Szerepjáték

Szűrők
Done
 • Játssz ezzel a Magyar/Angol nyelvű Jégvarázs oktató laptoppal és tanulj meg írni, számolni, órát leolvasni, adatokat memorizálni magyarul és angolul. A laptop összesen 124 tevékenységet tartalmaz különböző nehézségi szintekkel, több kategóriával: Matematika, Nyelv, Írás, Logikai játékok, Óra. A játék 2 db AA/LR6 elemmel működik (a csomag tartalma). A termékhez egy 1 db egér jár. A termék mérete: 33,5 x 4,5 x 25,5 cm. 5 éves kortól ajánljuk. Népszerű
  19 100 Ft

  ◉ Raktáron 1 db

  Játssz ezzel a Magyar/Angol nyelvű Jégvarázs oktató laptoppal és tanulj meg írni, számolni, órát leolvasni, adatokat memorizálni magyarul és angolul. A laptop összesen 124 tevékenységet tartalmaz különböző nehézségi szintekkel, több kategóriával: Matematika, Nyelv, Írás, Logikai játékok, Óra. A játék 2 db AA/LR6 elemmel működik (a csomag tartalma). A termékhez egy…

 • OKOSTELEFON INTERAKTÍV OKTATÁSI TELEFON GYEREKEKNEK Ha megkérdeznénk bárkit, hogy mit hord mindig magánál, a nagy többség azt válaszolná, hogy egy okostelefont. Egy hihetetlenül hasznos eszköz, amely lehetővé teszi, hogy mindig kapcsolatban legyen a világgal, és rengeteg egyszerű napi szórakozást nyújt! 

A szülők több okból is úgy döntenek, hogy mobiltelefont vásárolnak egyre fiatalabb gyermekeiknek - így gyorsan tarthatják a kapcsolatot, ráadásul a szülő gyorsan megtudhatja, hol van a gyermek! 

Ez egy fontos kérdéshez vezet - milyen korban vegyen a szülő a gyermekének az első igazi okostelefont? Erre a kérdésre nem tudjuk a választ, de azt igen , hogy melyik okostelefon lesz a legjobb választás féléves kortól! 

Ez pontosan az interaktív oktató okostelefon, kifejezetten a legkisebbek számára! A design úgy lett kialakítva, hogy vonzó legyen számukra, és megragadja a figyelmüket! Biztos, hogy olyan játékra ösztönöz, amely mérhetetlen órákig tart! A játék kellemesen színes és szép! 

És hogy a dolgok igazán szórakoztatóak legyenek, az elülső oldalon található különböző gombok megnyomásával érdekes hangok kezdenek el eljutni a kicsi füléhez! 

A telefon használata nagyon kényelmes, a különleges forma miatt kis kezekben is könnyen kézben tartható. A gombok nagyok és színesek, így könnyen eltalálhatók! És nem igényel nagy erőt a megnyomásuk, így nem fogja frusztrálni a kisgyermekét! 

Akkumulátorral működik, hogy ne szakadjon meg a játék! Ha a játék lemerül, ahelyett, hogy megvárnád, amíg befejezi a töltést, egyszerűen cseréld ki az elemeket újakra, és kész! 

Az interaktív okostelefon számos olyan oktatási alkalmazással rendelkezik, amelyek segítik gyermeke megfelelő fejlődését. Nagy hatással lesz a kézügyességére, különös tekintettel az ujjak pontosságára és a szem-kéz koordinációra! Az okostelefon által keltett hangok stimulálják a hallást, és segítenek megtanulni megkülönböztetni a különböző zajokat!

A gyerekek néha megütik vagy elejtik a kezükben tartott tárgyat, de emiatt nem kell aggódnod! A termék strapabíró és tartós anyagokból készült, így a kicsi biztosan nem fogja véletlenül megsérteni! Ez hosszú ideig tartó szórakozást tesz lehetővé! 


Műszaki adatok: 

  Életkor: 6m+
  Anyag: műanyag
  Tápegység: 3x AAA elem (nem tartozék) 
  Méretek: 14,5 cm x 7 cm x 5 cm 
  Csomagolási méretek: 19 cm x 14 cm x 5,5 cm 
A termék vonzó kartondobozba csomagolva.
  3 600 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  OKOSTELEFON INTERAKTÍV OKTATÁSI TELEFON GYEREKEKNEK Ha megkérdeznénk bárkit, hogy mit hord mindig magánál, a nagy többség azt válaszolná, hogy egy okostelefont. Egy hihetetlenül hasznos eszköz, amely lehetővé teszi, hogy mindig kapcsolatban legyen a világgal, és rengeteg egyszerű napi szórakozást nyújt! A szülők több okból is úgy döntenek, hogy mobiltelefont vásárolnak…

