Játékjárművek

Szűrők
Done
 • A Wood Trick mechanikus 3D modelljei a tökéletes szórakozás mellett otthonod mutatós díszei is lehetnek. Készíts egyedi, működőképes modelleket a Wood Trick termékcsaládból!

Környezetbarát
A kirakó anyaga fa és papír, a doboz pedig újrahasznosított anyagokból készült.

Precíz
A Wood Trick 3D puzzle-ök minden darabját nagy pontosságú lézerrel vágják ki. A vékony, pontos vágásnak köszönhetően a darabok kiválóan illeszkednek, még ragasztó használatára sincs szükség.

A készletek összerakását a csomagolásról elérhető videó segíti.

 

https://www.youtube.com/watch?v=UBbjFW1xbmM
  10 600 Ft

  ◉ Rendelhető 10 db

  A Wood Trick mechanikus 3D modelljei a tökéletes szórakozás mellett otthonod mutatós díszei is lehetnek. Készíts egyedi, működőképes modelleket a Wood Trick termékcsaládból! Környezetbarát A kirakó anyaga fa és papír, a doboz pedig újrahasznosított anyagokból készült. Precíz A Wood Trick 3D puzzle-ök minden darabját nagy pontosságú lézerrel vágják ki. A…

 • A Wood Trick mechanikus 3D modelljei a tökéletes szórakozás mellett otthonod mutatós díszei is lehetnek. Készíts egyedi, működőképes modelleket a Wood Trick termékcsaládból!

Környezetbarát
A kirakó anyaga fa és papír, a doboz pedig újrahasznosított anyagokból készült.

Precíz
A Wood Trick 3D puzzle-ök minden darabját nagy pontosságú lézerrel vágják ki. A vékony, pontos vágásnak köszönhetően a darabok kiválóan illeszkednek, még ragasztó használatára sincs szükség.

A készletek összerakását a csomagolásról elérhető videó segíti.

https://www.youtube.com/watch?v=MDKQbTjDRNo
  26 800 Ft

  ◉ Rendelhető 10 db

  A Wood Trick mechanikus 3D modelljei a tökéletes szórakozás mellett otthonod mutatós díszei is lehetnek. Készíts egyedi, működőképes modelleket a Wood Trick termékcsaládból! Környezetbarát A kirakó anyaga fa és papír, a doboz pedig újrahasznosított anyagokból készült. Precíz A Wood Trick 3D puzzle-ök minden darabját nagy pontosságú lézerrel vágják ki. A…

 • TEHERAUTÓ SZÁLLÍTÓ + TŰZOLTÓAUTÓK 

Egy nagy teherautóamely lehetővé teszi a hozzá kapcsolt kisautók biztonságos szállítását.

Tűz? Veszélyes baleset? Vagy talán egy macska, amelyik beszorult egy fára?
A bátor tűzoltók már úton vannak!
Minden típusú mentési művelethez rendelkeznek járművekkel.

A kis fémautók tökéletesen utánozzák a valódi járműveket. 
Mozgó alkatrészek órákig leköti gyermeke kezét.

A készlet 6 piros fém járművet tartalmaz:
- tűzoltóautó összecsukható fülkével
- kisteherautó
- teherautó nagy horoggal és hurokkal
- páncélozott személyszállító jármű 360 fokban forgatható vízágyúval
- terepjáró
- Mentőautó
Ezzel minden akció sikeres lesz!

Minden egyes autó nagy részletességgel készült, olyan részleteket reprodukálva, mint a terepjáró tetején lévő csomagok, a mentőautó belseje vagy a horogszerkezet.

Az autókat egy hatalmas teherautó viszi a helyszínre.
A teherautó 6 nagy keréken bármilyen felületen könnyedén közlekedik!
A transzporter két oldalról nyílik, így mindkét oldalon 6 autó fér el. A nagy, átlátszó ajtók egy kis zárral záródnak. Ez megakadályozza, hogy a járművek menet közben kiesnek a teherautóból. A nyíló tetőn két műanyag "bádogdoboz" található, amelyekkel lezárhatja az ajtókat, hogy azok ne záródjanak be játék közben.
A transzporter akár 14 autó befogadására is alkalmas! A nyitható tetőn még két autó elfér.

A teherautó elején van egy autóvető! Nyisd ki a szürke lökhárítót, és hajtsd ki a rámpát, majd helyezd a járművet a kilövőbe, és nyomd meg a gombot, hogy lendületet adj neki!

