Játékvonatok és vonatos szettek

Szűrők
Done
 • A Wood Trick mechanikus 3D modelljei a tökéletes szórakozás mellett otthonod mutatós díszei is lehetnek. Készíts egyedi, mûködőképes modelleket a Wood Trick termékcsaládból! Környezetbarát 	A kirakó anyaga fa és papír, a doboz pedig újrahasznosított anyagokból készült. 	Szórakoztató a megépítése és utána a játék, "használat" élménye is. Mindezek mellett fejlesztik a kézügyességet és a logika használatára ösztönöznek. Javítja a problémamegoldó készséget, a kreatív gondolkodást. Otthonod mutatós díszei is lehetnek. 		 		Az Atlantic Express egy 3D-s modell, amely sajátkezûleg állítható össze. A modell megalkotását a híres Atlantic Express ihlette, az első és egyik legjobb utasszállításra tervezett mozdony. Éppen ezért az Atlantic Expressz szettünk is tartalmaz mozdonyhoz csatlakoztatható személykocsit. Csak állítsd össze, csodáld a mechanikát és nézd, ahogy életre kel az általad összeépített modell. Ezt az ajándékot értékelni fogják a vonatrajongók és akik szeretik a szokatlan rejtvényeket. 	 	 	 	  
  35 700 Ft

  ◉ Rendelhető 10 db

  A Wood Trick mechanikus 3D modelljei a tökéletes szórakozás mellett otthonod mutatós díszei is lehetnek. Készíts egyedi, mûködőképes modelleket a Wood Trick termékcsaládból! Környezetbarát A kirakó anyaga fa és papír, a doboz pedig újrahasznosított anyagokból készült. Szórakoztató a megépítése és utána a játék, „használat” élménye is. Mindezek mellett fejlesztik a…

 • Fa vonat dinoszauruszok montessori 11el.
Itt az ideje, hogy új kalandba kezdjünk!
Tegyél egy mesés utazást egy egyedülálló vonaton, amelynek kalauza egy szuper barátságos majom. Ki tudja, hová visz téged? 
Biztosan nem fogsz unatkozni, hiszen a színes dinoszauruszok társaságot nyújtanak és gondoskodnak a jó hangulatról.
Nagyszerű készlet, amely ügyesen ötvözi a szórakozást a tanulással.
Remek kezdet lesz a számok és színek világának megismeréséhez.
Minden kocsi egy másik dinoszaurusz, amelyhez egy számot rendelnek 1-10 között. 
A kocsikat az egyes dinoszauruszokhoz rögzített műanyag kapcsok segítségével lehet összekapcsolni.
Fantasztikus játék, amely sok felejthetetlen benyomást szerez gyermekének, és megkönnyíti a számolás tanulását. Játék közben a kisgyermek fejleszti a logikus gondolkodást és a kézügyességet, valamint serkenti a képzeletet.
Az élénk színek és a különböző formák tökéletesen stimulálják gyermeke látását és tapintását. 
Ez a csodálatos készlet biztosan minden kis felfedező szívébe belopja magát.
Nem felejtettük el a legfontosabbat. Tökéletesen tudjuk, hogy a jó játék biztonságos játék. Az egész készletet gondosan csiszoltuk, hogy a kicsik keze ne kapjon szilánkokat.
Tökéletes ajándékötlet.
Anyag: fa, műanyag elemekkel Gyermek életkora: 3+ A készlet tartalma:
 Mozdony 10x vagon különböző dinoszauruszok alakjábanMéretek:
 az egész vonat hossza: 80cm mozdony: 7.5cm x 2.5cm x 6cm csomagolás: 26.5cm x 18cm x 4cmEsztétikus kartondobozba csomagolva.
  5 600 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  Fa vonat dinoszauruszok montessori 11el. Itt az ideje, hogy új kalandba kezdjünk! Tegyél egy mesés utazást egy egyedülálló vonaton, amelynek kalauza egy szuper barátságos majom. Ki tudja, hová visz téged? Biztosan nem fogsz unatkozni, hiszen a színes dinoszauruszok társaságot nyújtanak és gondoskodnak a jó hangulatról. Nagyszerű készlet, amely ügyesen ötvözi…