 • MÁGNESES ZÖLDSÉGEKET VÁGNI EGY DOBOZBAN TÁBLA Egy ízekkel és szórakozással teli készlet!
Színes zöldségek egy fadobozban, hogy finom vacsorát készítsen az összes babájának és plüssállatának. 
Jó ötlet, ha főzés előtt "meghámozzuk" őket. Ehhez a biztonságos hámozót mellékeljük.   
Nem kell egészben "megenni" őket. A zöldségeket a mellékelt biztonsági késsel kisebb darabokra oszthatja. Helyezze őket a táblára, és válassza szét őket. 
A színes zöldségek mágnesként vonzzák a szemet és a kis kezeket! A szétválasztott darabok könnyen összerakhatók, mivel az alkatrészek mágnessel vannak ellátva. És a móka kezdődik elölről!

A Mágneses zöldségek egy nagyszerű készlet, amely számos játéklehetőséget kínál:
  "Formák egymáshoz illesztése" puzzle - válaszd szét a zöldségeket, keverd össze őket, és próbáld meg a megfelelő formába rendezni őket.
  Számolni tanulás - ellenőrizze, hogy az egyes zöldségek hány részből állnak.
  Játék a konyhában - "hámozd meg", "vágd fel" és készíts egy finom ételt.
  
A színes zöldségek nem csak szórakoztatóak! A szórakozás jó szokásokat alakít ki:
  Ez arra ösztönzi gyermekét, hogy valódi gyümölcsöt és zöldséget egyen.
  Megtanítja a kés használatát egy játék, biztonságos változattal, valamint a vágódeszka használatának szokását (aminek eredményeképpen a jövőben nem lesz kár a valódi konyhai munkalapon!).
  Remek ürügy lesz arra, hogy elmagyarázza gyermekének, hogy evés előtt meg kell mosni és meg kell hámozni a gyümölcsöket és a zöldségeket.
Nekik köszönhetően a kisgyermeked is megérti, hogyan működnek a mágnesek!
 
A zöldségek gyönyörű kiegészítői lesznek minden gyermek konyhájának.
A fából készült játékok igazi reneszánszukat élik, mivel biztonságosak a gyermekek számára, és jobb hatással vannak bolygónk állapotára. Ezt a választást értékelni fogják az ökológia iránt érdeklődő szülők, akik hasonló értékeket szeretnének átadni gyermekeiknek.
A készlet minden darabját gondosan csiszoltuk és nem mérgező festékkel vontuk be - mindezt gyermeke biztonsága érdekében.

A készlet a következőket tartalmazza
  egy répa
  petrezselyem
  paradicsom
  uborka
  citrom
  padlizsán
  vágódeszka
  biztonsági kés
  biztonsági hámozó

Az egészet egy esztétikus dobozba csomagolták, hogy a dolgok rendben legyenek.
Méretek:
növényi minta: 4cm x 10cm
kés hossza : 15cm
vágódeszka: 17.5cm x 10.5cm x 0.5cm 
doboz : 22.5cm x 13.5cm x 9.5cm
Csomagolási méretek: 25cm x 15.5cm x 10cm

Ez egy gyönyörű játék, amely órákig tartó, értékes és biztonságos játékot biztosít gyermekének. Remek ajándékötlet is lesz belőle.
  7 700 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  MÁGNESES ZÖLDSÉGEKET VÁGNI EGY DOBOZBAN TÁBLA Egy ízekkel és szórakozással teli készlet! Színes zöldségek egy fadobozban, hogy finom vacsorát készítsen az összes babájának és plüssállatának. Jó ötlet, ha főzés előtt „meghámozzuk” őket. Ehhez a biztonságos hámozót mellékeljük. Nem kell egészben „megenni” őket. A zöldségeket a mellékelt biztonsági késsel kisebb darabokra…

 • INTERAKTÍV PORSZÍVÓ GYEREKEKNEK


A rendezett otthon elengedhetetlen!

A kisgyermeke imád rendet rakni, és mindig porszívózni akar?

Vagy rendrakásra szeretné tanítani gyermekét?

Remek megoldás egy interaktív porszívó, amely valóban porszívózik!

A porszívóval való játék lehetővé teszi gyermeke számára, hogy biztonságos módon vegyen részt a mindennapi háztartási munkákban, és sok örömet szerezzen neki.

A porszívó fény- és hanghatásokkal van felszerelve.
Színes fények és vidám dallamok teszik szórakoztatóbbá a játékidőt.