Az autós rekeszekkel ellátott teherautó nagyszerű módja annak, hogy gyermeke játékait rendezetten tartsa. A járművek takarítása és elpakolása szórakoztató lesz!

A tűzoltós játék remek ürügy arra, hogy elmagyarázza gyermekének, hogyan viselkedjen vészhelyzetben, és hogyan értesítse a megfelelő szolgálatokat. A játékoknak köszönhetően gyermeke megismeri a tűzoltóság feladatait, jobban megérti, mi a feladatuk, és mikor kell hívni őket.

A termék egy vonzó dobozban van csomagolva - nagyszerű ajándékötlet!

Műszaki adatok
Csomagolási méretek: 405mm x 185mm x 125mmm
A teherautó méretei 360mm x 150mm x 100mm
Az épített gép mérete: kb. 80mm x 40mm x 30mm
A játékok nem adnak ki hangot, és nem bocsátanak ki fényhatásokat.
Ez a játék 3 évesnél idősebb gyermekek számára alkalmas.
  9 000 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  TEHERAUTÓ SZÁLLÍTÓ + TŰZOLTÓAUTÓK Egy nagy teherautóamely lehetővé teszi a hozzá kapcsolt kisautók biztonságos szállítását. Tűz? Veszélyes baleset? Vagy talán egy macska, amelyik beszorult egy fára? A bátor tűzoltók már úton vannak! Minden típusú mentési művelethez rendelkeznek járművekkel. A kis fémautók tökéletesen utánozzák a valódi járműveket. Mozgó alkatrészek órákig leköti…

 • A Wood Trick mechanikus 3D modelljei a tökéletes szórakozás mellett otthonod mutatós díszei is lehetnek. Készíts egyedi, mûködőképes modelleket a Wood Trick termékcsaládból! Környezetbarát 	A kirakó anyaga fa és papír, a doboz pedig újrahasznosított anyagokból készült. Precíz 	A Wood Trick 3D puzzle-ök minden darabját nagy pontosságú lézerrel vágják ki. A vékony, pontos vágásnak köszönhetően a darabok kiválóan illeszkednek, még ragasztó használatára sincs szükség. A készletek összerakását a csomagolásról elérhető videó segíti.
  20 100 Ft

  ◉ Rendelhető 10 db

  A Wood Trick mechanikus 3D modelljei a tökéletes szórakozás mellett otthonod mutatós díszei is lehetnek. Készíts egyedi, mûködőképes modelleket a Wood Trick termékcsaládból! Környezetbarát A kirakó anyaga fa és papír, a doboz pedig újrahasznosított anyagokból készült. Precíz A Wood Trick 3D puzzle-ök minden darabját nagy pontosságú lézerrel vágják ki. A…

 • A Wood Trick mechanikus 3D modelljei a tökéletes szórakozás mellett otthonod mutatós díszei is lehetnek. Készíts egyedi, mûködőképes modelleket a Wood Trick termékcsaládból! Környezetbarát 	A kirakó anyaga fa és papír, a doboz pedig újrahasznosított anyagokból készült. 	Szórakoztató a megépítése és utána a játék, "használat" élménye is. Mindezek mellett fejlesztik a kézügyességet és a logika használatára ösztönöznek. Javítja a problémamegoldó készséget, a kreatív gondolkodást. Otthonod mutatós díszei is lehetnek. 		 		Az Atlantic Express egy 3D-s modell, amely sajátkezûleg állítható össze. A modell megalkotását a híres Atlantic Express ihlette, az első és egyik legjobb utasszállításra tervezett mozdony. Éppen ezért az Atlantic Expressz szettünk is tartalmaz mozdonyhoz csatlakoztatható személykocsit. Csak állítsd össze, csodáld a mechanikát és nézd, ahogy életre kel az általad összeépített modell. Ezt az ajándékot értékelni fogják a vonatrajongók és akik szeretik a szokatlan rejtvényeket. 	 	 	 	  
  35 700 Ft

  ◉ Rendelhető 10 db

  A Wood Trick mechanikus 3D modelljei a tökéletes szórakozás mellett otthonod mutatós díszei is lehetnek. Készíts egyedi, mûködőképes modelleket a Wood Trick termékcsaládból! Környezetbarát A kirakó anyaga fa és papír, a doboz pedig újrahasznosított anyagokból készült. Szórakoztató a megépítése és utána a játék, „használat” élménye is. Mindezek mellett fejlesztik a…

