Tolható és pedálos járművek

Szűrők
Done
 • FARM KÉSZLET JÁTÉKTÁROLÓ ÁLLATOK TRAKTOR
Nagy játék a traktorok és a farmállatok kis rajongóinak. Most lehetőségük van arra, hogy saját farmot építsenek!

Négy nagy zöld tábla alkotja a telketek terepét. Hatalmas pajtát és nagy ketrecet építhet rajta állatai számára. A traktoros utazást olyan utak "teszik lehetővé", amelyek közvetlenül az épületekhez vezetnek. A farmon magas fenyőfák is vannak.
Új nap virrad a gazdaságában - ideje tehát munkához látni.  

Ezzel a játékkal gyermeke jobban megismerheti a vidéki életet. A készlet fejleszti a képzelőerőt és a kreatív gondolkodást. A tábla felépítése lehetővé teszi, hogy egy kis építő elképzelése szerint állítson fel gazdasági épületeket. Minden elemet a kis kezekhez igazítottunk, így a gyermek könnyedén "újjáépíti" az udvarát.  

Bár a kisgyermek egyedül is képes kezelni a játékot, a készlet ösztönzi a közös időtöltést - mind a társaival, mind a szülőkkel vagy dadákkal. Végül is, minden kéz jól jön a farmon!
 

A készlet akár 102 darabból áll! A dobozban a következőket találja:
  4 zöld négyzet alakú tábla és egy tábla a könnyű bejutáshoz
  2 traktor
  fa pótkocsi
  egy pótkocsi korlátokkal
  tehén
  kecske
  ló
  a pajta és az istálló építéséhez szükséges alkatrészeket
  4 fa
  csatlakozók a táblákhoz
 
Az egész készlet esztétikus kivitelezésével nyűgöz le. Minden elem úgy készült, hogy a lehető legjobban hasonlítson az eredetihez. A traktorok kéményei, a vezetőfülke felszerelése, valamint olyan külső elemek, mint a karosszéria és a jellegzetes terepjáró kerekek, reprodukálva vannak.  A pajta tetőszerkezetét "cserepezték", oldalait falapok mintázata díszíti, és ereszcsatornák is voltak. Az istálló belsejét kisebb karámokra osztották, hogy éjszaka az állatoknak legyen hol pihenniük, a traktorok pedig parkolni tudjanak.

Az egész készlet nagyon esztétikusan néz ki, és kétségtelenül minden gyerekszoba dísze lesz. Mi több, órákig tartó szórakozást nyújt!


TECHNIKAI ADATOK
Anyag: műanyag
A halmaz 102 elemből áll
Méretek   
  csomagolás:      75cm x 38cm x 6cm 
  tábla:      54cm x 62.5cm
  traktor:      8cm x 4.7cm x 4.5cm


Ez a játék 3 évesnél idősebb gyermekek számára alkalmas.
Nagy, szép kartondobozba csomagolt játék - remek ajándékötlet.

A TERMÉK TÚL NAGY A CSOMAGKÜLDÉSHEZ.
  11 600 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  FARM KÉSZLET JÁTÉKTÁROLÓ ÁLLATOK TRAKTOR Nagy játék a traktorok és a farmállatok kis rajongóinak. Most lehetőségük van arra, hogy saját farmot építsenek! Négy nagy zöld tábla alkotja a telketek terepét. Hatalmas pajtát és nagy ketrecet építhet rajta állatai számára. A traktoros utazást olyan utak „teszik lehetővé”, amelyek közvetlenül az épületekhez…