Ezenkívül a hangok hasonlítanak egy valódi készülék hangjaihoz. 

A porszívó belsejében színes golyókat helyeztek el, amelyek aktiváláskor szabadon lebegnek fel és le.

A legmenőbb dolog azonban az, hogy egy elektrosztatikus ruhával van felszerelve, amely felszedi a finom port a padlóról.


A porszívóval való játék nemcsak hihetetlenül szórakoztató, hanem tanulságos is. 

A gyerekek szeretik utánozni a felnőtteket játék közben.

A felnőtt szerepek átvételével szociális készségeket sajátítanak el, és megtanulják azokat a szerepeket játszani, amelyek felnőttkorukban várnak rájuk. 

Kreatív játék, amellyel nincs idő az unalomra.

Tökéletesen serkenti a fantáziát, kreatív és nem szokványos gondolkodásra ösztönöz, és csodálatosan fejleszti a legkisebbek kézügyességét.


Műszaki paraméterek:

Méretek:

  Porszívó: 18cm x 17cm x 46cm
  Csomagolás: 50cm x 22cm x 16.5cm

Tápegység: 3 x AA 1.5V (nem tartozék)

Műanyag:    Műanyag
  13 700 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  INTERAKTÍV PORSZÍVÓ GYEREKEKNEK A rendezett otthon elengedhetetlen! A kisgyermeke imád rendet rakni, és mindig porszívózni akar? Vagy rendrakásra szeretné tanítani gyermekét? Remek megoldás egy interaktív porszívó, amely valóban porszívózik! A porszívóval való játék lehetővé teszi gyermeke számára, hogy biztonságos módon vegyen részt a mindennapi háztartási munkákban, és sok örömet szerezzen…

 • RETRO MDF FA KONYHA KIEGÉSZÍTŐKKEL FEHÉR
 A gyerekek szeretik utánozni a felnőtteket a mindennapi tevékenységeikben. A főzés kétségtelenül ezek közé tartozik!
Minden ünnep (még a színlelt is) gondos előkészületeket igényel. Ebből a célból egy gyönyörű gyermekkonyha felbecsülhetetlen értékűnek bizonyul.
A fakonyha sok gyermek számára valóra vált álom. Nagy gondossággal készült, részleteivel és praktikusságával gyönyörködtet!

  
Fel van szerelve:

  egy csaptelep gombokkal és egy mély mosogató
  égők fény- és hanghatásokkal
  fa "gombok"
  sütő rattan ráccsal
  Sín kampókkal a konyhai kiegészítők számára
  spatula, merőkanál és szűrőkanál
  só- és borsszóró      
  Fedeles edény és serpenyő
  kiegészítő szekrény (amely mikrohullámú sütőként is használható) és polcok a legfontosabb kiegészítők számára
Az alkatrészek többsége fából készült. Az egészet gondosan lecsiszolták és nem mérgező festékkel vonták be - mindezt a kisgyermek biztonsága érdekében.
Bizonyára sok gyermekkonyha-modellt látott már. Ami ezt a modellt megkülönbözteti a többitől, az az időtlen retro dizájn .  
Döntse el, hogyan fog kinézni a konyhája. A kétoldalas fal lehetőséget ad arra, hogy konyhája megjelenését az Ön preferenciái szerint változtassa meg. Az egyik oldalon egy sima krémszínű fal, a másik oldalon egy díszes tapéta..
A konyha nagy előnye, hogy fény- és hangeffektekkel van felszerelve.  Levehető gáztűzhely panellel rendelkezik, amely világít és a gombok megnyomásakor a valódi készülékhez hasonló hangokat ad ki.
 A fából készült játékok olyan szülőknek szólnak, akik amellett, hogy szórakoztatják a kicsiket, bolygónk jólétével is törődnek. Természetes anyagokból készültek, biztonságosak és tartósak, így gyermekek generációin át tartanak majd. 

Gombok, mozgó ajtók, kampók - rengeteg apró elem, hogy a kis kezek elfoglalják magukat. Kezelésük segít fejleszteni a fogást és a finommotoros készségeket.

