Távirányítós játékok

Szűrők
Done
 • TÁVIRÁNYÍTÁSÚ DARU DARUVAL

Sárga és fekete daru távirányítható a készletben található távirányítóval.
Azoknak a gyerekeknek készült, akik szeretik az építőgépeket.
A daru önösszeszerelő.


Helyezze a rakománytartót a kampóra, és a távirányítóval emelje vagy süllyessze a rakományt.
Tökéletes játék a kezdő építők számára.

A daru fény- és hanghatásokkal rendelkezik.
Vezérlési funkciók:
Jobbra kanyarodás
Forduljon balra
Alsó
Lift

A készlet a következőket tartalmazza:
daru
távirányító 
szállítandó teher


Magasság:- 128cm
Tápegység:4 db AA 1,5 V-os elem (nem tartozék).
Csomagolási méretek:
58cm x 22.5cm x 18cm
  10 900 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  TÁVIRÁNYÍTÁSÚ DARU DARUVAL Sárga és fekete daru távirányítható a készletben található távirányítóval. Azoknak a gyerekeknek készült, akik szeretik az építőgépeket. A daru önösszeszerelő. Helyezze a rakománytartót a kampóra, és a távirányítóval emelje vagy süllyessze a rakományt. Tökéletes játék a kezdő építők számára. A daru fény- és hanghatásokkal rendelkezik. Vezérlési funkciók:…

 • CADA C510 RC versenyautó blokkok
Építsd meg álmaid távirányítású versenyautóját! A nagyméretű jármű nemcsak a gyermekek számára nyújt sok szórakozást. Az egyetlen korlát a fantáziád, a modellt a saját ízlésed szerint fogod felépíteni. A tégláink a LEGO téglákkal is kompatibilisek, így rengeteg lehetőséged van.
Az ezekkel a blokkokkal való játék fejleszti a kreativitást és a motoros készségeket.
A jármű nagyon könnyen kezelhető, és a 2,4 GHz-es távirányítóval akár 25 méteres távolságból is vezérelhető a kapcsolat megszakadása nélkül.
Az itt bemutatott modellnek sok mozgó alkatrésze van, amelyeket feltétlenül tesztelnie kell.
Az autó 4 keréken mozog.
6 éves kor felett.

Paraméterek:
2.4Ghz adó (2x AA elem szükséges - nem tartozék)
419 téglát tartalmaz
3.6V 400mAh újratölthető akkumulátor
Lejátszási idő akkumulátorral: kb. 30 perc
Távvezérlő hatótávolság: kb. 25 méter
Műanyag és fém alkatrészek.

 A készlet tartalmazza:
419 önösszeszerelő blokkok
2.4 Ghz távirányító
3.6V 400mAh újratölthető akkumulátor
USB töltő
Egyértelmű használati utasítás
Matricák a modell díszítéséhez

Csomagolási méretek: 42.5cm x 34.5cm x 9cm

Figyelem!
A játék töltésekor csak a készletben található kábelt használja.
  13 800 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  CADA C510 RC versenyautó blokkok Építsd meg álmaid távirányítású versenyautóját! A nagyméretű jármű nemcsak a gyermekek számára nyújt sok szórakozást. Az egyetlen korlát a fantáziád, a modellt a saját ízlésed szerint fogod felépíteni. A tégláink a LEGO téglákkal is kompatibilisek, így rengeteg lehetőséged van. Az ezekkel a blokkokkal való játék…

 • Távirányítású DINOSAUR DRAGON RC

Az elektronikus távirányítású DINOSAUR DRAGON RC nagyszerű a gyermekek és az őskori figurák idősebb rajongói számára is.
A dinoszaurusz szemei vörösen izzanak. Kékkel világított a száj.
Valósághű, hangos üvöltő hangot ad ki, és mozgatható fejjel és szárnyakkal rendelkezik.
 
A törzs bal oldalán található gomb aktiválja az üvöltést, a fej- és szárnymozgást, valamint az izzó szemeket és a szájat.
A kövület alakú távirányítónak két gombja van. 
Az egyik aktiválja a "tűzokádást", az izzó szemeket és a szájat.
A másik aktiválja az üvöltő hangot, a járást, valamint a fej- és szárnymozgást.
Amikor vizet öntünk a fején lévő lyukba, és a játék aktiválódik, gőz jön ki.

Távirányító 3 x 1,5V AA tápegységgel (nem tartozék)
A dinoszaurusz 3 x 1,5V AA tápegységgel működik (tartozék).


