Távirányítható tankok

Szűrők
Done
 • HADITANK
ERDEI ÁLCÁZÁS
KÉT FREKVENCIÁN ÁLL RENDELKEZÉSRE, ÍGY HOGY A TANKOK HARCOLHASSANAK EGYMÁSSAL EGY IGAZI CSATA!
Szeretnél igazi csatát vívni?
Egy félelmetes katonai tank. Ha pontos lövést ad le, hallani fogja a célpont eltalálásának hangját, és a célpont hátsó részén lévő egyik lámpa kialszik. Visszalövéskor a lövés hangja mellett az egész tankot egy nagyon valósághű visszarúgás rázza meg, akárcsak a valódi csatatéren. Miután háromszor eltaláltad az ellenfeled, a tankja egy időre mozgásképtelenné válik. Ez azt jelenti, hogy elvesztetted a csatát. A tartály körülbelül 30 másodpercre mozdulatlanná válik. Ezután a csata újraindítható.

 Ideális unalmas estékre!
Ahogy az egy igazi tankhoz illik, lánctalpas alvázzal van felszerelve, amely puha gumilánctalpakon fut a jó tapadás érdekében. A forgó lövegtorony mindkét irányba 180 fokban elfordulhat, ami a gyakorlatban 360 fokos lőtávolságot biztosít. A tartály feltűnő világítással van ellátva, amely szenzációsan mutat egy sötétebb szobában. 
Ideális ajándék!
A járműnek van egy nyíló ajtaja a toronyban, ahol elhelyezhetjük a csatolt harckocsiembert és a géppuskát. A tartály a mellékelt akkumulátorral működik, ami jelentősen csökkenti az üzemeltetési költségeket. Különös figyelmet fordítunk a részletekre!Felszereltség- Távirányítású tank modell- Multifunkciós távirányító 2,4 GHz-es antennával- akkumulátortöltő- újratölthető akkumulátor a tank működtetéséhez- puskával ellátott tankkocsi
Fényhatások:
-világító elülső LED lámpák-hatékony színes toronyfények- a hátsó oldalon lévő lámpák jelzik a csata állapotátA multifunkciós távirányító lehetővé teszi a teljes irányítást, mint egy igazi tank:- előre és hátrafelé haladhat- balra és jobbra fordulhat- 360 fokban foroghat- forgathatja a tornyot - lőhetHanghatások:-motorhang-ágyú tüzelési hang-gépfegyver tüzelési hangA tank méretei:hossza 34 cm magassága 11 cm szélessége 12 cmEnergiaellátás A tank akkumulátorral működik.
távirányító tápegység: 2x AA elem (nem tartozék)  Játék 6 éves kortól. Csomagméretek - kb. 38cm x 21cm x 15cm
  13 800 Ft

  ◉ Rendelhető 15 db

  HADITANK ERDEI ÁLCÁZÁS KÉT FREKVENCIÁN ÁLL RENDELKEZÉSRE, ÍGY HOGY A TANKOK HARCOLHASSANAK EGYMÁSSAL EGY IGAZI CSATA! Szeretnél igazi csatát vívni? Egy félelmetes katonai tank. Ha pontos lövést ad le, hallani fogja a célpont eltalálásának hangját, és a célpont hátsó részén lévő egyik lámpa kialszik. Visszalövéskor a lövés hangja mellett az…

 • Távirányítású TANK R/C 2.4GHz   
homokos szín
LENYŰGÖZŐ REPRODUKCIÓ | FÉNY- ÉS HANGEFFEKTEKJÁRMŰ VISSZARÚGÁSA LÖVÉS UTÁN | LÖVÉS HANGJAA távirányítású katonai tank garantálja a felejthetetlen, sok órás szórakozást minden kisgyermek számára. 
A rendelkezésére álló óriási erő nem tesz számára meghódíthatatlanná egyetlen helyet sem, a valódi tankot tökéletesen utánzó fény- és hanghatások pedig serkentik a képzeletet és fokozzák a szórakozást.

A tartály távirányítású, ami csak fokozza az élményt a kicsik számára. A működtetés természetesen triviális, és garantáljuk, hogy amint kicsomagoljuk, még a legkisebb gyermeknek sem kell néhány másodpercnél több, hogy teljes mértékben élvezni kezdje a csodálatos játékot.
 