A gyermekkonyha nem csak nagyszerű szórakozás! A "főzés" során a gyermek megtanulja:
  használja az égőket anélkül, hogy megégetné magát
  hogyan kell kezelni a sütőt és a mikrohullámú sütőt - a színlelt gombokon és gombokon való gyakorlás segít nekik megérteni a valódi készüléket.
  hogyan kell rendet tenni a térben - gyermeke meg fogja érteni a rend fontosságát az ételkészítés alatt és után.
A konyhai játék remek ürügy arra, hogy gyermekét bevezesse a házimunkába. Ha azt szeretnéd, hogy segítsenek neked a mosogatásban, jó ötlet, ha olyan edényekkel kezdenek, amelyeket nehéz összetörni ;)

A konyha nagyon alkalmazkodó, nagyszerű gyerekszobának vagy játszószobának. Lenyűgöző az esztétikája! 
A retro stílusú konyha a rusztikus belsőépítészet kedvelőinek, valamint a boho vagy scandi esztétika szerelmeseinek is tetszeni fog. Az egyszerű forma és a visszafogott színek - a fehér, az arany és a púderrózsaszín kombinációja - elegáns megjelenést kölcsönöznek neki, és bármilyen belső térbe szépen illeszkedik.
Ez az egyik "játék, bútor jellegű" bútordarab, amely amellett, hogy jól néz ki vagy szórakoztat, extra tárolóhelyet biztosít a játékok vagy a blokkok számára.
Biztosítson gyermekének több órányi szórakoztató, értékes játékot. Inspiráld őket, hogy főzzenek a babáiknak vagy a mackóiknak, és ki tudja - talán egy új mesterszakács nő fel a tető alatt.

Önösszeszerelő konyha - a móka már az összeszereléskor elkezdődik.
A készlet tartalma:
  konyha önszereléshez  fazék fedővel  serpenyő  sószóró  borsszóró  kanál  szűrő  szűrőspatula 
MŰSZAKI ADATOK:
tápegység: 2x 3AAA (nem tartozék)
Anyag: MDF, műanyag, fa
A konyha méretei: 68cm x 29cm x 100cm
A rönk magassága a padlótól: 51cm
Mosogató méretei: 19.5cm x 13.5cm x 6cm
A tartozékok méretei: 
  Evőeszköz hossza: 16cm  Pot (átmérő x magasság): 11cm x 6.5cmCsomagolási méretek: 79cm x 55cm x 15cm

Konyha kartondobozba csomagolva.
  53 200 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  RETRO MDF FA KONYHA KIEGÉSZÍTŐKKEL FEHÉR A gyerekek szeretik utánozni a felnőtteket a mindennapi tevékenységeikben. A főzés kétségtelenül ezek közé tartozik! Minden ünnep (még a színlelt is) gondos előkészületeket igényel. Ebből a célból egy gyönyörű gyermekkonyha felbecsülhetetlen értékűnek bizonyul. A fakonyha sok gyermek számára valóra vált álom. Nagy gondossággal készült,…

 • INTERAKTÍV PORSZÍVÓ GYEREKEKNEK


A rendezett otthon elengedhetetlen!

A kisgyermeke imád rendet rakni, és mindig porszívózni akar?

Vagy rendrakásra szeretné tanítani gyermekét?

Remek megoldás egy interaktív porszívó, amely valóban porszívózik!

A porszívóval való játék lehetővé teszi gyermeke számára, hogy biztonságos módon vegyen részt a mindennapi háztartási munkákban, és sok örömet szerezzen neki.

A porszívó fény- és hanghatásokkal van felszerelve.
Színes fények és vidám dallamok teszik szórakoztatóbbá a játékidőt.


Ezenkívül a hangok hasonlítanak egy valódi készülék hangjaihoz.  

A porszívó belsejében színes golyókat helyeztek el, amelyek aktiváláskor szabadon lebegnek fel és le.

A legmenőbb dolog azonban az, hogy egy elektrosztatikus ruhával van felszerelve, amely felszedi a finom port a padlóról.


A porszívóval való játék nemcsak hihetetlenül szórakoztató, hanem tanulságos is. 

A gyerekek szeretik utánozni a felnőtteket játék közben.

A felnőtt szerepek átvételével szociális készségeket sajátítanak el, és megtanulják azokat a szerepeket játszani, amelyek felnőttkorukban várnak rájuk. 

Kreatív játék, amellyel nincs idő az unalomra.

Tökéletesen serkenti a fantáziát, kreatív és nem szokványos gondolkodásra ösztönöz, és csodálatosan fejleszti a legkisebbek kézügyességét.