 • Fa vonat dinoszauruszok montessori 11el.
Itt az ideje, hogy új kalandba kezdjünk!
Tegyél egy mesés utazást egy egyedülálló vonaton, amelynek kalauza egy szuper barátságos majom. Ki tudja, hová visz téged? 
Biztosan nem fogsz unatkozni, hiszen a színes dinoszauruszok társaságot nyújtanak és gondoskodnak a jó hangulatról.
Nagyszerű készlet, amely ügyesen ötvözi a szórakozást a tanulással.
Remek kezdet lesz a számok és színek világának megismeréséhez.
Minden kocsi egy másik dinoszaurusz, amelyhez egy számot rendelnek 1-10 között. 
A kocsikat az egyes dinoszauruszokhoz rögzített műanyag kapcsok segítségével lehet összekapcsolni.
Fantasztikus játék, amely sok felejthetetlen benyomást szerez gyermekének, és megkönnyíti a számolás tanulását. Játék közben a kisgyermek fejleszti a logikus gondolkodást és a kézügyességet, valamint serkenti a képzeletet.
Az élénk színek és a különböző formák tökéletesen stimulálják gyermeke látását és tapintását. 
Ez a csodálatos készlet biztosan minden kis felfedező szívébe belopja magát.
Nem felejtettük el a legfontosabbat. Tökéletesen tudjuk, hogy a jó játék biztonságos játék. Az egész készletet gondosan csiszoltuk, hogy a kicsik keze ne kapjon szilánkokat.
Tökéletes ajándékötlet.
Anyag: fa, műanyag elemekkel Gyermek életkora: 3+ A készlet tartalma:
 Mozdony 10x vagon különböző dinoszauruszok alakjábanMéretek:
 az egész vonat hossza: 80cm mozdony: 7.5cm x 2.5cm x 6cm csomagolás: 26.5cm x 18cm x 4cmEsztétikus kartondobozba csomagolva.
  5 500 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  Fa vonat dinoszauruszok montessori 11el. Itt az ideje, hogy új kalandba kezdjünk! Tegyél egy mesés utazást egy egyedülálló vonaton, amelynek kalauza egy szuper barátságos majom. Ki tudja, hová visz téged? Biztosan nem fogsz unatkozni, hiszen a színes dinoszauruszok társaságot nyújtanak és gondoskodnak a jó hangulatról. Nagyszerű készlet, amely ügyesen ötvözi…

 • FÉM AUTÓ REZORAK RENDŐRSÉGI FEHÉR 7CM

Helyzetben...
Készen állsz...
Indulj!
Itt az ideje, hogy elkezdődjön az izgalmas verseny!
Szuper fém autó, nagyszerű kiegészítője lesz egy kis autórajongó autógyűjteményének. 
A mindennapi játékhoz, parkolókban vagy autópályákon is nagyszerű lesz, de önmagában is nagyszerű játék, amely órákig tartó szórakozást nyújt.
Egy kis jármű nagy lehetőségekkel!

A modern, sportos kialakítás felkelti gyermeke figyelmét, és játékra ösztönzi őket. Biztos , hogy a gyors vezetés minden szerelmesének tetszeni fog.
Minden részletre odafigyelve készült a biztonságos és tartós játék érdekében.  Fém karosszéria, műanyag alváz és ablakok. 
A rugókkal való játék serkenti a fantáziát, a gyermek különféle akadálypályákat hozhat létre, amelyek akár a szobán keresztül is futhatnak. Ezenkívül az autók megfogása és vezetése segíti a kézügyesség fejlesztését. A kis tárgyak manipulálása segítfejleszteni a kisujjak fogását.Az ilyen játék többek között felkészíti a gyermeket arra, hogy magabiztosan tartsa a ceruzát.
Kis méretének köszönhetően zsebben, hátizsákban vagy kézitáskában is elfér. Így a kisgyermeke mindig magánál tarthatja kedvenc járművét.
Nagyszerű ajándékötlet a kis autórajongónak.