Csomagolási méretek: 40.5cm (L) x 31cm (H) x 13.5cm (W)
Játékméretek: 38cm x 28cm


DRAGONeredeti csomagolásban.
szín: kék
  19 800 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  Távirányítású DINOSAUR DRAGON RC Az elektronikus távirányítású DINOSAUR DRAGON RC nagyszerű a gyermekek és az őskori figurák idősebb rajongói számára is. A dinoszaurusz szemei vörösen izzanak. Kékkel világított a száj. Valósághű, hangos üvöltő hangot ad ki, és mozgatható fejjel és szárnyakkal rendelkezik. A törzs bal oldalán található gomb aktiválja az…

 • HADITANK
ERDEI ÁLCÁZÁS
KÉT FREKVENCIÁN ÁLL RENDELKEZÉSRE, ÍGY HOGY A TANKOK HARCOLHASSANAK EGYMÁSSAL EGY IGAZI CSATA!
Szeretnél igazi csatát vívni?
Egy félelmetes katonai tank. Ha pontos lövést ad le, hallani fogja a célpont eltalálásának hangját, és a célpont hátsó részén lévő egyik lámpa kialszik. Visszalövéskor a lövés hangja mellett az egész tankot egy nagyon valósághű visszarúgás rázza meg, akárcsak a valódi csatatéren. Miután háromszor eltaláltad az ellenfeled, a tankja egy időre mozgásképtelenné válik. Ez azt jelenti, hogy elvesztetted a csatát. A tartály körülbelül 30 másodpercre mozdulatlanná válik. Ezután a csata újraindítható.

 Ideális unalmas estékre!
Ahogy az egy igazi tankhoz illik, lánctalpas alvázzal van felszerelve, amely puha gumilánctalpakon fut a jó tapadás érdekében. A forgó lövegtorony mindkét irányba 180 fokban elfordulhat, ami a gyakorlatban 360 fokos lőtávolságot biztosít. A tartály feltűnő világítással van ellátva, amely szenzációsan mutat egy sötétebb szobában. 
Ideális ajándék!
A járműnek van egy nyíló ajtaja a toronyban, ahol elhelyezhetjük a csatolt harckocsiembert és a géppuskát. A tartály a mellékelt akkumulátorral működik, ami jelentősen csökkenti az üzemeltetési költségeket. Különös figyelmet fordítunk a részletekre!Felszereltség- Távirányítású tank modell- Multifunkciós távirányító 2,4 GHz-es antennával- akkumulátortöltő- újratölthető akkumulátor a tank működtetéséhez- puskával ellátott tankkocsi
Fényhatások:
-világító elülső LED lámpák-hatékony színes toronyfények- a hátsó oldalon lévő lámpák jelzik a csata állapotátA multifunkciós távirányító lehetővé teszi a teljes irányítást, mint egy igazi tank:- előre és hátrafelé haladhat- balra és jobbra fordulhat- 360 fokban foroghat- forgathatja a tornyot - lőhetHanghatások:-motorhang-ágyú tüzelési hang-gépfegyver tüzelési hangA tank méretei:hossza 34 cm magassága 11 cm szélessége 12 cmEnergiaellátás A tank akkumulátorral működik.
távirányító tápegység: 2x AA elem (nem tartozék)  Játék 6 éves kortól. Csomagméretek - kb. 38cm x 21cm x 15cm
  13 800 Ft

  ◉ Rendelhető 15 db

  HADITANK ERDEI ÁLCÁZÁS KÉT FREKVENCIÁN ÁLL RENDELKEZÉSRE, ÍGY HOGY A TANKOK HARCOLHASSANAK EGYMÁSSAL EGY IGAZI CSATA! Szeretnél igazi csatát vívni? Egy félelmetes katonai tank. Ha pontos lövést ad le, hallani fogja a célpont eltalálásának hangját, és a célpont hátsó részén lévő egyik lámpa kialszik. Visszalövéskor a lövés hangja mellett az…

 • RC SEBESSÉG ÚTTÖRŐ KASZKADŐR AUTÓ 360
KÉK SZÍNŰ
 
 Egyedi játék, nagy gyerekeknek is!
 Egy távirányítású autó, amely minden irányba vezet! Két távirányítót tartalmaz: egy hagyományos joystickot és egy igazi slágert! - a GRAVITY SENSOR távirányítóval. Lehetővé teszi az autó irányítását gesztusok segítségével. Mindkét távirányító 2,4 GHZ frekvencián működik. 
Kétoldalas játék, amelyet kaszkadőrözésre és rendkívüli földi mutatványokra terveztek. Meg fog lepődni, hogy mire képes! 

Az autó 4 hatalmas kerékkel rendelkezik, amelyek minden irányban forognak. A jármű álló helyzetből előre, hátra, jobbra és balra tud haladni.  
Nagy tapadásának köszönhetően akár 45 fokos emelkedővel rendelkező terepen is közlekedik. 
Az autónak két üzemmódja van : verseny és terep. Egy gombnyomással megváltoztathatja az üzemmódját és így az alakját is.       
Verseny üzemmódban sokkal nagyobb sebességet fog kifejteni. 
Offroad üzemmódban nem fél a mászástól vagy az akadályoktól.      Még a füves vagy homokos terepen is megállja a helyét.