Műszaki paraméterek:

Méretek:

  Porszívó: 18cm x 17cm x 46cm
  Csomagolás: 50cm x 22cm x 16.5cm

Tápegység: 3 x AA 1.5V (nem tartozék)

Műanyag:    Műanyag
  15 100 Ft

  ◉ Raktáron 1 db

  INTERAKTÍV PORSZÍVÓ GYEREKEKNEK A rendezett otthon elengedhetetlen! A kisgyermeke imád rendet rakni, és mindig porszívózni akar? Vagy rendrakásra szeretné tanítani gyermekét? Remek megoldás egy interaktív porszívó, amely valóban porszívózik! A porszívóval való játék lehetővé teszi gyermeke számára, hogy biztonságos módon vegyen részt a mindennapi háztartási munkákban, és sok örömet szerezzen…

 • TISZTÍTÓKOCSI + TARTOZÉKOK

A rendrakás elengedhetetlen!
A kisgyermeked imádja rendbe tenni a házat.
Mindig készen áll a portörlésre és porszívózásra?
Vagy szeretné gyermekét a takarításra ösztönözni, de nem tudja, hogyan kell csinálni?
Nagyszerű megoldás a tisztító tartozékokat tartalmazó kocsi.

Porszívó, lapát, kefe, vödör és felmosórongy olyan tárgyak, amelyeket minden otthonban tisztán kell tartani. 
Köztudott, hogy a rendetlenségek nem takarítják el maguktól, de a kocsi minden bizonnyal élvezetesebbé teszi ezt a házimunkát.
Nagyszerű szórakozás garantált!
A takarítás energikus zene ritmusára a legjobb, ezért a porszívó hang- és fényeffektusokkal van felszerelve.

A készlet rengeteg kreatív és végtelen szórakozást nyújt.
A gyerekek szeretik utánozni a felnőtteket. Az ilyen játék során elsajátítják azokat a szociális készségeket, amelyekre a felnőtt életben szükségük van.
Kreatív játék, amellyel nincs idő az unalomra.
A Takarító készlet nemcsak a fanatikus játékra vonatkozó javaslat, hanem a tanulás és a gyermek megfelelő fejlődésének támogatása is.
Játék közben a kisgyermek elsajátítja a logikus gondolkodási készségeket, serkenti a kreativitást és fejleszti a kézügyességet.

A készlet tartalma:
  Kocsi polcokkal
  Robotporszívó hanggal és fénnyel
  Vödör kosárral
  Mop
  Kormoslapát      
  Kormoslapát
  Poroló ecset egy pálcikán
  Porszívó rúdra szerelve
  Üvegtisztító palack.

A porszívó tápellátása: 3 x 1,5 AA (nem tartozék)
Méretek:
  Kocsi:    50cm x 32cm x 30cm  Hoover: 17cm x 17cm x 6cm  Vödör: 13cm x 17cm x 16cm  A felmosórongy és a kefe hossza a pálcán: 54cm  Porfogó:    19cm  Söprőgép:    16cm  Porfogó pálcikán: 43.5cm  Csomagolás: 50cm x 37cm x 13cm
  13 700 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  TISZTÍTÓKOCSI + TARTOZÉKOK A rendrakás elengedhetetlen! A kisgyermeked imádja rendbe tenni a házat. Mindig készen áll a portörlésre és porszívózásra? Vagy szeretné gyermekét a takarításra ösztönözni, de nem tudja, hogyan kell csinálni? Nagyszerű megoldás a tisztító tartozékokat tartalmazó kocsi. Porszívó, lapát, kefe, vödör és felmosórongy olyan tárgyak, amelyeket minden otthonban…

 • ÖRÖKÖLT KÉSZLET A RAKLAPON 34 EL.

A kedvenc mackódnak fáj a hasa, vagy talán a babád megfázott?
A kis doktor úr segítségére van szükség!
Egy igazi orvosnak megfelelő orvosi felszerelésre van szüksége.
Sztetoszkóp, fecskendő, lázmérő, gyógyszerek Ezek mind olyan tételek, amelyekre minden professzionális orvosi rendelőben szükség van.
A készlet lehetővé teszi, hogy egy igazi orvos szerepét játssza, és gondoskodjon a mackók, babák és a háztartás tagjainak egészségéről.
Ahogy egy igazi orvoshoz illik, az egész készletet egy praktikus tokba csomagolták, így az összes felszerelést magával viheti a következő beteglátogatásra.
A kibontás után a tok egy igazi orvosi rendelővé alakul át.

Egy fanatikus játék, amely lehetővé teszi, hogy gyermeke hozzászokjon az orvoslátogatáshoz.
Az orvosi rendelőben tett látogatás többé nem lesz olyan ijesztő, és az injekciók nem lesznek olyan fájdalmasak.
És ami a legfontosabb, a tok személyre szabható!
Hogyan?
Ez egyszerű, a tok fedelén van egy átlátszó műanyag ablak, amely alá behelyezhet egy kártyát a gyermeke által készített rajzzal vagy felirattal.  
Ezáltal a bőrönd teljesen egyedivé és megismételhetetlenné válik.
 Hagyja, hogy gyermeke a felnőttek világába lépjen, és azt a szakmát űzze, amelyről mindig is álmodott.
A gyerekek szeretik utánozni a felnőtteket. Az ilyen játékok során a gyermek a felnőtt élethez szükséges értékes szociális készségeket sajátít el.
Az orvos készlet nemcsak a fanatikus játékra vonatkozó javaslat, hanem a tanulás és a gyermek megfelelő fejlődésének támogatása is.
Játék közben a kisgyermek elsajátítja a logikus gondolkodási készségeket, serkenti a kreativitást és fejleszti a kézügyességet.
Kreatív játék, amellyel nincs idő az unalomra. 
Ragyogó ajándékötlet a leendő orvosnak.