 • ELEKTROMOS VONAT RENDŐRAUTÓK 92 ELEM ~300CM Egy készlet, amely sok gyermeki szenvedélyt egyesít!A szerelmesek imádni fogják:
  autók
  helikopterek
  vágányok és vonatok
  versenyzés
  rendőrség
Minden egy nagyszerű játékban!
A vonattal és autókkal ellátott pálya órákig elszórakoztatja gyermekét. A fantáziadús építkezéstől a rosszfiúk utáni őrült üldözésig!   
Ez a készlet 92 darabból áll, ami garantáltan rendhagyó szórakozást nyújt! 

TRACKS - Rengeteg alkatrész egy egyedi pálya létrehozásához. És akár 6 építési mód (a szórólapot mellékelve, amely bemutatja a lehetséges konstrukciókat). A pálya lehet emeletes, vagy átvezethet egy hídon, vagy akár egy alagúton is!
A pálya összerakása serkenti a fogást és fejleszti a finommotoros készségeket. És a képzelőerő is.   A pálya és a környezet minden része - az árusítóhely, az alagút, a táblák - önösszeszerelő és díszíthető (matricákkal). A móka már az összeszereléskor elkezdődik.
TRAIN - Minden darab mágnesek segítségével kapcsolódik egymáshoz. A háromrészes vonat a következőkből áll:
  Elülső mozdony motorral      (2 AAA elemmel működik - nem tartozék. Az akkumulátorok behelyezéséhez csavarja ki a jármű alsó fehér részét tartó csavart).  A mozdony akkor mozog, ha megnyomja a jármű tetején lévő fehér téglalap alakú gombot.
  Vagon      nyitható tetővel és hely a figurák számára
  Hátsó mozdony      lehetővé teszi, hogy a vonatot kézzel (motor nélkül) visszafelé mozgasd.
4 RENDŐRAUTÓ ÉS EGY HELIKOPTER - Egy osztag, amely minden gazembert elfog! A készlet egy személyautót, egy kisbuszt és két S.W.A.T. teherautót tartalmaz. Minden autó más és más, mindegyik lenyűgözően részletes kidolgozással és festéssel. Egy rendőrőrs is található a tetőn lévő helikopterleszállóval.
A RENDŐR FIGURA - utazhat a vonaton, irányíthatja a forgalmat vagy járőrözhet a környéken.
 
A készlet serkenti a kreativitást, szerepjátékra ösztönöz, ugyanakkor a rendőrök feladatairól is tanít. A rendőrös játék remek ürügy arra, hogy elmagyarázza gyermekének, hogyan viselkedjen vészhelyzetben, hogyan értesítse az illetékes szolgálatokat..  Ennek a játéknak köszönhetőengyermeke megtanulja a rendőrség feladatait,jobban megértsék, mi a feladatuk, és mikor kell őket hívni.
Emellett a gyermeknek lehetősége van arra, hogy megtanulja az alapvető közlekedési jeleket és a törvényszegés következményeit.
Ez a készlet remek lehetőség arra, hogy együtt játsszatok a társaitokkal, de egyben remek ürügy arra is, hogy generációkon átívelő időt töltsetek együtt. A sorban állást vagy a rendőröket és tolvajokat játszó felnőttek is szeretni fogják, akik biztosan élvezni fogják a saját gyermekkoruk felidézését.
A díszlet minden eleme nagy odafigyeléssel készült , ami lehetővé teszi, hogy a gyermek még inkább otthon érezze magát a szerepekben. Az esztétikát a felnőttek is értékelni fogják. 
A nagy, esztétikus dobozba csomagolt készlet tökéletes ajándékötlet .
 