Az autó kialakítása nagy ellenállást biztosít az ütközésekkel szemben, legyen szó akár más járművekkel, akár akadályokkal való ütközésről. 
Anagy kapacitású és nagy teljesítményű lítium akkumulátor(3,7A, 1200mA) hosszú üzemidőt tesz lehetővé töltésenként. 
A futurisztikus kialakítású autó fényeket is tartalmaz , amelyek jelzik, hogy készen áll a játékra! 
Használat előtt csavarja le az akkumulátor védelmét a karosszérián, és csatlakoztassa a vezetékeket. Itt az ideje, hogy versenyezzünk!

ÚTMUTATÓ: 

MŰSZAKI ELŐÍRÁSOK
   Csomagolási méretek: 255mm x 460mm x 110mm       Autó méretei: 165mm x 300mm x 80mm                 Autó tápegység: újratölthető lítium akkumulátor 3,7V, 1200mA (USB kábellel működik, fekete)                     Hagyományos távirányító tápegység: 3 AA elem (nem tartozék)                    A kézi távirányító tápellátása: beépített újratölthető akkumulátor (USB-kábelről működik, sárga)                  Vezetési idő: legfeljebb 20 perc               Töltési idő: körülbelül 2 óra               Adó: 2,4 GHz               Hatótávolság: kb. 20m               Átlagos sebesség: 25 km/h               Ez a játék 6 évesnél idősebb gyermekek számára alkalmas. És felnőtteknek! 
 A DOBOZ TARTALMA:
   autó               akkumulátor                           hagyományos távirányító               GRAVITY SENSOR kézi vezérlő                   csavarhúzó               fekete USB tápkábel               sárga USB tápkábel
  18 300 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  RC SEBESSÉG ÚTTÖRŐ KASZKADŐR AUTÓ 360 KÉK SZÍNŰ Egyedi játék, nagy gyerekeknek is! Egy távirányítású autó, amely minden irányba vezet! Két távirányítót tartalmaz: egy hagyományos joystickot és egy igazi slágert! – a GRAVITY SENSOR távirányítóval. Lehetővé teszi az autó irányítását gesztusok segítségével. Mindkét távirányító 2,4 GHZ frekvencián működik. Kétoldalas játék,…

 • Mini távirányítású autó 1:24 méretarányban
RC engedély: BUGATTI
KÉK SZÍNŰ
Termékleírás: A termék leírása:
  Bugatti Veyron távirányítású autó   adó  eredeti, esztétikus doboz
Gyári új játék, kiváló minőségű anyagokból készült. Az autót gondosan gyártották
a legapróbb részletekre is odafigyelve.
A részletek reprodukálásának mértéke: 1:24.
Az autó gyorsan és hatékonyan mozog 4 irányban.


Jellemzők és előnyök:
  a jármű gyors és távirányítású,  A játéktávolság kb: 15-25 méter,  elérhető sebesség: 10-15 km/h,  könnyű és dinamikus sziluett,  egyedi patkó alakú grill,  valódi autólámpákat imitáló LED-ekkel felszerelt, vezetés közben világít.
Egy ilyen versenyautó remek szórakozás a kis sünöknek.
Teljesítse gyermekkori álmait egy kifinomult játékkal, ha együtt játszik gyermekével. Tényleg függőséget okoz!
Ez a multifunkcionális játék, miközben szórakoztat, fejleszti gyermeke motoros koordinációját és motoros készségeit.


Gyermeke a játékon keresztül megtanul logikusan gondolkodni, és megteszi első lépéseit vezetőként.
Nagyszerű szórakozás és remek időtöltés - garantáltan.

Műszaki adatok: 
  Az autó mérete kb: 20cm x 9cm  Autó energiaellátás: 3x AA elem  Távirányító távirányító: elemmel működik2x AA  Hatótávolság: 15-25 méter  Sebesség: 10-15 km/h  Működési frekvencia: 27 MHz  (elem nélkül)    
A készlet tartalmazza: 
  Bugatti Veyron RC távirányítós autó  Távirányító  Színes, esztétikus dobozba csomagolt játék. Tökéletes ajándék! Csomag méretei: 27cm x 15cm x 11cm
  7 300 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  Mini távirányítású autó 1:24 méretarányban RC engedély: BUGATTI KÉK SZÍNŰ Termékleírás: A termék leírása: Bugatti Veyron távirányítású autó adó eredeti, esztétikus doboz Gyári új játék, kiváló minőségű anyagokból készült. Az autót gondosan gyártották a legapróbb részletekre is odafigyelve. A részletek reprodukálásának mértéke: 1:24. Az autó gyorsan és hatékonyan mozog 4…

 • CADA EE 2in1 2.4Ghz RC teherautó C5104W

 

Építsd meg álmaid távirányítású katonai teherautóját! A nagyméretű jármű nemcsak a gyermekek számára nyújt sok szórakozást. Az egyetlen korlát a képzelet, a járművet tetszés szerint építheted. A tégláink a LEGO téglákkal is kompatibilisek, így rengeteg lehetőséged van.

