Kihangosítók gépjárművekhez

Szűrők
Done
 • FA SZORTER EGY MADZAGON MOBIL SÜNDISZNÓ 
Minden gyerek szeretne egy kisállatot! 
Az aranyos süni formájú szortírozó szívesen lesz gyermeked barátja! 
A játék bájos megjelenését a meleg és kellemes színek adják! Biztos, hogy felkelti a kisgyermek figyelmét, és még a felnőttek sem fognak közömbösen elmenni mellette! 
A klasszikus szortírozó, bár egyszerű játék, kétségtelenül sok élvezetes szórakozást nyújt gyermekének! A Montessori-filozófia szerint minél kevésbé bonyolult egy játék, annál többet tud tanítani a gyermeknek! 
Ajáték alapvető funkciója a sün hátán található szortírozó. A készlet 3 különböző formájú blokkot tartalmaz, és mindegyik blokk egy adott lyukba illeszkedik! 
A kerek szortírozó kivehető a járműből, így a színes blokkok behelyezése sokkal egyszerűbbé válik! 
A kényelmes, hosszú zsinórnak köszönhetően a kis sünit hosszú, élvezetes sétákra lehet vinni! Az utazás során a szortírozó pörögni fog, ami extra hatást biztosít! 
A szortírozó, annak ellenére, hogy mennyire egyszerű játék, nagyszerű a gyermek általános fejlődéséhez. Azonnal fejleszti gyermeke értelmi képességeit, támogatja a formák megkülönböztetésének megtanulását, a színes kialakítás pedig segít a színek megkülönböztetésében és megnevezésében ! 
Gyermeke kézügyessége biztosan nem marad el! A téglák megfelelő módon történő elhelyezése elsőre ijesztő feladatnak tűnhet, ami pozitív hatással lesz a kézmozdulatok pontosságára, a négyzetek precizitására és a szem-kéz koordinációra. 
A termék minden eleme fából készült, amelyet gondosan csiszoltak és nem mérgező festékkel vontak be, így teljesen biztonságos a kisgyermek számára! Nem kell aggódnod, hogy megsérül vagy szálkát kap! 
A fából készült játékok nagyszerű alternatívát jelentenek azok számára, akiknek fontos a környezetvédelem. A műanyag alternatívákhoz képest sokkal kisebb szénlábnyomot hagynak maguk után! Ez nem csak sokkal erősebbé és szebbé teszi őket, de a környezetre sincs negatív hatással! A fából készült termékek választásával Ön is hozzájárul a természet természetes formában való megőrzéséhez! Műszaki adatok:
  Anyag: fa
  A teljes játék méretei: 22 cm x 15 cm x 9 cm
  Válogató átmérője: 13 cm
  Kisebb blokkok méretei: 3 cm x 3 cm x 2,5 cm 
  A legnagyobb blokk méretei: 6 cm x 2,5 cm x 2,5 cm x 2,5 cm 
  A húr hossza: 45 cm 
  Csomagolási méretek: 23 cm x 16 cm x 9,5 cm
A termék vonzó kartondobozba csomagolva.
  5 400 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  FA SZORTER EGY MADZAGON MOBIL SÜNDISZNÓ Minden gyerek szeretne egy kisállatot! Az aranyos süni formájú szortírozó szívesen lesz gyermeked barátja! A játék bájos megjelenését a meleg és kellemes színek adják! Biztos, hogy felkelti a kisgyermek figyelmét, és még a felnőttek sem fognak közömbösen elmenni mellette! A klasszikus szortírozó, bár egyszerű…