Elektronikus eszközöket utánzó játékok

Szűrők
Done
 • Játssz ezzel a Magyar/Angol nyelvű Jégvarázs oktató laptoppal és tanulj meg írni, számolni, órát leolvasni, adatokat memorizálni magyarul és angolul. A laptop összesen 124 tevékenységet tartalmaz különböző nehézségi szintekkel, több kategóriával: Matematika, Nyelv, Írás, Logikai játékok, Óra. A játék 2 db AA/LR6 elemmel működik (a csomag tartalma). A termékhez egy 1 db egér jár. A termék mérete: 33,5 x 4,5 x 25,5 cm. 5 éves kortól ajánljuk. Népszerű
  19 100 Ft

  ◉ Raktáron 1 db

  Játssz ezzel a Magyar/Angol nyelvű Jégvarázs oktató laptoppal és tanulj meg írni, számolni, órát leolvasni, adatokat memorizálni magyarul és angolul. A laptop összesen 124 tevékenységet tartalmaz különböző nehézségi szintekkel, több kategóriával: Matematika, Nyelv, Írás, Logikai játékok, Óra. A játék 2 db AA/LR6 elemmel működik (a csomag tartalma). A termékhez egy…

 • OKOSTELEFON INTERAKTÍV OKTATÁSI TELEFON GYEREKEKNEK Ha megkérdeznénk bárkit, hogy mit hord mindig magánál, a nagy többség azt válaszolná, hogy egy okostelefont. Egy hihetetlenül hasznos eszköz, amely lehetővé teszi, hogy mindig kapcsolatban legyen a világgal, és rengeteg egyszerű napi szórakozást nyújt! 

A szülők több okból is úgy döntenek, hogy mobiltelefont vásárolnak egyre fiatalabb gyermekeiknek - így gyorsan tarthatják a kapcsolatot, ráadásul a szülő gyorsan megtudhatja, hol van a gyermek! 

Ez egy fontos kérdéshez vezet - milyen korban vegyen a szülő a gyermekének az első igazi okostelefont? Erre a kérdésre nem tudjuk a választ, de azt igen , hogy melyik okostelefon lesz a legjobb választás féléves kortól! 

Ez pontosan az interaktív oktató okostelefon, kifejezetten a legkisebbek számára! A design úgy lett kialakítva, hogy vonzó legyen számukra, és megragadja a figyelmüket! Biztos, hogy olyan játékra ösztönöz, amely mérhetetlen órákig tart! A játék kellemesen színes és szép! 

És hogy a dolgok igazán szórakoztatóak legyenek, az elülső oldalon található különböző gombok megnyomásával érdekes hangok kezdenek el eljutni a kicsi füléhez! 

A telefon használata nagyon kényelmes, a különleges forma miatt kis kezekben is könnyen kézben tartható. A gombok nagyok és színesek, így könnyen eltalálhatók! És nem igényel nagy erőt a megnyomásuk, így nem fogja frusztrálni a kisgyermekét! 

Akkumulátorral működik, hogy ne szakadjon meg a játék! Ha a játék lemerül, ahelyett, hogy megvárnád, amíg befejezi a töltést, egyszerűen cseréld ki az elemeket újakra, és kész! 

Az interaktív okostelefon számos olyan oktatási alkalmazással rendelkezik, amelyek segítik gyermeke megfelelő fejlődését. Nagy hatással lesz a kézügyességére, különös tekintettel az ujjak pontosságára és a szem-kéz koordinációra! Az okostelefon által keltett hangok stimulálják a hallást, és segítenek megtanulni megkülönböztetni a különböző zajokat!

A gyerekek néha megütik vagy elejtik a kezükben tartott tárgyat, de emiatt nem kell aggódnod! A termék strapabíró és tartós anyagokból készült, így a kicsi biztosan nem fogja véletlenül megsérteni! Ez hosszú ideig tartó szórakozást tesz lehetővé! 


Műszaki adatok: 

  Életkor: 6m+
  Anyag: műanyag
  Tápegység: 3x AAA elem (nem tartozék) 
  Méretek: 14,5 cm x 7 cm x 5 cm 
  Csomagolási méretek: 19 cm x 14 cm x 5,5 cm 
A termék vonzó kartondobozba csomagolva.
  3 600 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  OKOSTELEFON INTERAKTÍV OKTATÁSI TELEFON GYEREKEKNEK Ha megkérdeznénk bárkit, hogy mit hord mindig magánál, a nagy többség azt válaszolná, hogy egy okostelefont. Egy hihetetlenül hasznos eszköz, amely lehetővé teszi, hogy mindig kapcsolatban legyen a világgal, és rengeteg egyszerű napi szórakozást nyújt! A szülők több okból is úgy döntenek, hogy mobiltelefont vásárolnak…

 • OKTATÁSI OKOSTELEFON GYEREKEKNEK ÚJRATÖLTHETŐ MICRO USB 
FEKETE

Szenzációs oktató okostelefon, amelyet a kicsiknek terveztek. 
Az élénk, visszafogott színek felkeltik a gyermek figyelmét, és játékra ösztönzik őket.
A hátlapot színes kép díszíti.
Minden részletre kiterjedő figyelemmel készült.
A telefon kiváló minőségű anyagokból készült, és teljesen biztonságos.
A játék könnyen megfogható és a gyermek kezében tartható.

Számos különböző funkció teszi érdekesebbé a játékot, és segít gyermekének megismerni a világot.
Megvilágított oldalai minden kisgyermek érdeklődését felkeltik.
A játékot úgy tervezték, hogy játékosan tanítson.
Varázslatos játék, amely órákig leköti a kisgyermekedet, és sok szórakozást és szórakozást nyújt neki.
Tökéletes ajándékötlet!

 Az okostelefon 8 beállítási lehetőséggel rendelkezik:
- valódi telefon funkció (tárcsahang);
- Zongora funkció (zongora alaphangok megszólaltatása);
- Színtanulási funkció (angolul);
- gyümölcsnév tanulási funkció (angolul);
- Dob funkció
- játékfunkció;
- számtanulási funkció (angolul);
- egy kérdés funkció.
 
Előnyök:     
- fény- és hanghatásokkal rendelkezik;
- úgy néz ki, mint egy igazi okostelefon
- szilárdan felépített;
- tanulás a játékon keresztül;
- lehetővé teszi az alapvető angol nyelvtanulást;
- hasznos a számok és hangok tanulásához.

18 hónaposnál idősebb gyermekek számára alkalmas.
A telefont Micro USB-kábellel tölti (nem tartozék).

Kartondobozba csomagolva.
A doboz méretei: 9cm x 15.5cm x 1cm 
Az okostelefon méretei: 5.5cm x 13cm x 0.7cm 
Szín: fekete
  4 100 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  OKTATÁSI OKOSTELEFON GYEREKEKNEK ÚJRATÖLTHETŐ MICRO USB FEKETE Szenzációs oktató okostelefon, amelyet a kicsiknek terveztek. Az élénk, visszafogott színek felkeltik a gyermek figyelmét, és játékra ösztönzik őket. A hátlapot színes kép díszíti. Minden részletre kiterjedő figyelemmel készült. A telefon kiváló minőségű anyagokból készült, és teljesen biztonságos. A játék könnyen megfogható és…