  Autó méretei: 7cm x 3cm x 2cm
  A csomagolás méretei: :16.5cm x 11.5cm x 4cm
Buborékcsomagolásban.
  600 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  FÉM AUTÓ REZORAK RENDŐRSÉGI FEHÉR 7CM Helyzetben… Készen állsz… Indulj! Itt az ideje, hogy elkezdődjön az izgalmas verseny! Szuper fém autó, nagyszerű kiegészítője lesz egy kis autórajongó autógyűjteményének. A mindennapi játékhoz, parkolókban vagy autópályákon is nagyszerű lesz, de önmagában is nagyszerű játék, amely órákig tartó szórakozást nyújt. Egy kis jármű…

 • FÉM AUTÓREZORAK TENGERÉSZKÉK 7, 5CM

A helyén...
Készen állsz...
Indulj!
Itt az ideje, hogy elkezdődjön az izgalmas verseny!
Egy szuper fémautó, amely nagyszerű kiegészítője lesz egy kis autórajongó autógyűjteményének. 
A mindennapi játékhoz, parkolókban vagy autópályákon is nagyszerű lesz, de önmagában is nagyszerű játék, amely órákig tartó szórakozást nyújt.
Egy kis jármű nagy lehetőségekkel!

A modern, sportos kialakítás felkelti gyermeke figyelmét, és játékra ösztönzi őket. Biztos , hogy a gyors vezetés minden szerelmesének tetszeni fog.
Minden részletre odafigyelve készült a biztonságos és tartós játék érdekében. Fém karosszéria, műanyag alváz és ablakok. 
A rugókkal való játék serkenti a fantáziát, a gyermek különféle akadálypályákat hozhat létre, amelyek akár a szobán keresztül is futhatnak. Ezenkívül az autók megfogása és vezetése segíti a kézügyesség fejlesztését. A kis tárgyak manipulálása segítfejleszteni a kisujjak fogását.Az ilyen játék többek között felkészíti a gyermeket arra, hogy magabiztosan tartsa a ceruzát.

Kis méretének köszönhetően zsebben, hátizsákban vagy kézitáskában is elfér. Így a kisgyermeke mindig magánál tarthatja kedvenc járművét.
Nagyszerű ajándékötlet a kis autórajongónak.
  Autó méretei: 7.5cm x 3cm x 2cm
     Csomagolási méretek: :16.5cm x 11.5cm x 4cm
Buborékcsomagolásban.
  900 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  FÉM AUTÓREZORAK TENGERÉSZKÉK 7, 5CM A helyén… Készen állsz… Indulj! Itt az ideje, hogy elkezdődjön az izgalmas verseny! Egy szuper fémautó, amely nagyszerű kiegészítője lesz egy kis autórajongó autógyűjteményének. A mindennapi játékhoz, parkolókban vagy autópályákon is nagyszerű lesz, de önmagában is nagyszerű játék, amely órákig tartó szórakozást nyújt. Egy kis…

 • FÉM AUTÓRESZORÁK RENDŐRSÉGI FEKETE 7CM

Helyzetben...
Készen állsz...
Indulj!
Itt az ideje, hogy elkezdődjön az izgalmas verseny!
Szuper fém autó, nagyszerű kiegészítője lesz a kis autórajongók autógyűjteményének. 
A mindennapi játékhoz, parkolókban vagy autópályákon is nagyszerű lesz, de önmagában is nagyszerű játék, amely órákig tartó szórakozást nyújt.
Egy kis jármű nagy lehetőségekkel!

A modern, sportos kialakítás felkelti gyermeke figyelmét, és játékra ösztönzi őket. Biztos , hogy a gyors vezetés minden szerelmesének tetszeni fog.
Minden részletre odafigyelve készült a biztonságos és tartós játék érdekében.  Fém karosszéria, műanyag alváz és ablakok. 
A rugókkal való játék serkenti a fantáziát, a gyermek különféle akadálypályákat hozhat létre, amelyek akár a szobán keresztül is futhatnak. Ezenkívül az autók megfogása és vezetése segíti a kézügyesség fejlesztését. A kis tárgyak manipulálása segítfejleszteni a kisujjak fogását.Az ilyen játék többek között felkészíti a gyermeket arra, hogy magabiztosan tartsa a ceruzát.