A készlet tartalma
  Ügy
  Polcok
  Sztetoszkóp
  Fecskendő
  Hőmérő     
  Kalapács
  Gipszek (műanyag - nem ragasztható)
  Tükör
  Gyógyszeres tálcák
  Matricakészlet 

Anyag: műanyag, karton elemek
Méretek:  
  Ügy:   32cm x 19cm x 12cm    Orvosi rendelő: 35cm x 26cm x 36.5cm      Fecskendő: 11cm    Hőmérő: 11cm    Csomagolás:    32cm x 19cm x 12cm
  9 300 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  ÖRÖKÖLT KÉSZLET A RAKLAPON 34 EL. A kedvenc mackódnak fáj a hasa, vagy talán a babád megfázott? A kis doktor úr segítségére van szükség! Egy igazi orvosnak megfelelő orvosi felszerelésre van szüksége. Sztetoszkóp, fecskendő, lázmérő, gyógyszerek Ezek mind olyan tételek, amelyekre minden professzionális orvosi rendelőben szükség van. A készlet lehetővé…

 • VÍZILÓ A FOGORVOSNÁL - AZ ORVOSI KÉSZLET

 A kis vízilónak fáj a foga.
 Szükség lesz egy kis fogorvos segítségére.
 A készlet lehetővé teszi, hogy 100%-ban egy igazi fogorvos szerepében érezd magad, és gondoskodj a mackóid és babáid egészséges mosolyáról.
 Fantasztikus játék, amely segít a gyermeknek hozzászokni a fogorvoshoz.
 A fogorvosnál tett látogatás többé nem lesz olyan ijesztő.

 Hagyja, hogy gyermeke a felnőttek világába lépjen, és gyakorolja azt a szakmát, amelyről mindig is álmodott.
 Ez a játék segít gyermekének az egészséges szájhigiéniai szokások kialakításában.
 Ráadásul a fogorvosi játék serkenti a gyermek kreativitását, és támogatja a gyermek kézügyességének fejlődését.
 A készlet tartalmazza az összes szükséges elemet, amely ahhoz szükséges, hogy a kis fogorvos meggyógyítsa a víziló és a plüss barátok fogait:
  Víziló kivehető fogakkal  Fogkefe
  2 fogpiszkáló
  Fogkrém, 
  Fogászati tükör
  Fecskendő
  Fúrógép fúráshoz
  Csipeszek
  Fogászati szike
  Angol nyelvű kártyák, amelyek a fogmosás lépéseit mutatják be
 
 Méretek:
   Víziló: 9.5cm x 6.5cm x 5cm 
  Fogkefe: 13.5cm x 2cm
  Fogak: 7cm x 4cm x 2cm
  Fogkrém: 8.5cm hosszú
  Fogászati tükör: 13cm hosszú
  Fecskendő: 11.5cm x 3.5cm 
  Fúró a fúráshoz: hossza 11.5cm   
  Csipesz: hossza 10.5cm
  Fogászati szike: hossza 12cm
  Csomagolás: 36x 28cm x 6cm
 

Szín: rózsaszín
Anyag:
  Kártyák: karton  Hippoptam és fogászati műszerek: műanyag *Nincs szükség elemekre
  6 200 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  VÍZILÓ A FOGORVOSNÁL – AZ ORVOSI KÉSZLET A kis vízilónak fáj a foga. Szükség lesz egy kis fogorvos segítségére. A készlet lehetővé teszi, hogy 100%-ban egy igazi fogorvos szerepében érezd magad, és gondoskodj a mackóid és babáid egészséges mosolyáról. Fantasztikus játék, amely segít a gyermeknek hozzászokni a fogorvoshoz. A fogorvosnál…

 • OKTATÁSI OKOSTELEFON GYEREKEKNEK ÚJRATÖLTHETŐ MICRO USB 
FEKETE

Szenzációs oktató okostelefon, amelyet a kicsiknek terveztek. 
Az élénk, visszafogott színek felkeltik a gyermek figyelmét, és játékra ösztönzik őket.
A hátlapot színes kép díszíti.
Minden részletre kiterjedő figyelemmel készült.
A telefon kiváló minőségű anyagokból készült, és teljesen biztonságos.
A játék könnyen megfogható és a gyermek kezében tartható.

