Zenekari húros hangszerek alkatrészei

Szűrők
Done
  • LULILO FAKONYHA MDF KUKETO + KIEGÉSZÍTŐK
Hagyja, hogy a kisgyermeke felébreszthesse Önben a nagyszerű szakácsot! 
Minden gyermek szívesen és örömmel utánozza szüleit, ezért érdemes, hogy közben fontos házimunkákat tanuljanak meg! 
Anagy és gyönyörűen kialakított konyha játékosságra ösztönöz, és a kis szakács nem akar majd elszakadni a főzéstől! 
A konyhadivatos színeivel és stílusos kivitelezésével nemcsak a kicsik, hanem a szülők számára is vonzó lesz. Tökéletesen illeszkedik mind a modern, mind a klasszikus enteriőrökbe. 
Számos funkciója van, mint egy igazi konyhának, és fel van szerelve mosogatóval, vízcsappal, tűzhely, mikrohullámú sütő, valamint polcokkal és szekrényekkel! Így a jövőben sokkal könnyebb és szórakoztatóbb lesz egy igazi konyhában megtalálni az utat. 
A tűzhely kezelőgombjai nagyon valósághűek, hasonlítanak a valódi készülékekhez. A forgatásuk nem igényel nagy erőt, ez megkönnyíti a kicsik számára! 
A konyhai szett azon kevesek egyike, amelyhez szárítóállvány is tartozik, így gyermekét szórakoztató módon taníthatja meg mos ogatni! A legjobb az egészben, hogy a kicsi megtanulja, hogyan kell mosogatni a nehezen törhető edényeken! 
A fém mosogató könnyen eltávolítható és feltölthető vízzel! Hagyd, hogy a kis szakácsod maga mossa meg a desszerthez szánt gyümölcsöt vagy a vacsorához felszolgált zöldségeket! Így büszke lesz arra, hogy részt vehet az étel elkészítésében, és biztosan jobban fogja értékelni! 
A gyerekeknek való főzés nem csak nagyszerű szórakozás! A "főzés" során gyermeke számos szükséges és fontos készséget tanul meg. És mindezt maximális biztonsággal! 
A játékégők működtetésével gyermeke megtanulja, hogyan működnek az igazi égők anélkül, hogy megégetné magát! Gyermeke minden nehézség nélkül elsajátítja a tűzhely, a sütő és a mikrohullámú sütő használatát, és a keze biztonságban marad! 
Hagyja, hogy gyermeke maga rendezgesse az edényeket a számára megfelelő és kényelmes helyekre! Így megtanulja, hogy a saját igényei szerint szervezze meg a teret, valamint maga gondoskodik a rendről, és megérti annak értékét a munkahelyen! 
Az ételek elkészítése nagyszerű szórakozás, amely nemcsak a képzelet dinamikus fejlődését teszi lehetővé, hanem a szakács kézügyességére is pozitív hatással van! A szeletelés, keverés, öntés és szűrés fejleszti a finommotorikus készségeket, az ujjak pedig erősödnek és precízebbé válnak. 
Ez a konyha ideális azoknak, akik szeretnek vigyázni a környezetre!  Ha fontos Önnek a természet jó állapota, válasszon olyan terméket, amely nagyrészt fából készült, így sokszor kevésbé terheli a környezetet, mint műanyag társai!  Ha fakonyhát választasz, nemcsak nagyszerű szórakozást biztosítasz gyermekednek, hanem lehetőséget adsz neki arra is, hogy felfedezze a világot, ahogy an az nagyobb korában van! Ha a mindennapi élet legapróbb elemeiben is törődünk a környezettel, akkor a természet érintetlen marad. 
Ébreszd fel gyermekedben a főzés iránti szenvedélyt! Talán a jövőben nagyszerű szakács lesz belőle! 

Műszaki adatok:
Anyag: MDF, műanyag, fa
A konyha méretei: 68cm x 25.5cm x 85cm
Magasság a padlótól a tetejéig: 37.5cm
Tányérátmérő: 11cm
Tábla: 16.5cm x 11cm
Evőeszköz hossza: kb. 13cm
edény átmérője: 9cm
Az üveg magassága: 8cm
Csomagolási méretek: 92cm x 30.5cm x 15.5cm

 Konyha kartondobozba csomagolva.
    33 900 Ft

    ◉ Rendelhető több mint 20 db

    LULILO FAKONYHA MDF KUKETO + KIEGÉSZÍTŐK Hagyja, hogy a kisgyermeke felébreszthesse Önben a nagyszerű szakácsot! Minden gyermek szívesen és örömmel utánozza szüleit, ezért érdemes, hogy közben fontos házimunkákat tanuljanak meg! Anagy és gyönyörűen kialakított konyha játékosságra ösztönöz, és a kis szakács nem akar majd elszakadni a főzéstől! A konyhadivatos színeivel…