A jármű bármilyen irányba mozgatható. Két joystickkal irányítható, és a vezetési stílus a katonai tankokéra emlékeztet.

Ezenkívül a teljes működéshez több gombot használunk, amelyek használatát a mellékelt képen ismertetjük.
 
EGY ILYEN JÁTÉK GARANTÁLJA A SOK ÓRÁNYI HIHETETLEN SZÓRAKOZÁST.


A megvilágítás és a hangok mellett a tanknak van egy forgó tornya is. Ha már a helyére került, lőhetsz - a tank hangot ad ki, és utánozza a visszarúgást.
 
A tartály és a távirányító külön tápegységgel rendelkezik. Ami rendkívül fontos a készletünkben, hogy kap egy újratölthető, újratölthető akkumulátort a járműhöz és egy akkumulátort a távirányítóhoz.

A készletben találsz:
 - Elegánsan csomagolt tartály
- 2,4 GHz-es távirányító
- Újratölthető akkumulátor (a járműhöz) 7,2V 700mAh
- Elem (a távirányítóhoz) 2 x AA
- Teljesítménytöltő
Doboz méretei: 
47 x 20.5 x 18.5cm.
Tartály méretei: 
43 (hosszúság) x 17 (szélesség) x 16 (magasság) cm
  13 700 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  Távirányítású TANK R/C 2.4GHz homokos szín LENYŰGÖZŐ REPRODUKCIÓ | FÉNY- ÉS HANGEFFEKTEKJÁRMŰ VISSZARÚGÁSA LÖVÉS UTÁN | LÖVÉS HANGJA A távirányítású katonai tank garantálja a felejthetetlen, sok órás szórakozást minden kisgyermek számára. A rendelkezésére álló óriási erő nem tesz számára meghódíthatatlanná egyetlen helyet sem, a valódi tankot tökéletesen utánzó fény- és…

 • távirányítású tartály R/C 2.4GHz
zöld szín
LENYŰGÖZŐ REPRODUKCIÓ | FÉNY- ÉS HANGEFFEKTEKJÁRMŰ VISSZARÚGÁSA LÖVÉS UTÁN | LÖVÉS HANGJA


A távirányítású katonai tank garantálja a felejthetetlen szórakozással töltött órákat minden kisgyermek számára. 
A rendelkezésére álló óriási erő nem tesz számára meghódíthatatlanná egyetlen helyet sem, a valódi tankot tökéletesen utánzó fény- és hanghatások pedig serkentik a fantáziát és fokozzák a szórakozást.
A tartály távirányítású, ami csak fokozza a kisgyermekek élményét. A működtetés természetesen triviális, és garantáljuk, hogy amint kicsomagoljuk, még a legkisebb gyermeknek sem kell néhány másodpercnél több, hogy teljes mértékben élvezni kezdje a csodálatos játékot.
 
A jármű bármilyen irányba mozgatható. Két joystickkal irányítható, és a vezetési stílus a katonai tankokéra emlékeztet.

Ezenkívül a teljes működéshez több gombot használunk, amelyek használatát a mellékelt képen ismertetjük.

EGY ILYEN JÁTÉK GARANTÁLJA A SOK-SOK ÓRÁNYI HIHETETLEN SZÓRAKOZÁST.


A megvilágítás és a hangok mellett a tanknak van egy forgó tornya is. Ha már a helyén van, tüzelhet - a tank hangot ad ki, és utánozza a visszarúgást.
 
A tartály és a távirányító külön tápegységgel rendelkezik. Ami rendkívül fontos, a készletünkben kap egy újratölthető, újratölthető akkumulátort a járműhöz és egy akkumulátort a távirányítóhoz.A készletben találsz:
 - Elegánsan csomagolt tartály
- 2,4 GHz-es távirányító
- Akkumulátor (a járműhöz) 7.2V 700mAh
- Elem (a távirányítóhoz) 2 x AA
- Teljesítménytöltő
Doboz méretei: 
47 x 20.5 x 18.5cm
Tartály méretei: 
43 (hosszúság) x 17 (szélesség) x 16 (magasság) cm
  13 700 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  távirányítású tartály R/C 2.4GHz zöld szín LENYŰGÖZŐ REPRODUKCIÓ | FÉNY- ÉS HANGEFFEKTEKJÁRMŰ VISSZARÚGÁSA LÖVÉS UTÁN | LÖVÉS HANGJA A távirányítású katonai tank garantálja a felejthetetlen szórakozással töltött órákat minden kisgyermek számára. A rendelkezésére álló óriási erő nem tesz számára meghódíthatatlanná egyetlen helyet sem, a valódi tankot tökéletesen utánzó fény- és…

 • RC T90 TANK KÉSZLET

Tartályokat tartalmaz erdei és sivatagi színekben:  
Igazi csemege azoknak, akik tökéletes szórakozást keresnek órákon át.  A játékok lehetőséget adnak a valódi tankok harcának szimulálására. 