A téglákkal való játék fejleszti a kreativitást és a motoros készségeket.

A jármű nagyon könnyen kezelhető, és a 2,4 GHz-es távirányítóval akár 25 méteres távolságból is vezérelhető a kapcsolat megszakadása nélkül.

Az itt bemutatott modellnek rengeteg mozgó alkatrésze van, amelyeket feltétlenül tesztelnie kell.
6+ életkor


Paraméterek:

2.4Ghz adó (2x AA elem szükséges - nem tartozék)

638 téglát tartalmaz

3.6V 400mAh újratölthető akkumulátor

Lejátszási idő akkumulátorral: legfeljebb 20 perc

Távvezérlő hatótávolság: kb. 25 méter

Műanyag és fém alkatrészek.

Csomagolási méretek: 35 x 11 x 36cm
 

A készlet tartalmazza:
638 önösszeszerelő blokkok
2.4 Ghz távirányító
3.6V 400mAh újratölthető akkumulátor
USB töltő
Egyértelmű használati utasítás
Matricák a modell díszítéséhez
Figyelem!
A játék töltésekor csak a készletben található kábelt használja.
  19 800 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  CADA EE 2in1 2.4Ghz RC teherautó C5104W Építsd meg álmaid távirányítású katonai teherautóját! A nagyméretű jármű nemcsak a gyermekek számára nyújt sok szórakozást. Az egyetlen korlát a képzelet, a járművet tetszés szerint építheted. A tégláink a LEGO téglákkal is kompatibilisek, így rengeteg lehetőséged van. A téglákkal való játék fejleszti a…

 • RC buldózer kotrógép H-Toys 1510 11CH 2.4Ghz 1:16
FÉM VÖDÖR
 
Nagyméretű távirányítású kotrógép fém vödörrel!
11 csatorna - a kotrógép teljes vezérlése, beleértve a kar felemelését és leeresztését is.
Járműveinket példátlan minőségű kivitelezés, nagyon jó műanyagok és fém alkatrészek jellemzik ebben az árban!
A kotrógép gumilánctalpakon közlekedik, és nagyon valósághűen van reprodukálva.
Forgatható és LED-világítású kabinja van.
A gép minden irányban mozog, és emelt és süllyesztett kotrókanállal rendelkezik.

A 2,4 GHz-es távirányító megkülönbözteti a játékot a versenytársaktól, és biztos hatótávolságot és kényelmes irányítást biztosít!
Lehetőség a sorozatunk más építőgépeinek kiegészítésére, és egyszerre többel is játszhatsz!
Hang- és fényhatásokkal, tökéletes reprodukcióval.
A távirányítású járművek lehetővé teszik az olyan készségek fejlesztését, mint a kézügyesség, a koncentráció, a gondolkodás gyorsasága, a mozgékonyság és a ravaszság.
A kotrógép tökéletes beltéri és kültéri játékra egyaránt!
Feltűnő dobozba csomagolva, amely álomajándék lesz bármelyik gyermek számára.
 
Tegye gyermeke szobáját igazi építkezési területté. Ez a játék egy mega kotrógép valósághű modellje különleges feladatokra. 
A tevékenységnek megfelelő fényekkel és valósághű hangokkal ellátott játék! Ennek a kiváló minőségű kotrógépnek köszönhetően minden gyermek igazi építőmunkásnak érezheti magát.

Építőgépeink a legjobb ajándék a nagy távirányítású járművek szerelmeseinek! A javasolt építőgép modell az egyik legérdekesebb és legjobban elkészített modell a piacon!
Nagyméretű gumilánctalpakkal, fém kotrókanállal és kiváló minőségű műanyaggal rendelkezik. Munka közben megfigyelhetjük a kotrókanál természetes mozgását.
Világító fülkével és 2,4 GHz-es távirányítóval rendelkezik.
A játék kiváló minőségű műanyagból és fémből készült, ergonomikus távirányítóval, töltővel és újratölthető akkumulátorral.

A készlet a következőket tartalmazza:
1 . Exkavátor
2 . 2.4Ghz távirányító
3 . Ni-Cd 400mAh 6.0V újratölthető akkumulátor
4 . USB-töltő az akkumulátorhoz.
5 . Használati utasítás a csomagoláson.

Az adó tápellátása: 2x AA elem (nem tartozék)
Csomagolási méretek: 48cm x 25cm x 17cm
Kotrógép méretei: 46cm x 23cm x 16cm (a 46cm hosszúság és a 23cm magasság változhat attól függően, hogy hogyan van kibontva a markoló, a csomagból egyenesen a szokásos helyzetben mérve).
  25 900 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  RC buldózer kotrógép H-Toys 1510 11CH 2.4Ghz 1:16 FÉM VÖDÖR Nagyméretű távirányítású kotrógép fém vödörrel! 11 csatorna – a kotrógép teljes vezérlése, beleértve a kar felemelését és leeresztését is. Járműveinket példátlan minőségű kivitelezés, nagyon jó műanyagok és fém alkatrészek jellemzik ebben az árban! A kotrógép gumilánctalpakon közlekedik, és nagyon valósághűen…

