Vízijátékok

Szűrők
Done
 • VÍZPERMETEZŐ SZÖKŐKÚT GYERMEKEKNEK VIRÁG

A vízpermetező nemcsak sok szórakozást nyújt a gyerekeknek, hanem a legnagyobb melegben is nagyszerű hűsítést! 


A szép és szemet gyönyörködtető design kétségtelenül felkelti a kisgyermekek figyelmét, és játékra ösztönzi őket!

A szökőkút kellemesen hűvös ködöt bocsát ki. Segít lehűteni a testet és regenerálódni, mielőtt folytatnád a játékot! 


A termék elindítása rendkívül egyszerű. Mindössze annyit kell tennie, hogy kiveszi a csomagolásból, bedugja a földbe, és a speciális csatlakozóval csatlakoztatja a kerti slagot! Már csak annyi a dolga, hogy bekapcsolja a vizet és élvezze a hűs vizet! 

Ez lehetővé teszi, hogy gyermekei akkor is a hátsó udvaron töltsenek időt, amikor az égből iszonyatos hőség árad. Ez segít abban, hogy a gyerekek megkapják a megfelelő mennyiségű mozgást, amire az egészségükhöz és a megfelelő fejlődésükhöz szükségük van! 


Amikor a víz belép a színes csövekbe, azok "táncolni" kezdenek, kellemes, frissítő vizet fröcskölve. 

A termék előállításához felhasznált robusztus anyagok biztosítják, hogy a locsoló sok nyarat kibírjon! 

Méretek:
  Sprinkler:   28cm x 17cm x 5cm
  A színes csövek hossza: kb. 24cm
  Csomagolás:   18cm x 6cm x 32cm
  3 100 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  VÍZPERMETEZŐ SZÖKŐKÚT GYERMEKEKNEK VIRÁG A vízpermetező nemcsak sok szórakozást nyújt a gyerekeknek, hanem a legnagyobb melegben is nagyszerű hűsítést! A szép és szemet gyönyörködtető design kétségtelenül felkelti a kisgyermekek figyelmét, és játékra ösztönzi őket! A szökőkút kellemesen hűvös ködöt bocsát ki. Segít lehűteni a testet és regenerálódni, mielőtt folytatnád a…

 • VÍZPERMETEZŐ KERTI SZÖKŐKÚT GYEREKEKNEK BÁLNA 
Képzeld el, hogy nyár közepe van, a hőség őrült módon zúdul az égből, és nincs medence a kertedben! Végül is, valahogy le kell hűlni! Ebben az esetben a legnagyobb emlős - a kék bálna - jön a segítségünkre! Ezek az óriási állatok a testük tetején lévő nyílásból vizet fakasztanak, és ez a műanyagból készült állat is pontosan ezt teszi! 
A bálna alakú locsoló hátulján színes tömlők vannak, amelyekből a kerti tömlőhöz csatlakoztatva kellemes, hűvös víz csordogál! 
Ez egy csodálatos, finoman hűsítő vízfüggönyt hoz létre, amire nagy szükség van, olyan meleg van nyáron! 
Kétségtelen, hogy nemcsak a gyerekeknek, hanem a felnőtteknek is tetszeni fog, hiszen a legforróbb napokon mindenkinek szüksége van egy kis hűsölésre! 
A kicsik rengeteg időt töltenek majd a locsoló körül játszva, amint felkel a nap! Ez arra ösztönzi őket, hogy mozogjanak és töltsenek időt a szabadban! 
Az intenzív játék a teljes nyári napsütésben gyermeke túlmelegedéséhez vezethet, ami határozottan káros az egészségére és a jólétére! Egyszerű megoldás lenne erre a problémára, ha az udvari csínytevések során kényelmesen lehűlhetne! Az ellenőrzött mennyiségű hűvös víz megfelelő hőmérsékleten tartja a testet, felfrissíti a kicsit, és rengeteg energiát ad neki a további csínytevésekhez! 
A termék a dobozból kivéve azonnal használható! Összeszerelése rendkívül egyszerűnek bizonyul, még azok számára is, akik nem bíznak a technológiai képességeikben! Egyszerűen csatlakoztassa a mellékelt szerelvényt a kerti tömlőhöz, rögzítse, és csavarja rá a szerelvény másik részét, amely a farokúszó alatt található! Már csak a szelepet kell kicsavarni és élvezni a vízfüggönyt! 
A kerti locsoló robusztus és tartós anyagokból készült, így nem kell aggódnia az élettartama miatt! Kétségtelen, hogy több mint egy nyáron át fog szolgálni! Műszaki adatok: 
  Gyermekkor: 3+
  Anyag: műanyag 
  Cetfélék méretei: 23 cm x 14 cm x 11 cm 
  Tömlő hossza: 21 cm 
  Tömlőcsatlakozás átmérője: ½"
  Csomagolási méretek: 22 cm x 15 cm x 12,5 cm
A termék vonzó kartondobozba csomagolva.
  3 500 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  VÍZPERMETEZŐ KERTI SZÖKŐKÚT GYEREKEKNEK BÁLNA Képzeld el, hogy nyár közepe van, a hőség őrült módon zúdul az égből, és nincs medence a kertedben! Végül is, valahogy le kell hűlni! Ebben az esetben a legnagyobb emlős – a kék bálna – jön a segítségünkre! Ezek az óriási állatok a testük tetején…

 • KERTI SZÖKŐKÚT SZŐNYEG  Vízipark a kertben? Miért is ne!
Vegyen egy frissítő zuhanyt egy mesésen színes szökőkútban.
Kezdődjön a móka!
Az aktív szabadidős tevékenységek a szórakozás egyik legjobb formája. Biztos lehet benne, hogy a szőnyeg a szabadban való mozgásra ösztönzi majd a kisgyermekét, miközben rengeteg végtelen szórakozást nyújt.
Mindössze annyit kell tennie, hogy a szőnyeget egy kerti slaghoz csatlakoztatja, és a vízsugarak szabadon áramlanak felfelé, mint egy igazi szökőkút.
Egy nagyszerű kütyü, hogy hűvös maradjon egy forró napon
Tegye szórakoztatóvá gyermeke számára, és telepítse saját szökőkútját a kertbe. A szórakozás biztosan végtelen lesz.

A szökőkút nemcsak sok szórakozást nyújt, hanem nagyszerű díszítőelem is lesz a kertben.
Aggódsz, hogy mit fogsz csinálni a szökőkúttal, ha vége a nyári szezonnak.
Nem probléma: a szőnyeg gyorsan és egyszerűen összecsukható és eltehető.
A vonzó kialakítás és a barátságos színek felkeltik a kicsik figyelmét, és aktív játékra ösztönzik őket.
Méretek:
 

 Kút átmérője (laposan mérve): 170cm Csomagolás: 30cm x 24cm
  6 400 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  KERTI SZÖKŐKÚT SZŐNYEG Vízipark a kertben? Miért is ne! Vegyen egy frissítő zuhanyt egy mesésen színes szökőkútban. Kezdődjön a móka! Az aktív szabadidős tevékenységek a szórakozás egyik legjobb formája. Biztos lehet benne, hogy a szőnyeg a szabadban való mozgásra ösztönzi majd a kisgyermekét, miközben rengeteg végtelen szórakozást nyújt. Mindössze annyit…