Buli és ünneplés

Szűrők
Done
 • VEZETETT REPÜLŐ DISZKÓGÖMB + ÉRZÉKELŐ
 
Egy parti kütyü, ami lenyűgözi a barátaidat!
Ez a mini drón egy repülő diszkógömb, amely repülés közben ledes fényekkel pulzál. 
A játék mozgásérzékelővel rendelkezik, amely reagál a kezed mozgására. 
A szerkentyű nagyon könnyen használható! Kapcsolja be a játékot, és helyezze függőlegesen a kezére, a labda egy pillanat múlva a levegőbe emelkedik. A kezed mozgatásával, emelésével és leengedésével irányt adsz neki.
A repülő, világító diszkógömb éjszaka a legjobb benyomást kelti!

Figyelem! A szél, a működő légkondicionáló vagy a ventilátor befolyásolja a játék mozgását. A légmozgás kevésbé "engedelmeskedővé" teheti.
A drón rugalmas anyagból készült propellerekkel van felszerelve. Ha a játék olyan akadályba ütközik, amely megakadályozza a propellerek mozgását, akkor leáll a repülés és leesik. Azonban nem hagyja abba a világítást, így még éjszaka is könnyen megtalálhatja. 
Minden esés után be- és kikapcsolja a játékot, hogy újra mozgásba lendüljön.   
Két szintű légcsavarok stabil repülés biztosítása. A propellerlapátok - bár puhák és rugalmasak - támadást indíthatnak az ujjak ellen. Nem túl fájdalmas, de nem javasoljuk, hogy megpróbálja a kezével elkapni a repülő drónt.
A forgó propellerek belecsavarodhatnak a nagyfeszültségű vezetékekbe, a függő lámpákba, a növényekbe vagy a hajadba. Javasoljuk, hogy a helyszínt gondosan válassza ki, különösen az első tesztrepüléseknél. 
Játsszon egy játékot! Próbáljátok meg egymásnak passzolni a repülő labdát, és nézzétek meg, ki nem tudja először átvenni az irányítást.
A drón a dobozból kivéve azonnal használatra kész! Az indításhoz nincs szükség további elemekre. USB töltőkábel mellékelve.
 
MŰSZAKI ADATOK:
A dobozban egy repülő diszkógömböt és egy USB tápkábelt találsz.
A játék 14 év feletti gyermekek számára alkalmas.
A drón méretei: 
  Teljes méret: kb. 15.5cm x 11cm
  Golyó átmérője: kb. 5cm
  Csomagolás: 17cm x 6m x 18cm
Tápellátás: lítium akkumulátor, USB kábellel töltve (tartozék)
Repülési idő: kb. 8 perc
Töltési idő: körülbelül 20 perc
Csomagolási méretek: 14.5 x 16 x 5cm
  2 700 Ft

  ◉ Raktáron 1 db
  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  VEZETETT REPÜLŐ DISZKÓGÖMB + ÉRZÉKELŐ Egy parti kütyü, ami lenyűgözi a barátaidat! Ez a mini drón egy repülő diszkógömb, amely repülés közben ledes fényekkel pulzál. A játék mozgásérzékelővel rendelkezik, amely reagál a kezed mozgására. A szerkentyű nagyon könnyen használható! Kapcsolja be a játékot, és helyezze függőlegesen a kezére, a labda…