Kis méretének köszönhetően zsebben, hátizsákban vagy kézitáskában is elfér. Így a kisgyermeke mindig magánál tarthatja kedvenc járművét.
Nagyszerű ajándékötlet a kis autórajongónak.
  Autó méretei: 7cm x 3cm x 2cm
     Csomagolási méretek: 16.5cm x 11.5cm x 4cm
Buborékcsomagolásban.
  800 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  FÉM AUTÓRESZORÁK RENDŐRSÉGI FEKETE 7CM Helyzetben… Készen állsz… Indulj! Itt az ideje, hogy elkezdődjön az izgalmas verseny! Szuper fém autó, nagyszerű kiegészítője lesz a kis autórajongók autógyűjteményének. A mindennapi játékhoz, parkolókban vagy autópályákon is nagyszerű lesz, de önmagában is nagyszerű játék, amely órákig tartó szórakozást nyújt. Egy kis jármű nagy…

 • ÉPÍTŐIPARI TEHERAUTÓ DÖMPER HOLA

Itt az ideje elkezdeni az építkezést!
Változtasd gyermeked szobáját igazi építkezési területté!
Hozz létre egy új házat, egy játszóteret vagy akár egy egész várost.
Bármit is akarsz építeni, ehhez a küldetéshez nehéz felszerelésre lesz szükséged. Végül is minden építkezésen szükség van egy dömperre.
A sofőrrel ellátott szuper billenőautó egy hűen reprodukált jármű, amely biztosan elrabolja minden jövőbeli mérnök szívét.
A jármű minden részletre kiterjedő figyelemmel készült, különös tekintettel a gyermek igényeire. A kis méret illeszkedik a gyermek kis kezéhez, így könnyen megragadható és játszható. 
A mozgatható elemek érdekesebbé teszik a játékot. A pótkocsi felemelhető. Ez megkönnyíti a kis mérnök számára a rakomány lerakását és felgyorsítja az építkezést.

A színes jármű rengeteg végtelen szórakozást nyújt, miközben biztosítja a gyermek megfelelő fejlődését. A járművel játszva a kisgyermek gyakorolja a kézügyességét, serkenti a kreativitását és fejleszti a logikus gondolkodást.
Billenő teherautó  nagyon könnyű, és nagyon kevés helyet foglal, így könnyen elfér egy zsebben, kézitáskában vagy hátizsákban. Ennek köszönhetően a kisgyermek mindig magával viszi kedvenc játékát. 
Az élénk, telített színek és az eredeti forma felkelti gyermeke figyelmét, és játékra ösztönzi őket.
Tökéletes ajándékötlet.

Anyag: műanyag
A billenőkocsi méretei: 7cm x 4cm x 5.5cm
Csomagolási méretek: 8.5cm x 6.5cm x 5cm
Átlátszó dobozba csomagolva.
  1 400 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  ÉPÍTŐIPARI TEHERAUTÓ DÖMPER HOLA Itt az ideje elkezdeni az építkezést! Változtasd gyermeked szobáját igazi építkezési területté! Hozz létre egy új házat, egy játszóteret vagy akár egy egész várost. Bármit is akarsz építeni, ehhez a küldetéshez nehéz felszerelésre lesz szükséged. Végül is minden építkezésen szükség van egy dömperre. A sofőrrel ellátott…

 • ÉPÍTŐIPARI TEHERAUTÓ KOTRÓGÉP HOLA

Itt az ideje elkezdeni az építkezést!
Változtasd gyermeked szobáját igazi építkezési területté!
Hozz létre egy új házat, egy játszóteret vagy akár egy egész várost.
Bármit is akarsz építeni, ehhez a küldetéshez nehéz felszerelésre lesz szükséged. Végül is minden építkezésen szükség van egy kotrógépre.
A Super Excavator with Driver egy hűen reprodukált jármű, amely biztosan elrabolja minden jövőbeli mérnök szívét.

A jármű minden részletre kiterjedő figyelemmel készült, különös tekintettel a gyermek igényeire. A kis méret illeszkedik a gyermek kis kezéhez, így könnyen megragadható és játszható. 
A mozgatható elemek érdekesebbé teszik a játékot. A vödör emelhető és süllyeszthető. Ez megkönnyíti a kis mérnök dolgát, és felgyorsítja az építkezést.