TECHNIKAI ADATOK
A játék A változata.
A készlet 92 darabból áll. A dobozban a következőket találja:
  36 különböző formájú sínpár + csatlakozók
  Alagút
  Híd
  Vonat:      2 mozdony és egy nyitókocsi
  6 karakter
  Rendőr
  4 rendőrautó: 3 teherautó és 1 személygépkocsi
  helikopter
  Karton rendőrségi állomás leszállóegységgel
  Matricakészlet
  Utasítások a pálya összeszereléséhez

Anyag: műanyag és fém
Csomagolási méretek: 52cm x 35cm x 8cm
Tápegység: 2 AAA elem
Ez a játék 3 évesnél idősebb gyermekek számára készült.
  10 800 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  ELEKTROMOS VONAT RENDŐRAUTÓK 92 ELEM ~300CM Egy készlet, amely sok gyermeki szenvedélyt egyesít!A szerelmesek imádni fogják: autók helikopterek vágányok és vonatok versenyzés rendőrség Minden egy nagyszerű játékban! A vonattal és autókkal ellátott pálya órákig elszórakoztatja gyermekét. A fantáziadús építkezéstől a rosszfiúk utáni őrült üldözésig! Ez a készlet 92 darabból áll,…

 • OKTATÁSI FÁBÓL KÉSZÜLT MOZDONY HALÁSZAT Tegyen egy izgalmas utazást egy mesésen színes, többfunkciós vonaton.
A fanatikus oktatójáték minden kis felfedező szívébe belopja magát.
Egy játék sok lehetőség. A különböző funkciók biztosítják, hogy mindenki számára legyen valami.
 TRAIN   KOCSÁKKAL - Hagyományos fából készült vonat, amely kedvenc figurák, autók vagy babák formájában szállítja az utasokat egyik szobából a másikba. A vonat kocsijai levehetőek. HALÁSZAT + SZORTÍROZÓ- A mágneses horgászbottal való hagyományos halfogás minden kis horgásznak örömet okoz. Helyezd a halakat és a férgeket a mágnesekkel felfelé néző kocsikba, és próbáld meg elkapni őket a mágneses rúddal.    A látszattal ellentétben a feladat nem ilyen egyszerű. Az okos halak és férgek nem hagyják magukat ilyen könnyen elkapni . 
A készlethez a figurák színének megfelelő színű öntőformák tartoznak, amelyekbe a levadászott gilisztákat és halakat kell beleválogatni.
A fából készült vonat nem csak nagyszerű szórakozást kínál, hanem a gyermek megfelelő fejlődését is támogatja.
A gyermekek szortírozása befolyásolja a fizikai, kognitív és érzelmi készségeket. Játék közben az ujjaikat gyakorolják, amikor elkapnak egy színes tárgyat, és a megfelelő formába helyezik. Az ilyen tevékenységek révén megtanulnak türelmet és logikus gondolkodást.

A gyermek szoros kapcsolatot alakít ki aközött, amit a szeme lát, amit a keze csinál, és ahogy az agya feldolgozza ezeket az információkat, ez befolyásolja a szem-kéz koordináció fejlődését.
A játék közbeni finom és pontos mozdulatok segítik a rajzkészség fejlesztését. A válogatás révén a gyerekek kezeik és ujjaik kis izommozgásait és kézügyességét fejlesztik.
Ez a játék befolyásolja a körülöttük lévő világról alkotott képüket. Annak köszönhetően, hogy a válogató darabok fém alkatrészekből állnak, a gyermek egy mágnessel ellátott rúddal kihúzhatja őket a vagonokból, és a megfelelő formákba helyezheti őket.  
A készlet tartalma:
  Mozdony 2 vagon 9 férgek 6 hal 3 forma horgászbotMéretek: 
 az egész vonat: 35cm x 11cm x 9cm mozdony: 11cm x 9cm x 9cm x 9cm szekér: 11cm x 11cm x 5cm csomagolás: 34cm x 11cm x 9cmKartondobozba csomagolva.
  8 700 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  OKTATÁSI FÁBÓL KÉSZÜLT MOZDONY HALÁSZAT Tegyen egy izgalmas utazást egy mesésen színes, többfunkciós vonaton. A fanatikus oktatójáték minden kis felfedező szívébe belopja magát. Egy játék sok lehetőség. A különböző funkciók biztosítják, hogy mindenki számára legyen valami. TRAIN KOCSÁKKAL – Hagyományos fából készült vonat, amely kedvenc figurák, autók vagy babák formájában…

 • DOMINÓ JÁTÉKOS VONATTAL 80 EL.