Számos különböző funkció teszi érdekesebbé a játékot, és segít gyermekének megismerni a világot.
Megvilágított oldalai minden kisgyermek érdeklődését felkeltik.
A játékot úgy tervezték, hogy játékosan tanítson.
Varázslatos játék, amely órákig leköti a kisgyermekedet, és sok szórakozást és szórakozást nyújt neki.
Tökéletes ajándékötlet!

 Az okostelefon 8 beállítási lehetőséggel rendelkezik:
- valódi telefon funkció (tárcsahang);
- Zongora funkció (zongora alaphangok megszólaltatása);
- Színtanulási funkció (angolul);
- gyümölcsnév tanulási funkció (angolul);
- Dob funkció
- játékfunkció;
- számtanulási funkció (angolul);
- egy kérdés funkció.
 
Előnyök:     
- fény- és hanghatásokkal rendelkezik;
- úgy néz ki, mint egy igazi okostelefon
- szilárdan felépített;
- tanulás a játékon keresztül;
- lehetővé teszi az alapvető angol nyelvtanulást;
- hasznos a számok és hangok tanulásához.

18 hónaposnál idősebb gyermekek számára alkalmas.
A telefont Micro USB-kábellel tölti (nem tartozék).

Kartondobozba csomagolva.
A doboz méretei: 9cm x 15.5cm x 1cm 
Az okostelefon méretei: 5.5cm x 13cm x 0.7cm 
Szín: fekete
  4 100 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  OKTATÁSI OKOSTELEFON GYEREKEKNEK ÚJRATÖLTHETŐ MICRO USB FEKETE Szenzációs oktató okostelefon, amelyet a kicsiknek terveztek. Az élénk, visszafogott színek felkeltik a gyermek figyelmét, és játékra ösztönzik őket. A hátlapot színes kép díszíti. Minden részletre kiterjedő figyelemmel készült. A telefon kiváló minőségű anyagokból készült, és teljesen biztonságos. A játék könnyen megfogható és…

 • TORTAVÁGÁS 80 EL. KékGyönyörű, színes születésnapi torta gyertyákkal és felirattal.
A torta 6 darabból áll, amelyek tépőzárral vannak összekötve.
A gyermek egy műanyag késsel vághatja fel a tortát.
A gyermek saját elképzelései szerint díszítheti a tortát.
A tortán kis lyukak vannak a díszítéshez.
A nagyszámú tartozék korlátlan lehetőségeket kínál a kezdő cukrászok számára.
 
Tökéletes játék 3 éves kortól.
A játék pozitív hatással van a gyermek képzelőerejére és kézügyességére.

A készlet a következőket tartalmazza:
7x gyertyabeleértve egy világító
12x lila
7x cukormáz pálcika
5x cseresznye
5x mandarin
5x eper
4x kivi
1x mackó
2x cupcakes
9x válogatott sütemény
3 darab roulade
6 darab torta
kés
matricakészlet
4 x tányér
2x csészék
2x villa
2x kanál
2x kés
vízforraló
sípszó
 
Torta átmérője:14cm
Csomag méretei (L x Sz x H): A csomag mérete: (H x B x H):29 x 20 x 10cm

ABS műanyagból készült
Tökéletes ajándékötlet.
Vadonatúj termék, eredeti és esztétikus csomagolásban.
  6 800 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  TORTAVÁGÁS 80 EL. Kék Gyönyörű, színes születésnapi torta gyertyákkal és felirattal. A torta 6 darabból áll, amelyek tépőzárral vannak összekötve. A gyermek egy műanyag késsel vághatja fel a tortát. A gyermek saját elképzelései szerint díszítheti a tortát. A tortán kis lyukak vannak a díszítéshez. A nagyszámú tartozék korlátlan lehetőségeket kínál…

 • TORTAVÁGÁS75 EL. KÉK

Gyönyörű, színes születésnapi torta gyertyákkal és felirattal.
A torta 6 darabból áll, amelyek tépőzárral vannak összekötve.
A gyermek egy műanyag késsel vághatja fel a tortát.


A gyermek saját elképzelései szerint díszítheti a tortát.
A nagyszámú tartozék korlátlan lehetőségeket kínál a kezdő cukrászok számára.


Kiváló játék 3 éves kortól.
A játék pozitív hatással van a gyermek képzelőerejére és kézügyességére.