A kínált készlet két tankot tartalmaz, amelyek lehetővé teszik az egymással való összecsapásokat. 
 


CSATASZABÁLYOK

Mindegyik tartály 4 élettartállyal rendelkezik a jármű hátuljára szerelt piros lámpák formájában.

Egy pontos lövés leadása után a célpont eltalálásának hangja hallható, és a célpont hátsó oldalán található egyik lámpa kialszik. Visszalövéskor a lövés hangja mellett az egész tankot egy nagyon valósághű visszarúgás rázza meg, akárcsak a valódi csatatéren. Miután háromszor eltalálta az ellenséget, a tankja egy időre mozgásképtelenné válik. Ez azt jelenti, hogy elvesztetted a csatát. A tartály körülbelül 30 másodpercre mozdulatlanná válik. Ezután a csata újraindítható.

Ez a termék ideális szórakozás a hosszú téli estéken a katonaság minden rajongója számára.

Ahogy az egy igazi tankhoz illik, lánctalpas alvázzal van felszerelve, amely puha gumilánctalpakon áll, és jó tapadást biztosít. A forgó lövegtorony 300 fokban elfordulhat, ami gyakorlatilag egy széles látószögű tüzelést jelent. A tartály feltűnő világítással van ellátva, amely szenzációsan mutat egy sötétebb szobában. 

A játékok vadonatújak, eredeti csomagolásban.   Ideálisak születésnapi és karácsonyi ajándéknak.

A tankok csodálatos hanghatásokkal rendelkeznek, hogy még jobban érezd a valódi csatát. Fel lettek szerelve egy olyan rendszerrel, amely motorhangokat, ágyúlövést és géppuska tüzelés hangját utánozza. 

Felszerelés:

  2x T90 tank;Használati útmutató két nyelven (PL, ENG);  2x vezérlő a tartályok vezérléséhez;
  2x hálózati töltő;
  2x újratölthető akkumulátor/akkumulátorok a vezérlőkhöz.

Specifikációk:

  A tartályok méretei: 34 x 12 x 11 cm
  Játékvezérlő hatótávolság akár 10 m;
  A tankok harci hatótávolsága legfeljebb 3 m;
  Tartály áramellátása: 4,8 V-os Ni-Cd akkumulátor;
  Távirányító tápegység: 2x AA 1,5V-os elem;
  A tartály gumiláncai;
  300 fokos toronyforgatás          fokozatok;
  Infravörös tüzelésű tartálycső;
  Infravörös vevőfények;
  2,4 GHZ frekvencia;

Csomagolási méretek: 55 x 26 x 18cm


A többfunkciós távirányító lehetővé teszi a teljes irányítást, mint egy valódi tartályban:

  Vezetés előre és hátrafelé;
  Balra és jobbra fordulva;
  360 fokos forgási képesség;
  Toronyforgatás;
  Lövöldözés;
  A hang be- és kikapcsolása vezetés közben
 

A játékok nagyon jó minőségű műanyagból készültek, amelyek hónapokig tartó szórakozást nyújtanak. A kiváló minőségű műanyagnak köszönhetően a részletekre való odafigyelés nagyon jól megmaradt.A játék 6 évesnél idősebb gyermekek számára alkalmas.
  20 900 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  RC T90 TANK KÉSZLET Tartályokat tartalmaz erdei és sivatagi színekben: Igazi csemege azoknak, akik tökéletes szórakozást keresnek órákon át. A játékok lehetőséget adnak a valódi tankok harcának szimulálására. A kínált készlet két tankot tartalmaz, amelyek lehetővé teszik az egymással való összecsapásokat. CSATASZABÁLYOK Mindegyik tartály 4 élettartállyal rendelkezik a jármű hátuljára…