A színes jármű rengeteg végtelen szórakozást nyújt, ugyanakkor gondoskodik a gyermek megfelelő fejlődéséről. Az autóval való játék közben a kisgyermek gyakorolja a kézügyességét, serkenti a kreativitását és fejleszti a logikus gondolkodást.
A kotrógép  nagyon könnyű és nem foglal sok helyet, így könnyen elfér egy zsebben, pénztárcában vagy hátizsákban. Ennek köszönhetően a kisgyermek mindig magánál tarthatja kedvenc játékát. 
Az élénk, telített színek és az eredeti forma felkelti gyermeke figyelmét, és játékra ösztönzi őket.
Tökéletes ajándékötlet.
Anyag: műanyag
A betonkeverő méretei: 7cm x 4cm x 6cm
A csomagolás méretei: 8cm x 4.5cm x 6cm
Átlátszó dobozba csomagolva.
  1 400 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  ÉPÍTŐIPARI TEHERAUTÓ KOTRÓGÉP HOLA Itt az ideje elkezdeni az építkezést! Változtasd gyermeked szobáját igazi építkezési területté! Hozz létre egy új házat, egy játszóteret vagy akár egy egész várost. Bármit is akarsz építeni, ehhez a küldetéshez nehéz felszerelésre lesz szükséged. Végül is minden építkezésen szükség van egy kotrógépre. A Super Excavator…

 • ÉPÍTŐIPARI TEHERAUTÓ KÖZÚTI HENGER HOLA

Itt az ideje elkezdeni az építkezést!
Változtasd gyermeked szobáját igazi építkezési területté!
Hozz létre egy új házat, egy játszóteret vagy akár egy egész várost.
Bármit is akarsz építeni, ehhez a küldetéshez nehéz felszerelésre lesz szükséged. Végül is minden építkezésen szükség van egy hengerre.
A Super Road Roller vezetővel egy hűen reprodukált jármű, amely biztosan elrabolja minden jövőbeli mérnök szívét.
A jármű minden részletre kiterjedő figyelemmel készült, különös tekintettel a gyermek igényeire. A kis méret illeszkedik a gyermek kis kezéhez, így könnyen megragadható és játszható. 

A mozgatható elemek érdekesebbé teszik a játékot. A görgő emelhető és süllyeszthető. Ez megkönnyíti a kis mérnök munkáját, így gyorsabban tudja kiegyenlíteni a terepet az építkezéshez.
A színes jármű rengeteg végtelen szórakozást nyújt, miközben biztosítja a gyermek megfelelő fejlődését. Az autóval való játék során a kisgyermek gyakorolja a kézügyességét, serkenti a kreativitását és fejleszti a logikus gondolkodást.

Az úthenger nagyon könnyű, és nagyon kevés helyet foglal, így könnyen elfér egy zsebben, kézitáskában vagy hátizsákban. Ennek köszönhetően a kisgyermek mindig magával viszi kedvenc játékát. 
Az élénk, telített színek és az eredeti forma felkelti gyermeke figyelmét, és játékra ösztönzi őket.
Tökéletes ajándékötlet.
Anyag: műanyag
A betonkeverő méretei: 7cm x 4cm x 6cm
A csomagolás méretei: 8cm x 4.5cm x 6cm
Átlátszó dobozba csomagolva.
  1 400 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  ÉPÍTŐIPARI TEHERAUTÓ KÖZÚTI HENGER HOLA Itt az ideje elkezdeni az építkezést! Változtasd gyermeked szobáját igazi építkezési területté! Hozz létre egy új házat, egy játszóteret vagy akár egy egész várost. Bármit is akarsz építeni, ehhez a küldetéshez nehéz felszerelésre lesz szükséged. Végül is minden építkezésen szükség van egy hengerre. A Super…

 • ÉPÍTŐIPARI TEHERAUTÓ BETONKEVERŐ HOLA

Itt az ideje elkezdeni az építkezést!
Változtasd gyermeked szobáját igazi építkezési területté!
Hozz létre egy új házat, egy játszóteret vagy akár egy egész várost.
Bármit is akarsz építeni, ehhez a küldetéshez nehéz felszerelésre lesz szükséged. Végül is minden építkezésen szükség van betonkeverőre.
A sofőrrel ellátott szuper betonkeverő egy hűen reprodukált jármű, amely biztosan elrabolja minden jövőbeli mérnök szívét.
A jármű minden részletre kiterjedő figyelemmel készült, különös tekintettel a gyermek igényeire. A kis méret illeszkedik a gyermek kis kezéhez, így könnyen megragadható és játszható. 