 • null
  8 700 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  null

 • null
  8 700 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  null

 • H-Toys 1561 2.4GHz 1:14 RC tűzoltóautó

Tűz? Baleset?
Ezeket a feladatokat nehéz felszereléssel felszerelt bátor tűzoltók oldhatják meg, akik egy hatalmas távirányítású tűzoltóautóval érkeznek a helyszínre.
A jármű valóban lenyűgöző.
A legapróbb részletekre is odafigyelve készült.  Minden részletet és alkatrészt pontosan reprodukáltak, így ez egy valódi tűzoltóautó pontos másolata.
Ahogy az egy igazi tűzoltóautóhoz illik, ez is fel van szerelve fény- és hangeffektekkel, amelyek még valósághűbbé teszik a játékot. A riasztójelzés aktiválása a háztartás minden tagját figyelmezteti, hogy egy igazi mentőakció kezdődik. 

A jármű által kibocsátott hang szinte teljesen megegyezik egy valódi tűzoltójármű hangjával.
Ez a jármű tényleg eloltja a tüzet! Van egy állítható létra és egy tűzoltótömlő, amelyből víz folyik! Egyszerűen töltse fel a közvetlenül a vezetőfülke mögött található tartályt.
A létra és a tűzoltótömlő magasságát és irányát a vezérlővel állíthatja be.
A létra akár 270 fokban is elfordítható!

Biztos lehetsz benne, hogy a szórakozásnak nem lesz vége.
Az autóval egy igazi tűzoltó bőrébe bújhatsz, és biztos, hogy rengeteg izgalmas és izgalmas szórakozást nyújt.
A tűzoltóautó biztosan minden leendő tűzoltó szívébe belopja magát. Ez biztosan ajándéktárgy lesz.
 
A készlet tartalmazza:
 1:14 méretarányú tűzoltóautó, Távirányító, Újratölthető akkumulátor,  USB töltő, Csavarhúzó, Felhasználói kézikönyv.Specifikációk:
 Akkumulátor: 7.4V 1200mAh Li-Po Töltési idő: 4-5 óra Frekvencia: 2.4GHz Vezérlési tartomány: kb. 30m Maximális sebesség: kb. 11km/h Menetidő egy feltöltéssel: kb. 40 perc A vízágyú aktiválása a távvezérlő szintről Valóban gázzal működő vízkifolyó a tartály újratöltése után Fény- és hanghatásokkal rendelkezik
A távirányító tápellátása: 4 x 1,5 V-os AA elem (nem tartozék)
A tűzoltóautó áramellátása: 7,4V 1200mAh Li-Po újratölthető akkumulátor (tartozék)
Anyag: műanyag

Méretek:
 A tűzoltóautó magassága kihúzott létrával: kb. 61 cm Tűzoltóautó: 20cm x 14.5cm x 49cm Méretek: távirányító: 18cm x 17.5cm Csomagolás: 61.5cm x 22cm x 28cm
  60 200 Ft

  ◉ Rendelhető 14 db

  H-Toys 1561 2.4GHz 1:14 RC tűzoltóautó Tűz? Baleset? Ezeket a feladatokat nehéz felszereléssel felszerelt bátor tűzoltók oldhatják meg, akik egy hatalmas távirányítású tűzoltóautóval érkeznek a helyszínre. A jármű valóban lenyűgöző. A legapróbb részletekre is odafigyelve készült. Minden részletet és alkatrészt pontosan reprodukáltak, így ez egy valódi tűzoltóautó pontos másolata. Ahogy…

 • RC H-TOYS BETONKEVERŐ 1333 2.4GHz 1:18


Elkezdődött az építkezés!

Tegye gyermeke szobáját igazi építkezési területté.

Szükséged lesz építőipari gépekre, hogy megkönnyítsd a munkát.

A H-Toys 1573 betonkeverő speciális feladatokhoz. 


Egy nagy jármű nagyon jó móka!

Ez egy nagyméretű, nehéz munkára tervezett berendezés. Az autó ellenáll a sérüléseknek és a legőrültebb "vezetésnek" is. Három pár gumiabroncsának köszönhetően semmilyen felületen nem fél. Szőnyegen, de füvön vagy homokon is közlekedik.

Egyetlen építési projekt sem lenne sikeres nehézgépek nélkül!

Pont mint az igazi!

A betonkeverőt minden részletre odafigyelve tervezték. Tökéletesen tükrözi egy valódi építőipari teherautó képét. A hanghatások fokozzák a realizmust.

A keverőkanál mozgatható- mint az igazi jármű!

Intuitív vezérlés!

A jármű irányítása nagyon egyszerű - egy praktikus vezérlővel történik.

2,4 GHz-es adó adó jobb hatótávolságot és gyorsabb reagálást biztosít a parancsokra. Ráadásul több modellt is vezérelhet egyszerre, zavarás nélkül.


