Optikai eszközök

Szűrők
Done
 • BINOKULÁRIS INTERAKTÍV TÁVCSŐ GYEREKEKNEK 

Figyelem, figyelem: nagyszerű szórakozás a láthatáron! Közelebbről is meg kell nézned! 
Egy távcső jól fog jönni! Így láthatod, milyen móka vár a kicsikre! 
Azextra színes kialakítás megfelel a gyerekek ízlésének, felkelti a figyelmüket és játékra ösztönzi őket! Az élénk színek serkentik gyermeke látását! 
Két AA elem behelyezése és a termék bekapcsolása után aktiválhatja a hangokat és a fényeket! Ehhez a kicsinek csak annyit kell tennie, hogy megnyomja a nagy, színes gombokat a távcső tetején! Mindegyikük más-más hangokért és fényekért felelős! 
Kétségtelen, hogy a távcső órákig tartó szórakozásra ösztönzi a fiatal felfedezőt, segít kreatív játékokat kitalálni, és minden családi kirándulást összehasonlíthatatlanul érdekesebbé tesz, amikor a következő fa mögött valami újat fedeznek fel! 
A távcső pillanatok alatt beindítja a kisgyermek fantáziáját! Támogatja a fiatal elmét az érdekes történetek kitalálásában!
A gombok a tetején nagyok, színesek és mindegyiknek más a formája! Ennek köszönhetően a legkisebbeknek sem okoz majd gondot a megnyomásuk és a hozzájuk rendelt funkciók megjegyzése! Ez segít nekik abban is, hogy megtanulják megkülönböztetni a formákat, színeket és betűket!
Mindenekelőtt a velük való játék pozitív hatással lesz a szellemi képességeikre! Fejleszti a gyermek képzelőerejét és intelligenciáját, folyamatos kreatív munkára serkenti az agyát! 
A gombok megnyomása növeli a szem-kéz koordinációt és az ujjak pontosságát! 
A környezet felfedezése nemcsak kreatív szórakozás, hanem mindenekelőtt szórakoztató és mozgásra ösztönző! A megfelelő fejlődéshez megfelelő mennyiségű mozgásra van szükség, ezért jó, ha ezt különböző módokon ösztönözzük! 
Annak érdekében, hogy a távcső sok aktív játékot kibírjon, strapabíró anyagokból készült! Így nem kell aggódnod a tartóssága miatt, és az ifjú felfedező biztosan nem fogja megrongálni! 
A termék szép, esztétikus dobozban van csomagolva, így ajándéknak is tökéletes lesz! 


Műszaki adatok: 
  Életkor: 18m+
  Anyag: műanyag 
  Tápegység: 2x AA elem (nem tartozék) 
  A távcső méretei: 13,5 cm x 10,5 cm x 5,5 cm 
  Csomagolási méretek: 20 cm x 16 cm x 6,5 cm
A terméket egy vonzó kartondobozba csomagolták.
  3 300 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  BINOKULÁRIS INTERAKTÍV TÁVCSŐ GYEREKEKNEK Figyelem, figyelem: nagyszerű szórakozás a láthatáron! Közelebbről is meg kell nézned! Egy távcső jól fog jönni! Így láthatod, milyen móka vár a kicsikre! Azextra színes kialakítás megfelel a gyerekek ízlésének, felkelti a figyelmüket és játékra ösztönzi őket! Az élénk színek serkentik gyermeke látását! Két AA elem…