A mozgatható elemek érdekesebbé teszik a játékot. A betonkeverőben lévő körte hátrafelé dönthető. Ez megkönnyíti a kis mérnök munkáját, így gyorsabban tudja a betont a kijelölt helyre önteni.
A színes jármű rengeteg végtelen szórakozást nyújt, ugyanakkor gondoskodik a gyermek megfelelő fejlődéséről. A teherautóval való játék közben a kisgyermek gyakorolja a kézügyességét, serkenti a kreativitását és fejleszti a logikus gondolkodást.
Betonkeverő  nagyon könnyű és nem foglal sok helyet, így könnyen elfér egy zsebben, kézitáskában vagy hátizsákban. Ennek köszönhetően gyermeke mindig magánál tarthatja kedvenc játékát. 
Az élénk, telített színek és az eredeti forma felkelti gyermeke figyelmét, és játékra ösztönzi őket.
Tökéletes ajándékötlet.

Anyag: műanyag
A betonkeverő méretei: 7cm x 4cm x 6cm
A csomagolás méretei: 8cm x 4.5cm x 6cm
Átlátszó dobozba csomagolva.
  1 400 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  ÉPÍTŐIPARI TEHERAUTÓ BETONKEVERŐ HOLA Itt az ideje elkezdeni az építkezést! Változtasd gyermeked szobáját igazi építkezési területté! Hozz létre egy új házat, egy játszóteret vagy akár egy egész várost. Bármit is akarsz építeni, ehhez a küldetéshez nehéz felszerelésre lesz szükséged. Végül is minden építkezésen szükség van betonkeverőre. A sofőrrel ellátott szuper…

 • ÉPÍTŐIPARI TEHERAUTÓ BULDÓZER HOLA

Itt az ideje elkezdeni az építkezést!
Változtasd gyermeked szobáját igazi építkezési területté!
Hozz létre egy új házat, egy játszóteret vagy akár egy egész várost.
Bármit is akarsz építeni, ehhez a küldetéshez nehéz felszerelésre lesz szükséged. Végül is minden építkezésen szükség van egy buldózerre.
A sofőrrel ellátott szuper buldózer egy hűen reprodukált jármű, amely biztosan elrabolja minden jövőbeli mérnök szívét.

A jármű minden részletre kiterjedő figyelemmel készült, különös tekintettel a gyermek igényeire. A kis méret illeszkedik a gyermek kis kezéhez, így könnyen megragadható és játszható. 
A mozgatható elemek érdekesebbé teszik a játékot. A buldózerkotát fel lehet emelni és le lehet süllyeszteni. Ez megkönnyíti a kis mérnök munkáját, így gyorsabban tudja a nehéz építőanyagokat más helyre szállítani vagy a földet lapátolni.
A színes jármű rengeteg végtelen szórakozást nyújt, ugyanakkor gondoskodik a gyermek megfelelő fejlődéséről. A járművel játszva a kisgyermek gyakorolja a kézügyességét, serkenti a kreativitását és fejleszti a logikus gondolkodást.

Bulldózer  A bulldózer nagyon könnyű és nagyon kevés helyet foglal, így könnyen elfér egy zsebben, kézitáskában vagy hátizsákban. Ennek köszönhetően gyermeke mindig magánál tarthatja kedvenc játékát. 
Az élénk, telített színek és az eredeti forma felkelti gyermeke figyelmét, és játékra ösztönzi őket.
Tökéletes ajándékötlet.
Anyag: műanyag
Buldózer méretei: 7cm x 4cm x 6cm 
Csomagolási méretek: 8.5cm x 6.5cm x 5cm
Átlátszó dobozba csomagolva.
  1 400 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  ÉPÍTŐIPARI TEHERAUTÓ BULDÓZER HOLA Itt az ideje elkezdeni az építkezést! Változtasd gyermeked szobáját igazi építkezési területté! Hozz létre egy új házat, egy játszóteret vagy akár egy egész várost. Bármit is akarsz építeni, ehhez a küldetéshez nehéz felszerelésre lesz szükséged. Végül is minden építkezésen szükség van egy buldózerre. A sofőrrel ellátott…

 • ÉPÍTŐIPARI TARGONCA TARGONCA HOLA

Kezdődjön az építkezés!
Változtasd gyermeked szobáját igazi építkezési területté!
Hozz létre egy új házat, egy játszóteret vagy akár egy egész várost.
Bármit is akarsz építeni, ehhez a küldetéshez nehéz felszerelésre lesz szükséged. Végül is minden építkezésen szükség van targoncára.
A Super Forklift with Driver egy hűen reprodukált jármű, amely biztosan elrabolja minden jövőbeli mérnök szívét.