LED világítás!

A valódi építőipari járműveknek jól megvilágítottnak kell lenniük. A H-toys 1333 betonkeverő LED-es lámpákkal van felszerelve, amelyek nem csak mutatósak, de lehetővé teszik az építési munka folytatását sötétben is.

A betonkeverő valóban lenyűgöző!

A kivitelezés minősége és a részletekre való odafigyelés még a legigényesebbeket is elkápráztatja.

A hátulról működtethető jármű megtévesztően hasonlít egy valódi betonkeverőhöz, és igazi csemege lesz a jövő mérnöke számára.

Tökéletes kiindulópontja vagy kiegészítője lesz egy építőautó-gyűjteménynek. 
Specifikációk:
  Frekvencia: 2.4GHz
  Méretarány: 1:18
Tartalmazza:
  Betonkeverő,
  Távirányító,
  Újratölthető akkumulátor,       
  USB töltő.

Távirányító tápegység: 2 x 1,5 V-os AA elem (nem tartozék)
Autó áramellátás: 4.8V 300mAh akkumulátor (tartozék)

Méretek:
Betonszállító teherautó: 30cm x 10cm x 16cm
Csomagolás:     39cm x 14cm x 18.5cm
  19 500 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  RC H-TOYS BETONKEVERŐ 1333 2.4GHz 1:18 Elkezdődött az építkezés! Tegye gyermeke szobáját igazi építkezési területté. Szükséged lesz építőipari gépekre, hogy megkönnyítsd a munkát. A H-Toys 1573 betonkeverő speciális feladatokhoz. Egy nagy jármű nagyon jó móka! Ez egy nagyméretű, nehéz munkára tervezett berendezés. Az autó ellenáll a sérüléseknek és a legőrültebb…

 • Távirányítású motorcsónak FT011 
 KEFE NÉLKÜLI MOTOR

Csodálatos szórakozás 
A távirányítású motorcsónak nagyszerű szórakozás a fiatal és felnőtt rajongók számára.  
vízi motorsport rajongóknak egyaránt. 
A modell manőverezhető és rendkívül gyors, szilárd anyagból készült. 
Valószínűleg minden fiú arról álmodik, hogy részt vesz egy motorcsónakversenyen. 
Most már lehetséges, kipróbálhatja magát a vízi motorsportban. 
A motorcsónak manőverezőképességét és sebességét teljes mértékben kihasználják a nyílt nagyvízi területen. Nagyon könnyen vezethető és jól néz ki. 
Kiváló kivitelezés!
Nagyszerű teljesítmény 
Áramvonalas formájának, gyors siklásának, erőteljes csúcsturbinájának és erős kormánylapátjának köszönhetően a hajó akár 55 km/órás végsebességet is elérhet. 
Fejlett technológia.
A motorcsónak tartós anyagokból és fém erőátviteli elemekből készült. 

A hajótestben található az összes szervoelektronika, vevő, sebességszabályozó és egy jó minőségű kefe nélküli motor. 
Az egészet egy lezárt fedél zárja körül. 
A modell jól kiegyensúlyozott a jobb és pontosabb cirkálás érdekében.
Modern kormányrendszer
Igazi mechanikus "szervokormányt" használnak, amely a motorcsónakot mozgékonnyá és fordulékonnyá teszi minden körülmények között, függetlenül a motor teljesítményétől. 
Dobd a motorcsónakot a vízbe és húzd meg a vezérlő ravaszát, az automatikusan elfordul és rakétaként indul előre! 
A motorcsónak teljes szerkezete megfelelően kiegyensúlyozott, így a hajótest mindig lefelé fordul a felborulás után. 
Tökéletes vízzáróság 
Minden elektronika biztonságosan elrejtve a hajó pilótafülkéjében. Minden csatlakozást tömítésekkel védik, hogy megakadályozzák a víz bejutását. 
Teljes ellenőrzés 
A motorcsónak kormányvezérlője pisztoly alakú, amellyel kényelmesen irányíthatja a hajót. 
A tapasztaltabb versenyzők számára a vezérlő számos fejlett beállítással rendelkezik, amelyek segítik a hajó kormányzásának pontosságát. 
Maga a vezérlés nagyon egyszerű. Ezért ez a modell határozottan ajánlható a gyermekek számára. 

A vezérlő 6 darab 1,5 V-os AA elemmel működik (nem tartozék).

A motorcsónak 2,4 GHz-es frekvencián rádióvezérelt, ami akár 150 m-es hatótávolságot biztosít, és korlátlan navigációt tesz lehetővé a vízen.
A vezérlő nagyon jól illeszkedik a kézbe, és könnyen kezelhető: 
1. A vezérlő ravaszának meghúzásával a hajó elindul előre. 
2. A ravaszt Öntől távolabbra nyomva a hajó visszafelé halad. 
3. A vezérlő jobb oldalán lévő kerék a hajó elfordítására szolgál. 
Kikötni a hajót
Ha kevés az időd vagy rossz az időjárás, vigyázz a hajódra! 
Ha a motorcsónakot egy speciális állványra helyezi, megvédi a hajótestet a sérülésektől, ugyanakkor egy nagyszerű látványosságot kap, amelyet barátai is megirigyelhetnek. 

