Kameraalkatrészek és -tartozékok

Szűrők
Done
 • DIGITÁLIS FÉNYKÉPEZŐGÉP NYUSZI

Mutassa meg gyermekének a fotózás csodálatos világát! Hagyja, hogy ezzel a nagyszerű lehetőségekkel teli kis fényképezőgéppel kezdje meg ezt a kalandot.
Az aranyos nyuszi lehet gyermeked első fényképezőgépe!

KICSI A MÉRET, DE NAGY A LEHETŐSÉG 

Ne hagyja, hogy a kis méret megtévessze - ez nem játék! Ez egy igazi fényképezőgép, amellyel megörökítheti gyermeke életének legfontosabb pillanatait. És HD minőségben.

A tökéletes fotók még szórakoztatóbbak lehetnek - a színszűrőknek köszönhetően! Egy romantikus portré fekete-fehérben? Őrült bohóckodás sárga ragyogással díszítve? Bármi lehetséges!
 
És ezzel még nincs vége - a lehetőségek között színátfedések is szerepelnek. Ezekkel díszítheted a fotóidat keretekkel, hozzáadhatsz grafikákat bajuszokról, rohanó ruhákról vagy maszkokról.

Ez a kis kamera hanggal ellátott videókat is rögzít! Felvétel közben egy kék fény villog, jelezve, hogy filmfelvétel készül.

Nem csak fotók és videók! Ez egy kis szórakoztató központ előre feltöltött klasszikus játékokkal, köztük az ikonikus Snake játékkal.

A készülék minden egyes megnyomásakor hangot ad ki, ami nagyszerű szórakozás a gyermekek számára.  A funkciók kikapcsolhatók.

A fényképezőgép belső memóriája 50 fényképet képes tárolni. Videó rögzítéséhez SD-kártyát (nem tartozék) kell behelyezni a fényképezőgépbe.
 

BIZTONSÁG

A kis amatőr fotósokra szabva. Kis mérete kényelmes és stabil fogást tesz lehetővé. Az éles élek és apró alkatrészek hiánya miatt a legfiatalabbak is használhatják.

Aggódik, hogy a fényképezőgép kicsúszik a kisgyermeke kezéből? Az imádnivaló nyuszi alakú tok csúszásmentes szilikonból készült, ami jelentősen javítja a tapadást. A tokon egy hurok is található, amelyhez egy nyakpántot (nem tartozék) lehet csatlakoztatni, így a kisgyermek a nyakában hordhatja a készüléket.

A szilikon tok hatékonyan védi a készüléket A szilikon tok hatékonyan védi a készüléket a sérülésektől és az alacsony magasságból történő leeséstől. Élelmiszer minőségű szilikonból készült - élelmiszeripari szilikon, így 100%-ban biztonságos a gyermeke számára.
 
ESZTÉTIKA

A kék színű készülék lányok és fiúk számára egyaránt vonzó. Nagy pontossággal készült sima, kellemes tapintású műanyagból. 

A mellékelt, aranyos nyuszi formájú tok puha szilikonból készült.  A gyerekek imádják! A nyuszikamera gyorsan gyermeke barátjává válik, és tanúja lesz a kisgyermeke életének legfontosabb eseményeinek.

FEJLESZTÉS

Az első fényképezőgép gyermeke életében az első lépés a művészi szenvedély kialakulása felé. A fényképezés fejleszti a kreativitást és a szépség iránti érzékenységet.

Nem csak kreatív fejlesztés! A telepített kirakós játékok pozitív hatással vannak az agy bal féltekéjére, amely a matematikai gondolkodásért felelős. 

A fényképezőgép angol nyelvű menüje lehetőséget ad arra, hogy egy idegen nyelvvel találkozzunk a való világban. Az eszköz segít az alapvető szókincs és jelentésük elsajátításában.

 Ezenkívül a vele való játék, a gombok megnyomása stb. fejleszti gyermeke finommotoros képességeit.

 
A fényképezőgépet egy vonzó dobozba csomagolták - nagyszerű ajándékötlet bármilyen alkalomra!

MŰSZAKI ADATOK: 
  2 hüvelykes képernyő
  HD minőségű fényképek és videók
- 3M fotók
- 1080P filmek
  10x optikai zoom
  Színes szűrők, beleértve a fekete-fehér, kék és sárga szűrőket is
  Fényképek átfedései
  Puzzle játékok, pl. klasszikus kígyó
  Usb újratölthető (kábel mellékelve)
  Töltési idő: 2-3 óra
  Működési idő: 3-6 óra
  A kamera támogatja a külső memóriát - SD kártya legfeljebb 32 gb (nem tartozék)
  A kezelési nyelv kiválasztása: angol, orosz, portugál, spanyol, kínai, koreai, japán, kínai, koreai, japán
A doboz tartalma:
  Kék kamera
  Kék szilikon csomagolás nyuszi alakban
  USB tápkábel
  Felhasználói kézikönyv angol és kínai nyelven
Méretek: 8cm x 4cm x 5cm(10cm fülekkel!) 
Csomagolási méretek: 13.5cm x 8cm x 5.5cm
  11 100 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  DIGITÁLIS FÉNYKÉPEZŐGÉP NYUSZI Mutassa meg gyermekének a fotózás csodálatos világát! Hagyja, hogy ezzel a nagyszerű lehetőségekkel teli kis fényképezőgéppel kezdje meg ezt a kalandot. Az aranyos nyuszi lehet gyermeked első fényképezőgépe! KICSI A MÉRET, DE NAGY A LEHETŐSÉG Ne hagyja, hogy a kis méret megtévessze – ez nem játék! Ez…