Kamerák

Szűrők
Done
 • DIGITÁLIS FÉNYKÉPEZŐGÉP GYEREKEKNEK

Mutassa meg gyermekének a fotózás csodálatos világát! Hagyja, hogy ezzel a nagyszerű lehetőségekkel teli kis fényképezőgéppel kezdje meg ezt a kalandot.
Gyermeke első fényképezőgépe!
Ez nem játék - ez egy igazi fényképezőgép, amellyel megörökítheti gyermeke életének legfontosabb pillanatait. És HD minőségben.

A tökéletes fotók még szórakoztatóbbak lehetnek - a 6 színes szűrőnek köszönhetően! Egy romantikus portré fekete-fehérben? Őrült bohóckodás sárga ragyogással díszítve? Bármi lehetséges!
 
És ezzel még nincs vége - a lehetőségek között színátfedések is szerepelnek. Ezekkel vidám méhecskékkel vagy születésnapi lufikkal díszítheted fotóidat!

Ez a kis kamera hanggal ellátott videókat is rögzít! Felvétel közben egy kék fény villog, jelezve, hogy videófelvétel készül.

Nem csak fotók és videók! Ez egy kis szórakoztató központ 5 klasszikus játékkal, köztük az ikonikus Snake játékkal.


Az angol nyelvű kamera menü egy lehetőség arra, hogy egy idegen nyelvvel találkozzunk a való világban. Az eszköz segít az alapvető szavak és jelentésük elsajátításában.

A kis amatőr fotósokra szabva. Kis mérete kényelmes és stabil fogást tesz lehetővé. Az éles élek és apró alkatrészek hiánya miatt a legfiatalabbak számára is használható.

A kamera esztétikailag a professzionális fényképezőgépekre emlékeztet - hagyja, hogy gyermeke igazi riporternek vagy filmesnek érezze magát! 


A menta színű fényképezőgép a lányoknak és a fiúknak egyaránt tetszeni fog. Nagy pontossággal készült sima, tapintható műanyagból. 

Aggódik, hogy a fényképezőgép kicsúszik a kisgyermeke kezéből? A biztonságos használathoz egy zsinór is tartozik, amelyet egyszerűen a fényképezőgéphez rögzíthet. Így a kisgyermek a nyakában hordhatja a fényképezőgépet, és biztos lehet benne, hogy nem fogja leejteni vagy elveszíteni.
Ezenkívül a fényképezőgéppel való játék, a gombok megnyomása stb. folyamatosan fejleszti gyermeke finommotoros készségeit.

A fényképezőgépet egy vonzó dobozba csomagolták - nagyszerű ajándékötlet bármilyen alkalomra!


MŰSZAKI ADATOK: 
  2 hüvelykes képernyő
  HD minőségű fényképek és videók
  3M fotók
  1080P filmek
  10x optikai zoom
  Automatikus fókuszálás
  6 színes szűrő, beleértve a fekete-fehér, kék és sárga színt is
  4 fotó overlay
  5 játék közül lehet választani, pl. klasszikus kígyó
  USB újratölthető (kábel mellékelve)
  Töltési idő: 2-3 óra
  Működési idő: 3-6 óra
  Külső memória szükséges a fényképezéshez - SD kártya legfeljebb 32 GB (nem tartozék)
  Működési nyelvek közül választhat: angol, orosz, portugál, spanyol, kínai, koreai, japán, kínai, koreai, japán
A doboz tartalma:
  Menta kamera
  USB tápkábel
  Kék zsinór
  Felhasználói kézikönyv angol és kínai nyelven
Méretek: 8cm x 6cm x 5cm
Csomagolási méretek: 13.5cm x 8cm x 5.5cm
3 évesnél idősebb gyermekek számára alkalmas.
  8 100 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  DIGITÁLIS FÉNYKÉPEZŐGÉP GYEREKEKNEK Mutassa meg gyermekének a fotózás csodálatos világát! Hagyja, hogy ezzel a nagyszerű lehetőségekkel teli kis fényképezőgéppel kezdje meg ezt a kalandot. Gyermeke első fényképezőgépe! Ez nem játék – ez egy igazi fényképezőgép, amellyel megörökítheti gyermeke életének legfontosabb pillanatait. És HD minőségben. A tökéletes fotók még szórakoztatóbbak lehetnek…