A jármű minden részletre kiterjedő figyelemmel készült, különös tekintettel a gyermek igényeire. A kis méret illeszkedik a gyermek kis kezéhez, így könnyen megfogható és játszható. 
A mozgatható elemek érdekesebbé teszik a játékot. A villa emelhető és süllyeszthető. Ez megkönnyíti a kis mérnök munkáját, így gyorsabban tudja a nehéz építőanyagokat egy másik helyre szállítani.
A színes jármű rengeteg végtelen szórakozást nyújt, ugyanakkor gondoskodik a gyermek megfelelő fejlődéséről. Az autóval játszva a kisgyermek gyakorolja a kézügyességét, serkenti a kreativitását és fejleszti a logikus gondolkodást.

A targonca nagyon könnyű, és nagyon kevés helyet foglal, könnyen elfér egy zsebben, kézitáskában vagy hátizsákban. Ennek köszönhetően a kisgyermek mindig magánál tarthatja kedvenc játékát. 
Az élénk, telített színek és az eredeti forma felkelti gyermeke figyelmét, és játékra ösztönzi őket.
Tökéletes ajándékötlet.
Anyag: műanyag
A targonca méretei: 7cm x 4cm x 6cm 
A csomagolás méretei: 8.5cm x 6.5cm x 5cm
Átlátszó dobozba csomagolva.
  1 400 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  ÉPÍTŐIPARI TARGONCA TARGONCA HOLA Kezdődjön az építkezés! Változtasd gyermeked szobáját igazi építkezési területté! Hozz létre egy új házat, egy játszóteret vagy akár egy egész várost. Bármit is akarsz építeni, ehhez a küldetéshez nehéz felszerelésre lesz szükséged. Végül is minden építkezésen szükség van targoncára. A Super Forklift with Driver egy hűen…

 • TRAKTOR TRAKTOR MEZŐGAZDASÁGI JÁRMŰ

A traktorok, traktorok és mezőgazdasági gépek a gyermekek kedvenc játékai. A hatalmas kerekekkel ellátott nagy járművek a kisgyermekek örömére szolgálnak, és órákig tartó, nagyszerű, kreatív játékot biztosítanak számukra.
Élvezte gyermeke a vidéki nyaralást? Ez a játék a nyári kalandok szép emlékeit idézi majd fel.
Azok a kicsik, akik irigykednek a szüleikre vagy nagyszüleikre, akik valódi mezőgazdasági gépeket működtetnek, különösen örülni fognak a traktornak. 
A négy nagy keréken álló traktor készen áll arra, hogy a legnehezebb terepen is megbirkózzon! Szőnyeg, panelek vagy esetleg homokos út? Ez a traktor nem ijed meg a gyermeke által lefektetett ösvényektől.

A készlet nagyon szépen készült. Nagy gondot fordítottak a jármű részleteinek reprodukálására. A karosszéria részleteit újraalkották, beleértve a jármű elején található jellegzetes "rácsot", valamint a vezetőfülke belsejét a nyitható ajtókkal és kis lépcsőkkel. Ez lehetővé teszi, hogy egy farmer figurát helyezzenek bele, aki a gépet kezeli. Ráadásul a traktor motorházteteje felnyitható, így a kis autórajongó belenézhet a jármű motorjába, és "megjavíthatja az üzemzavart".
A traktort pótkocsival egy esztétikus dobozba csomagolták, amely tökéletes ajándékötlet bármilyen alkalomra... vagy akár semmilyen alkalomra!

MŰSZAKI ADATOK:
Csomag mérete: 25cm x 14.5cm x 16.5cm
A traktor méretei:20cm x 13cm x 12.5cm
  4 100 Ft

  ◉ Rendelhető 16 db

  TRAKTOR TRAKTOR MEZŐGAZDASÁGI JÁRMŰ A traktorok, traktorok és mezőgazdasági gépek a gyermekek kedvenc játékai. A hatalmas kerekekkel ellátott nagy járművek a kisgyermekek örömére szolgálnak, és órákig tartó, nagyszerű, kreatív játékot biztosítanak számukra. Élvezte gyermeke a vidéki nyaralást? Ez a játék a nyári kalandok szép emlékeit idézi majd fel. Azok a…