A készlet tartalmazza:
- tartós LI-ion 14,8V , 2200 mAh akkumulátor 
- motorcsónak ft011,
- töltő, 
- dokkoló bölcső, 
- tartalék légcsavar 
- vezérlő

Műszaki adatok:
játékidő: 5perc
töltési idő: 180 perc
hatótávolság: 150m
sebesség: akár 55km/h
adó: 2.4 Ghz
hajóteljesítmény: LI-ion 11.8V , 2200 mAh akkumulátor 
adó tápellátása: 6 db 1,5 V-os AA elem (nem tartozék)
motor: kefe nélküli

Méretek: 
hossza: 65cm 
szélesség: 18cm 
magasság: 13.6cm
  87 400 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  Távirányítású motorcsónak FT011 KEFE NÉLKÜLI MOTOR Csodálatos szórakozás A távirányítású motorcsónak nagyszerű szórakozás a fiatal és felnőtt rajongók számára. vízi motorsport rajongóknak egyaránt. A modell manőverezhető és rendkívül gyors, szilárd anyagból készült. Valószínűleg minden fiú arról álmodik, hogy részt vesz egy motorcsónakversenyen. Most már lehetséges, kipróbálhatja magát a vízi motorsportban.…

 • RC LÁNCTALPAS SZIKLAMÁSZÓ AUTÓ
FEKETE SZÍN

 Egy félelmetestávirányítású terepjáró, amely képes legyőzni szinte bármilyen akadályt, amely az útjába áll.
A rugós felfüggesztéssel és a gumikerekekkel kombinálva olyan autót kapunk, amely bármilyen felületen könnyedén boldogul.
Az autót nagyon könnyű irányítani.
A kényelmes pisztoly alakú távirányító biztosítja a kényelmes irányítást. 

A vezérlés egyszerűsége miatt a modell tökéletes azok számára, akik most kezdik a távirányítású modellekkel való kalandozást. 
Az autó gumilánctalpakkal és gumiabroncsokkal rendelkezik a különböző felületeken való közlekedéshez.

A készülék 2,4 GHz-es adóval van felszerelve, így egyszerre két modell meghajtása is lehetséges.
Az autó minden részletre odafigyelve készült. A termék fekete színben kapható. 

Előnyök:
 Esztétikus megjelenés Nagyméretű gumiabroncsok A gumiabroncsok lánctalpakra cserélhetők Robusztus lengéscsillapítók 4 kerék meghajtás Vezetési idő legfeljebb 15 perc Hatótávolság akár 60m Kényelmes pisztoly alakú távirányító Egyszerű vezérlés 2,4 GHz-es adó Fantasztikus ajándék ötlet
A készlet tartalma:
 RC Crawler sziklamászó autó Távirányító Töltő Újratölthető akkumulátor Gumikerekek CsavarhúzóMűszaki adatok:
 2,4 GHz-es frekvencia. Méretarány: 1:16 Távirányító tápegység: 3 AA 1,5V-os elem (nem tartozék) Tápegység az autóhoz: 3,7V 500mAh újratölthető akkumulátor (tartozék) Töltési idő: kb. 4 óra Játékidő: kb. 15 perc Hatótávolság: kb. 60m Sebesség: 20km/H 4 kerék meghajtás Méretek: 30cm x 18cm x 14cm  Csomagolási méretek: 45cm x 22cm x 19cm
  15 500 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  RC LÁNCTALPAS SZIKLAMÁSZÓ AUTÓ FEKETE SZÍN Egy félelmetestávirányítású terepjáró, amely képes legyőzni szinte bármilyen akadályt, amely az útjába áll. A rugós felfüggesztéssel és a gumikerekekkel kombinálva olyan autót kapunk, amely bármilyen felületen könnyedén boldogul. Az autót nagyon könnyű irányítani. A kényelmes pisztoly alakú távirányító biztosítja a kényelmes irányítást. A vezérlés…

 • RC LÁNCTALPAS SZIKLAMÁSZÓ AUTÓ
PIROS

 Egy félelmetestávirányítású terepjáró, amely képes legyőzni szinte bármilyen akadályt, amely az útjába áll.
A rugós felfüggesztéssel és a gumikerekekkel kombinálva olyan autót kapunk, amely bármilyen felületen könnyedén boldogul.
Az autót nagyon könnyű irányítani.
A kényelmes, pisztoly alakú távirányító biztosítja a kényelmes irányítást. 
 
A vezérlés egyszerűsége miatt a modell tökéletes azok számára, akik most kezdik a távirányítású modellekkel való kalandozást. 
Az autó gumilánctalpakkal és gumiabroncsokkal rendelkezik a különböző felületeken való közlekedéshez.