 Színes interaktív mozdony rakosgató dominó. 
 A játék minden részletre odafigyelve készült.
 A mozdony a blokkokat meghatározott időközönként rendezi el, és minden alkalommal csengővel jelez. 
 A vonat irányát a kéménye segítségével lehet beállítani.
 Lehetővé teszi, hogy összetett blokksorokat rakj egymásra, amelyeket aztán lenyűgöző módon lehet lerombolni.

 Rengeteg végtelen szórakozást nyújt.
 A közös játék ideális alkalom arra, hogy beszélgessen gyermekével, és egy kellemes délutánt töltsön el.
 A játék pozitívan befolyásolja a gyermek képzeletének és kézügyességének fejlődését.
 Fantasztikus mozdony, amely fejleszti a kreativitást, a kreatív gondolkodást és az ügyességet.
 A játék megtanítja gyermekét a problémamegoldásra és javítja a motoros koordinációt.   
 Tökéletes ajándékötlet.
 Az élénk, telített színek és az érdekes dizájn felkelti gyermeke figyelmét, és játékra ösztönzi őket.
 További előnye a vonzó fényvonat. 
 
 Előnyök:
   Fény- és hanghatások       Támogatja a kreatív készségek fejlesztését,       támogatja a manuális készségek fejlesztését,       támogatja a szem-kéz koordináció fejlődését,       támogatja a képzelet és a kreativitás fejlődését,       órákig tartó szórakozást biztosít. 
 A készlet a következőket tartalmazza:
   színes mozdony       blokk adagoló       80 darab tégla       műanyag kaktusz 
Akkumulátorral működő mozdony: 2xAA 1.5V (nem tartozék)
 
Méretek:
   Mozdony: 16cm x 10cm x 7cm       Blokk adagoló: 24.5cm x 4cm x 2.5cm       80 darab tégla: 3.3cm x 1.7cm 0.7cm       műanyag kaktusz: 6,5 cm x 7 cm 
 Csomagolási méretek: 33cm x 23 x 8 cm.
  7 300 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  DOMINÓ JÁTÉKOS VONATTAL 80 EL. Színes interaktív mozdony rakosgató dominó. A játék minden részletre odafigyelve készült. A mozdony a blokkokat meghatározott időközönként rendezi el, és minden alkalommal csengővel jelez. A vonat irányát a kéménye segítségével lehet beállítani. Lehetővé teszi, hogy összetett blokksorokat rakj egymásra, amelyeket aztán lenyűgöző módon lehet lerombolni.…

 • Fa szortírozó vonat ügyességi puzzle
 
Félelmetes vonat, amely teljesen fából készült, színes blokkokkal. 
A játék segít fejleszteni gyermeke kézügyességét és kézügyességét.      
Segít a logikus gondolkodás és a türelem elsajátításában, valamint hatással lesz a gyermek képzelőerejére és kreativitására.
A játéknak köszönhetően kisgyermeke megismerkedhet az új formákkal és színnevekkel.

A vonat elején egy rövid zsinór van, és a vonat kerekei mozgathatók.   Ez lehetővé teszi a játék szabad mozgatását és húzását. 
A vonat minden gyermek figyelmét leköti, és órákig szórakoztatja őket.
Tanulás és szórakozás egyben.
Ideális ajándékötlet. 
Minden széle és oldala gondosan le lett csiszolva, hogy játék közben ne kerülhessenek bele szilánkok.

A készlet a következőket tartalmazza:
- mozdony
- két vagon levehető blokkokkal 4 színben: sárga, piros, zöld és kék. 
 
Anyag: fa
A vonat méretei: 30 cm x 9 cm x 6 cm
Csomagolási méretek: 31cm x 6.5cm x 10cm
3 évesnél idősebb gyermekek számára alkalmas.
  3 200 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  Fa szortírozó vonat ügyességi puzzle Félelmetes vonat, amely teljesen fából készült, színes blokkokkal. A játék segít fejleszteni gyermeke kézügyességét és kézügyességét. Segít a logikus gondolkodás és a türelem elsajátításában, valamint hatással lesz a gyermek képzelőerejére és kreativitására. A játéknak köszönhetően kisgyermeke megismerkedhet az új formákkal és színnevekkel. A vonat elején…