Járműbiztonsági felszerelés

Szűrők
Done
 • AUTÓS SZŐNYEG KUTYÁKNAK

 A nagyméretű autószőnyeg a tiszta autó szerelmeseinek szól.

 Ha rendben szeretné tartani a csomagtartóját, nézze meg a lábtörlőt, amely megvédi az autó belsejét a rendetlenségtől.
 
 Hasznos a szállításhoz:
   állatok
  fa
  Karácsonyfák (;
  építőanyagok
  bármi, ami kiömölhet vagy kiömölhet és a csomagtartó kárpitjára tapadhat.

Nincs többé sár, haj vagy homok a csomagtartóban!
A szőnyeget tépőzárral rögzíti a csomagtér oldalaira, a fejtámlákhoz pedig ragasztószalaggal. Ennek a rendszernek köszönhetően a szőnyeg a helyén marad, ugyanakkor triviálisan eltávolítható, ha le akarja rázni.
A fekete szőnyeg sokkal könnyebbé teszi a csomagtartó rendben tartását. Könnyen porszívózható vagy felsöpörhető a por és a haj. 
A szőnyeg vízálló. Kosztaszító anyagból készült. Könnyen tisztítható - csak törölje le egy nedves ruhával.
Az esztétikai szőnyeg még az igényes állattartóknak is örömet szerez. Kedvence biztonságosan és előkelő módon fog utazni. Félelem nélkül szállítsa kedvencét - a hordozó nem fog szenvedni, még a legőrültebb vízben vagy sárban játszott játékok után sem.
A nagyméretű szőnyeg alkalmas kis, közepes és nagy háziállatok számára - ha a csomagtartója lehetővé teszi, két közepes méretű háziállat is elfér rajta.  


 Méretek:
  Szőnyeg:156cm x 100cm
  Játszóház:     100cm x 77cm x 34cm
  Csomagolás: 41cm x 31cm x 3cm
  8 100 Ft

  ◉ Rendelhető 15 db

  AUTÓS SZŐNYEG KUTYÁKNAK A nagyméretű autószőnyeg a tiszta autó szerelmeseinek szól. Ha rendben szeretné tartani a csomagtartóját, nézze meg a lábtörlőt, amely megvédi az autó belsejét a rendetlenségtől. Hasznos a szállításhoz: állatok fa Karácsonyfák (; építőanyagok bármi, ami kiömölhet vagy kiömölhet és a csomagtartó kárpitjára tapadhat. Nincs többé sár, haj…