Kézi ütős hangszerek

Szűrők
Done
 • TAMBURIN INTERAKTÍV ZENEI JÁTÉK FEHÉR
Zene, gyümölcslé, tánc, éneklés - az élet szebbé válik! 
A zene hihetetlenül fontos szerepet játszik az emberi kultúrában. Ezt tartják az első művészeti műfajnak! Azt mondják, hogy az első hangszereket még a barlangokban talált legkorábbi festmények előtt készítették! 
Az interaktív tamburin nagyon szórakoztató lesz gyermeke számára! Egyszerű a használata, és mégis nagyon szórakoztató! 
A gyermeke figyelmének felkeltése érdekében ez a zenélő játék színes, és minden felhasznált szín kellemes a szemnek! Biztos, hogy ha egyszer a kisgyermeked elkezd játszani, nem akarja majd letenni a tamburát!  


A három gomb valamelyikének megnyomásával a hangszer elkezdi lejátszani a kiválasztott hangcsoportot:

  csillag - dallamok,  kerek - dallamok és hangok egy nevető és síró baba,
  szív - dallamok és különböző hangok.Az üzemmód megváltoztatásához nyomja meg kétszer a kiválasztott gombot!
Ezenkívül a tamburin minden egyes üteme rövid dallamokat indít el.

A tamburin előzetesen számos hanggal van feltöltve, így biztosan nem lesz unalmas a fiatal zenész számára! Órákig tartó, igazán addiktív szórakozást fog nyújtani neki! 
A hangszeres játék csodálatos hatással van a gyermek fejlődésére. Pozitív hatással van a kognitív képességeire, serkenti a hallását és az intelligenciáját, mivel gondolkodásra és a fülébe jutó hangok elemzésére ösztönzi!  
Az emberek az élet korai szakaszában tanulnak meg a leggyorsabban új dolgokat.  A kisgyermekek játszójátékokkal való megismertetése lehetővé teszi a zenei képességek dinamikus fejlődését! Ez megkönnyíti számára, hogy megkülönböztesse a hangokat egymástól, és lehetővé teszi számára, hogy már korán megértse a ritmus alapelveit! Ez rendkívül fontosnak fog bizonyulni, amikor a jövőben érdeklődni fog a zenélés és bármilyen hangszeren való játék iránt!   
A termék strapabíró műanyagból készült, így nem kell aggódnia, hogy a kisgyermeke a szokásos játék közben kárt tesz benne!   A felhasznált anyagok nem csak tartósak, de teljesen biztonságosak is gyermeke számára! 
Ébressze fel gyermekében a zene iránti nagy szenvedélyt! 

Műszaki adatok: 

 Gyermekkor: 18m+  Anyag: műanyag  Tápegység: 2x AA elem (nem tartozék)  Tamburin méretei: 12.5cm x 13cm x 4.5cm Csomagolási méretek: 18cm x 13cm x 5.5cm
A termék esztétikus kartondobozba csomagolva.
  2 800 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  TAMBURIN INTERAKTÍV ZENEI JÁTÉK FEHÉR Zene, gyümölcslé, tánc, éneklés – az élet szebbé válik! A zene hihetetlenül fontos szerepet játszik az emberi kultúrában. Ezt tartják az első művészeti műfajnak! Azt mondják, hogy az első hangszereket még a barlangokban talált legkorábbi festmények előtt készítették! Az interaktív tamburin nagyon szórakoztató lesz gyermeke…

 • TAMBURIN INTERAKTÍV ZENEI JÁTÉK SÁRGA
Zene, gyümölcslé, tánc, éneklés - az élet szebbé válik!
A zene hihetetlenül fontos szerepet játszik az emberi kultúrában. Ezt tartják az első művészeti műfajnak! Azt mondják, hogy az első hangszereket még a barlangokban talált legkorábbi festmények előtt készítették!
Az interaktív tamburin nagyon szórakoztató lesz gyermeke számára!Egyszerű a használata, és  mégis nagyon szórakoztató!
A gyermeke figyelmének felkeltése érdekében ez a zenélő játékszínes, és minden felhasznált szín kellemes a szemnek! Biztos , hogy ha egyszer a kisgyermeked elkezd játszani, nem akarja majd letenni a tamburát!

A három gomb valamelyikének megnyomásával a hangszer elkezdi lejátszani a kiválasztott hangcsoportot:
  csillag - dallamok,  kerek - dallamok és hangok egy nevető és síró baba,  szív - dallamok és különböző hangok.Az üzemmód megváltoztatásához nyomja meg kétszer a kiválasztott gombot!
Ezenkívül a tamburin minden egyes üteme rövid dallamokat indít el.
A tamburin előzetesenszámos hanggal van feltöltve, így biztosan nem lesz unalmas a fiatal zenész számára! Órákig tartó, igazán addiktív szórakozást fog nyújtani neki!
A játék kétféle hangerőszabályzóval rendelkezik. 
A hangszeren való játéknagyszerűen fejleszti a gyermekeket. Jótékony hatással van a kognitív képességeire, serkenti a hallását és az intelligenciáját, mivel gondolkodásra és a fülébe jutó hangokelemzésére ösztönzi!
Az emberek az élet korai szakaszában tanulnak meg a leggyorsabban új dolgokat. A játszó játékok megismertetése a legkisebbekkel lehetővé teszi a zenei képességekdinamikus fejlődését ! Ez megkönnyíti számára, hogy megkülönböztesse a hangokat egymástól, és lehetővé teszi számára, hogy már korán megértse a ritmus alapelveit! Ez rendkívül fontosnak bizonyul majd, amikor a jövőben érdeklődni fog a zenélés és bármilyen hangszeren való játék iránt!
A termékstrapabíró műanyagból készült, így nem kell aggódnia, hogy a kisgyermeke a szokásos játék közben kárt tesz benne! Afelhasznált anyagok nem csak tartósak, deteljesen biztonságosak is gyermeke számára!
Ébressze fel gyermekében a zene iránti nagy szenvedélyt!

 Műszaki paraméterek: 
  Gyermekkor: 18m+ 
  Anyag: műanyag 
  Tápegység: 2x AA elem (nem tartozék) 
  Tamburin méretei: 12.5cm x 13cm x 4.5cm
  Csomagolási méretek: 18cm x 13cm x 5.5cm
A terméket egy vonzó kartondobozba csomagolták.
  2 800 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  TAMBURIN INTERAKTÍV ZENEI JÁTÉK SÁRGA Zene, gyümölcslé, tánc, éneklés – az élet szebbé válik! A zene hihetetlenül fontos szerepet játszik az emberi kultúrában. Ezt tartják az első művészeti műfajnak! Azt mondják, hogy az első hangszereket még a barlangokban talált legkorábbi festmények előtt készítették! Az interaktív tamburin nagyon szórakoztató lesz gyermeke…