A tortán lyukak vannak a díszítéshez


A készlet a következőket tartalmazza:
5x gyertya
14x pasztilla
7x cukormáz pálcika
4x cseresznye
4x mandarin
3x eper
3x kivi
4x nyuszik
1x felirat
6 darab torta
3x lemezek
3x sütemény
3x roulade darabok
1x csésze
kanál
villa
kés
sütemény spatula
matricakészlet
Tépőzár készlet
fagylaltos pohár
3x cupcakes
Torta átmérője: 14cm
Csomag méretei (L x Sz x H): A csomag mérete: (H x B x H):28 x 21 x 10cm
ABS műanyagból készült

Tökéletes ajándékötlet.
Vadonatúj, eredeti és esztétikus csomagolásban.
  5 400 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  TORTAVÁGÁS75 EL. KÉK Gyönyörű, színes születésnapi torta gyertyákkal és felirattal. A torta 6 darabból áll, amelyek tépőzárral vannak összekötve. A gyermek egy műanyag késsel vághatja fel a tortát. A gyermek saját elképzelései szerint díszítheti a tortát. A nagyszámú tartozék korlátlan lehetőségeket kínál a kezdő cukrászok számára. Kiváló játék 3 éves…

 • TORTAVÁGÁS75 EL. Rózsaszín


Gyönyörű, színes születésnapi torta gyertyákkal és írással.
A torta 6 darabból áll, amelyek tépőzárral vannak összekötve.
A gyermek egy műanyag késsel vághatja fel a tortát. 


A gyermek saját elképzelései szerint díszítheti a tortát.
A tortán kis lyukak vannak a díszítéshez.
A nagyszámú tartozék korlátlan lehetőséget biztosít a kezdő cukrász számára.Kiváló játék 3 éves kortól.
A játék jótékonyan hat a gyermek képzelőerejére és kézügyességére.


A készlet a következőket tartalmazza:
5x gyertya
14x pasztilla
7x cukormáz pálcika
4x cseresznye
4x mandarin
3x eper
3x kivi
4x nyuszik
1x felirat
6 darab torta
3x lemezek
3x sütemény
3x roulade darabok
1x csésze
kanál
villa
kés
sütemény spatula
matricakészlet
Tépőzár készlet
fagylaltos pohár
3x cupcakes
Torta átmérője: 14cm
Csomag méretei (L x Sz x H): A csomag mérete: (H x B x H):28 x 21 x 10cm

ABS műanyagból készült

Tökéletes ajándékötlet.
Vadonatúj, eredeti és esztétikus csomagolásban.
  5 400 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  TORTAVÁGÁS75 EL. Rózsaszín Gyönyörű, színes születésnapi torta gyertyákkal és írással. A torta 6 darabból áll, amelyek tépőzárral vannak összekötve. A gyermek egy műanyag késsel vághatja fel a tortát. A gyermek saját elképzelései szerint díszítheti a tortát. A tortán kis lyukak vannak a díszítéshez. A nagyszámú tartozék korlátlan lehetőséget biztosít a…

 • Orvosi készlet egy bőröndbenrózsaszín fények
Oktató játék, kis orvosi készlet gyerekeknek.Hang- és fényhatások

Segít a gyermekeknek hozzászokni az orvoslátogatáshoz
Alapvető orvosi tevékenységeket tanít
A készlet a következőket tartalmazza:
sztetoszkóp hanghatásokkal
hőmérő fényhatásokkal
vérnyomásmérő fényhatásokkal
Fényhatású fülvizsgálati eszköz
fecskendő
kalapács
orvosi jelvény
torokellenőrző tükör- és fényeffektusokkal
Mindez egy praktikus és kényelmes hordtáskába csomagolva
könnyű tárolás

Specifikációk:
Tápegység: 2x AG13 elem, 8x AG 10 elem (tartozék)
Csomagolási méretek: 27cm x 24cm x 5.5cm
Alkalmas 3 éves kortól
CE tanúsítvánnyal


Vadonatúj termék, eredeti csomagolásban
  5 000 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  Orvosi készlet egy bőröndbenrózsaszín fények Oktató játék, kis orvosi készlet gyerekeknek.Hang- és fényhatások Segít a gyermekeknek hozzászokni az orvoslátogatáshoz Alapvető orvosi tevékenységeket tanít A készlet a következőket tartalmazza: sztetoszkóp hanghatásokkal hőmérő fényhatásokkal vérnyomásmérő fényhatásokkal Fényhatású fülvizsgálati eszköz fecskendő kalapács orvosi jelvény torokellenőrző tükör- és fényeffektusokkal Mindez egy praktikus és kényelmes…