Golyópályakészletek

Szűrők
Done
 • LABDA TORONY PÁLYA LABDA CSÚSZDA

Egy egyszerű játékkal is sok örömet szerezhet gyermekének? Hát persze! Egyesek még azt is hiszik, hogy minél kevésbé bonyolult egy játék, annál szórakoztatóbb lesz a kicsinek! 
Egyszerűsége ellenére ez a golyópálya számos olyan oktatási tulajdonsággal rendelkezik, amelyek nagyszerűen elősegítik gyermeke fejlődését! 
Hogy felkeltse a figyelmét, minden egyes darab más és más színű! Ez megkönnyíti gyermeked számára, hogy megkülönböztesse a különböző darabokat egymástól, serkenti a látását, és segít neki megtanulni megkülönböztetni a színeket! 
A torony egy pálmafa formáját ölti, amelynek tetején egy imádnivaló majom ül! Csodálatos mosolya és imádnivaló megjelenése mellett van egy másik funkciója is! 
Ahhoz, hogy a labda elinduljon a pályán, helyezd a felső szintre. Megáll a lyukban a racsni, és amikor a majmot megnyomod, a labda gyors útra indul! 
Az aranyos állatka nagy örömmel fog játszani a kicsivel! 
Nagyobb gyerekek számára érdekes lehet, ha maguk építik a tornyot! Ez tökéletes bevezetés lesz a jövőben az összetettebb építőkockákkal való játékhoz! 
Egyszerűsége ellenére a játék pozitív hatással lesz gyermeke általános fejlődésére! Ez mind az értelmi, mind a kézügyességét fejleszti, tagadhatatlanul biztosítva a megfelelő fejlődést! 
Mindenekelőtt a jellegzetes és figyelemfelkeltő színek nagy hatással lesznek a formák és tárgyak felismerésének képességére! 
A csúszdán lefelé száguldó labda figyelése, a pálya módosítása és megnehezítése remek alap lesz a fizika alapvető törvényeinek megértéséhez! A gravitáció érthetővé válik, ami csak tovább serkenti a kíváncsiságot a világ felfedezésére! 
A labda megfelelő kiindulási helyre helyezése, a retesz kinyitása és a pálya végén a száguldó labda megragadása fejleszti az összes kézügyességet, mint például a szem-kéz koordinációt, a kéz pontosságát és a reflexeket! A jövőben biztosan jól fog jönni gyermekének, amikor írni tanul, amikor kipróbál egy sportot, vagy amikor elkezd hangszeren játszani! 
Egy olyan egyszerű és hasznos játék, amely a gyermeknek és a szülőnek egyaránt tetszeni fog! 


Műszaki adatok: 
  Kor: 18m+ 
  Anyag: műanyag 
  Az összehajtogatott dia méretei: 40 cm x 20 cm x 19 cm 
  Golyó átmérője: 5 cm 
  Csomagolási méretek: 32 cm x 29,5 cm x 12,5 cm
A terméket egy vonzó kartondobozba csomagolták.
  6 000 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  LABDA TORONY PÁLYA LABDA CSÚSZDA Egy egyszerű játékkal is sok örömet szerezhet gyermekének? Hát persze! Egyesek még azt is hiszik, hogy minél kevésbé bonyolult egy játék, annál szórakoztatóbb lesz a kicsinek! Egyszerűsége ellenére ez a golyópálya számos olyan oktatási tulajdonsággal rendelkezik, amelyek nagyszerűen elősegítik gyermeke fejlődését! Hogy felkeltse a figyelmét,…

 • ŰR HULLÁMVASÚT SPACERAIL VILÁGÍT A SÖTÉTBEN 3. SZINT


Kreatív játék nem csak a legkisebbeknek. Egy zseniális szerkentyű, amelyet minden építőipari rajongónak terveztek, aki szereti a szellemi és mérnöki kihívásokat. A 3. szint (középszintű) a szerkezet összeállításának nehézségét jelzi egy 1-5-ig terjedő skálán, ahol az 1 a legkönnyebb, az 5 pedig a legnehezebb szint.


Az űrhinta egy kézzel összeszerelhető szerkezet, amely műanyagból, fémből és foszforeszkáló horgászzsinórból készült különböző alkatrészekből áll. Nagyszerű szórakozást nyújt az összeszerelés, beleértve az olyan tevékenységeket, mint a pálya felállítása, a méretek korrigálása, formák, kanyarok, hurkok és merülések kialakítása. A teljes szerkezetet fémtartókkal ellátott műanyag alapra szerelik össze.

Ha összeszerelted, készülj fel a több órás szórakozásra, ahogy a fémgolyók csúsznak és ütköznek a saját pályádon. A dugóhúzó lift segít felemelni a fémgolyókat az építményed tetejére, és hogy a golyók hova kerülnek ezután, az már csak a képzeletedre van bízva. Építs egy hatalmas pályát, indítsd el a golyókat a szerkezet tetejére, és figyeld, ahogy egyenként visszaérnek a felvonóba, miközben bonyolult csavarokat és hurkokat kell leküzdeniük. Mutassa be látványosan a fizika alapvető törvényeit barátainak és családtagjainak.

Készen állsz arra, hogy saját kezűleg megépítsd a világ egyik legfejlettebb hullámvasútját?

Az összeszerelt pálya hossza kb. 13,5 m.
A monofil zsinór éjszaka foszforeszkál, így a show alatt ragyogóan világít!
Termék paraméterei:
- foszforeszkáló éjszaka, monofil szálas pálya
- a hajtogatott pálya hossza 13,5 m
- műanyagból, fémből és horgászzsinórból készült szerkezet
- a termék méretei: 30.5 x 20.5 x 10cm
- csomagolási méretek: 40 x 10 x 26cm
- önösszeszerelő alkatrészeket tartalmaz
  9 500 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  ŰR HULLÁMVASÚT SPACERAIL VILÁGÍT A SÖTÉTBEN 3. SZINT Kreatív játék nem csak a legkisebbeknek. Egy zseniális szerkentyű, amelyet minden építőipari rajongónak terveztek, aki szereti a szellemi és mérnöki kihívásokat. A 3. szint (középszintű) a szerkezet összeállításának nehézségét jelzi egy 1-5-ig terjedő skálán, ahol az 1 a legkönnyebb, az 5 pedig…