Filctollal írható törölhető táblák

Szűrők
Done
  • ÖNTAPADÓS TÁBLA - FEHÉR
PRAKTIKAI - a tábla ideális irodákba, konferenciatermekbe, képzési központokba, üzleti megbeszélésekre, valamint otthonra, ahol nemcsak a napi teendők megtervezésére, hanem a gyermekek játékára is használható. Praktikusabb helyettesítője a krétatáblának, amelynek hátránya, hogy használatuk során például a bútorokra rakódik a por. A légúti fertőzésekre hajlamosak számára is problémákat okozhat.

 

EGYSZERŰBEILLESZTÉS ÉS LESZERELÉS - csak egy egyenletes felületet kell zsírtalanítani, és a fóliát felragasztani rá. A tábla mérete könnyen az egyéni igényekhez igazítható. Az alján egy praktikus rács található, amely lehetővé teszi a kiválasztott hossz és szélesség pontos mérését.

 

NINCS ÜZENET - miután lehúzza, nem hagy nyomot, így a falra, bútorra, hűtőszekrényre vagy bármilyen más helyre felragaszthatja. A tábla ajtókon és üvegfelületeken is használható.

 

4 radír radírral és mágnessel - a készlet 4 radírt tartalmaz (3 fekete, 1 piros), mindegyik egy radírral és egy mágnessel végződik. A radír lehetővé teszi a könnyű és gyors radírozást. Nem kell nagy szivacsot használnunk ráadásul. A mágnes lehetővé teszi, hogy a jelölő bármilyen fémtárgyhoz rögzíthető legyen.

 

SPECIFIKÁCIÓK


tábla színe: fehér
anyag: PVC
újrafelhasználható: igen
szárazra törölhető bevonat: igen
öntapadós: igen
méretek (W/D): 45cm x 200cm
a készlet súlya csomagolással együtt: 255g

 

BESZÁMOLVA


tábla - 1 tekercs
4 filctoll szivaccsal (3x fekete, 1x piros)
    2 600 Ft

    ◉ Raktáron több mint 20 db
    ◉ Rendelhető több mint 20 db

    ÖNTAPADÓS TÁBLA – FEHÉR PRAKTIKAI – a tábla ideális irodákba, konferenciatermekbe, képzési központokba, üzleti megbeszélésekre, valamint otthonra, ahol nemcsak a napi teendők megtervezésére, hanem a gyermekek játékára is használható. Praktikusabb helyettesítője a krétatáblának, amelynek hátránya, hogy használatuk során például a bútorokra rakódik a por. A légúti fertőzésekre hajlamosak számára is…