SZÍNBEN A pasztellszínű filctollak serkentik a kreativitást. Az élénk színű filctollak nagyszerű választás minden művész, diák vagy irodai dolgozó számára. Ezek a filctollak könnyen moshatóak, a tinta vízbázisú, szagtalan. Nem látszanak át a papíron. Használhatók rajzolásra, írásra, illusztrálásra, vázlatkészítésre, árnyékolásra, tervezésre, színezésre stb. Az Alpino tapasztalt…