A készülék 2,4 GHz-es adóval van felszerelve, így egyszerre két modell meghajtása is lehetséges.
Az autó minden részletre odafigyelve készült. 


 

Előnyök:
 Esztétikus megjelenés Nagyméretű gumiabroncsok A gumiabroncsok lánctalpakra cserélhetők Robusztus lengéscsillapítók 4 kerék meghajtás Vezetési idő legfeljebb 15 perc Hatótávolság akár 60m Kényelmes pisztoly alakú távirányító Egyszerű vezérlés 2,4 GHz-es adó Fantasztikus ajándék ötlet 
A készlet tartalma:
 RC Crawler sziklamászó autó Távirányító Töltő Újratölthető akkumulátor Gumikerekek CsavarhúzóMűszaki adatok:
 2,4 GHz-es frekvencia. Méretarány: 1:16 Távirányító tápegység: 3 AA 1,5V-os elem (nem tartozék) Tápegység az autóhoz: 4,8V 500mAh akkumulátor (a készlet tartalmazza) Töltési idő: kb. 4 óra Játékidő: kb. 15 perc Hatótávolság: kb. 60m Sebesség: 20km/H 4 kerék meghajtás Méretek: 30cm x 18cm x 14cm  Csomagolási méretek: 45cm x 22cm x 19cm
  14 800 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  RC LÁNCTALPAS SZIKLAMÁSZÓ AUTÓ PIROS Egy félelmetestávirányítású terepjáró, amely képes legyőzni szinte bármilyen akadályt, amely az útjába áll. A rugós felfüggesztéssel és a gumikerekekkel kombinálva olyan autót kapunk, amely bármilyen felületen könnyedén boldogul. Az autót nagyon könnyű irányítani. A kényelmes, pisztoly alakú távirányító biztosítja a kényelmes irányítást. A vezérlés egyszerűsége…

 • SIMA S5H HELIKOPTER
SZÍN VÖRÖS

 TÁVIRÁNYÍTÓS HELIKOPTER LEBEGŐ FUNKCIÓVAL 3CH 2.4GHZ
 HOVER FUNKCIÓ:
 A repülés egyenletessége a baromternek köszönhetően megnövekedett. 
 
EGY VISSZATÉRÉSI/LESZÁLLÁSI GOMB:
 A kód egyeztetése után a helikopter fokozatosan visszafordítható / leszállítható a távirányító egyetlen gombjának megnyomásával.
 
 GIROSZKÓPOS TECHNOLÓGIA:
 A giroszkópos rendszer folyamatosan képes beállítani a helikoptert a különböző repülés közbeni mozgások során, így az irányítás könnyebbé és stabilabbá válik.
 
 DUPLA VÉDELEM!
 
 ALACSONY FESZÜLTSÉGŰ VÉDELEM:
 Ha a helikopter akkumulátorának töltöttsége alacsony, a helikopter fényei villogni kezdenek. Fordítsa a helikoptert a biztonságos irányba, és szálljon le, amikor ezt a figyelmeztető jelzést látja. A helikopter fokozatosan veszít magasságából és fokozatosan landol, ha az alacsony feszültségű akkumulátor védelme aktiválódik.
 ÜTKÖZÉSVÉDELEM:
A védelem akkor aktiválódik, ha a helikopter repül, és a légcsavarok bármilyen tárgynak ütköznek vagy elakadnak.
 
 SEBESSÉG ÜZEMMÓD GOMB:
 Egyszeri megnyomás - egy dupla hangjelzés jelzi a haladó üzemmódot. Nyomja meg újra a gombot, és egy egyszeri hangjelzés jelzi a kezdő üzemmódot.
 
USB-TÖLTÉS
 SZÍNES VILLOGÓ FÉNYEK:
 A színes LED-fények lehetővé teszik, hogy a helikopter éjszaka is látható legyen.

CSOMAG TARTALMA
 - Helikopter
 - Távirányító (1,5 V-os AA elemeket nem tartalmaz)
 - Farokcsavarok
 - Használati utasítás
 - Csavarhúzó
 - USB töltőkábel

Távirányítóval működtethető: 4x AA elem (nem tartozék)
Csomagolási méretek: 28 x 29 x 7cm
  13 800 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  SIMA S5H HELIKOPTER SZÍN VÖRÖS TÁVIRÁNYÍTÓS HELIKOPTER LEBEGŐ FUNKCIÓVAL 3CH 2.4GHZ HOVER FUNKCIÓ: A repülés egyenletessége a baromternek köszönhetően megnövekedett. EGY VISSZATÉRÉSI/LESZÁLLÁSI GOMB: A kód egyeztetése után a helikopter fokozatosan visszafordítható / leszállítható a távirányító egyetlen gombjának megnyomásával. GIROSZKÓPOS TECHNOLÓGIA: A giroszkópos rendszer folyamatosan képes beállítani a helikoptert a különböző…