Kézművesség

Szűrők
Done
 • Piankolina gyurma polimer gyurma 12 színben

Ha még csak most kezdesz el foglalkozni a habfestékkel, kezdd egyszerűbb formák létrehozásával, majd fejleszd a fantáziádat összetettebb szerkezetek és figurák létrehozásával. Az ilyen szórakozás javítja a kézügyességet és a kreativitást.A könnyű és rugalmas massza PVC-ből és glicerinből készül, nem vonzza és nem ragad a kézhez.

A termék főbb jellemzői:
 3 éves és idősebb gyermekek számára 12 színű Super Clay Modellező spatulák A massza megnyúlik és finoman pattog. Nem ragadós és nem piszkos kezek A termék PVA-ból és glicerinből készül. Fejleszti a kézügyességet Serkenti a képzeletet és a kreativitást Kiváló minőségű kivitelezés
A készlet tartalmazza:
 12 szín habfesték 3 modellező spatula
  1 200 Ft

  ◉ Raktáron 9 db
  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  Piankolina gyurma polimer gyurma 12 színben Ha még csak most kezdesz el foglalkozni a habfestékkel, kezdd egyszerűbb formák létrehozásával, majd fejleszd a fantáziádat összetettebb szerkezetek és figurák létrehozásával. Az ilyen szórakozás javítja a kézügyességet és a kreativitást.A könnyű és rugalmas massza PVC-ből és glicerinből készül, nem vonzza és nem ragad…

 • Kerámia agyag, utántöltő
Oktatási és művészeti tömeg az agyagból való tárgyalkotáshoz

A fazekas agyag lehetővé teszi, hogy kitárja a képzelet és a kreativitás szárnyait!Engedd, hogy elragadjanak a szép és praktikus tárgyak készítéséről szóló álmok!
Akár 800 g agyag!
Ebben az egyedülálló készletben egy 800 g összsúlyú speciális fazekas agyagot talál. Ez elég agyag ahhoz, hogy mindenféle szép és praktikus tárgyat, például vázákat, tálakat, figurákat, gyöngyöket és még sok mást is készíthessen. Kezdjen bele egy agyagfestő kalandba, amely érdekes és addiktív hobbivá válhat!
Kreatív és okos ajándék
A fazekas agyag használható önálló félkész termékként kézzel festett agyaghoz, vagy például tárgyak forgatására a fazekas keréken (lásd a fazekas kerék ajánlatunkban!). A fazekas agyag remek szórakozás a világra kíváncsi és a kreatív játékot kedvelő gyermek számára, aki fejleszti a kreatív játékot.
 művészi képességek és esztétikai érzék, képzelőerő és kreativitás, manuális készségek és szenzomotoros koordináció, logikus gondolkodás.
Ne késlekedj - kezdj el most alkotni!
Mindössze egy jó ötletre, képzelőerőre és egy kis hajlandóságra és lelkesedésre van szükséged a kreatív munkához, hogy eredeti, egyedi tárgyakat hozz létre.
A készlet tartalma:
- fazekas agyag, 800 g össztömeggel
- 
Originális csomagolás.

Csomagolási méretek: 9cm x 10cm x 12cm
  1 400 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  Kerámia agyag, utántöltő Oktatási és művészeti tömeg az agyagból való tárgyalkotáshoz A fazekas agyag lehetővé teszi, hogy kitárja a képzelet és a kreativitás szárnyait!Engedd, hogy elragadjanak a szép és praktikus tárgyak készítéséről szóló álmok! Akár 800 g agyag! Ebben az egyedülálló készletben egy 800 g összsúlyú speciális fazekas agyagot talál.…

 • BAMBINO négyzet alakú gyurma, 18 színben

A termék jellemzői:
 rugalmas, könnyen modellezhető intenzív, élénk színek nem tapad a felülethez nem piszkolja be a kezét lehetővé teszi a millefiori művek létrehozását biztonságos a gyermekek számára megfelel a játékok biztonságáról szóló, 2009. június 18-i 2009/48/EK európai parlamenti és tanácsi irányelv alapvető követelményeinek és a vonatkozó harmonizált szabványok követelményeinek. a színek száma: 18, köztük két csillogó szín: arany és ezüst gyurmarúd súlya: 18 g
Csomagolási méretek: 30.5cm x 9.5cm x 1.5cm
  2 100 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  BAMBINO négyzet alakú gyurma, 18 színben A termék jellemzői: rugalmas, könnyen modellezhető intenzív, élénk színek nem tapad a felülethez nem piszkolja be a kezét lehetővé teszi a millefiori művek létrehozását biztonságos a gyermekek számára megfelel a játékok biztonságáról szóló, 2009. június 18-i 2009/48/EK európai parlamenti és tanácsi irányelv alapvető követelményeinek…

 • BAMBINO gyurma, 24 szín

A termék jellemzői:
 rugalmas, könnyen modellezhető intenzív, élénk színek nem tapad a felülethez nem piszkolja be a kezét lehetővé teszi a millefiori művek létrehozását biztonságos a gyermekek számára megfelel a játékok biztonságáról szóló, 2009. június 18-i 2009/48/EK európai parlamenti és tanácsi irányelv alapvető követelményeinek és a vonatkozó harmonizált szabványok követelményeinek. a színek száma: 24, köztük két csillogó szín: arany és ezüst gyurmarúd súlya: 15 g csomagolási méretek: 19.5cm x 17.5cm x 1.5cm
  2 600 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  BAMBINO gyurma, 24 szín A termék jellemzői: rugalmas, könnyen modellezhető intenzív, élénk színek nem tapad a felülethez nem piszkolja be a kezét lehetővé teszi a millefiori művek létrehozását biztonságos a gyermekek számára megfelel a játékok biztonságáról szóló, 2009. június 18-i 2009/48/EK európai parlamenti és tanácsi irányelv alapvető követelményeinek és a…

 • BAMBINO gyurma, 12 szín

A termék jellemzői:
 rugalmas, könnyen modellezhető intenzív, élénk színek nem tapad a felülethez nem piszkolja be a kezét lehetővé teszi a millefiori művek létrehozását biztonságos a gyermekek számára megfelel a játékok biztonságáról szóló, 2009. június 18-i 2009/48/EK európai parlamenti és tanácsi irányelv alapvető követelményeinek és a vonatkozó harmonizált szabványok követelményeinek. a színek száma: 12, köztük két csillogó szín: arany és ezüst gyurmarúd súlya: 15 g csomagolási méretek: 20cm x 9cm x 1.5cm
  1 300 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  BAMBINO gyurma, 12 szín A termék jellemzői: rugalmas, könnyen modellezhető intenzív, élénk színek nem tapad a felülethez nem piszkolja be a kezét lehetővé teszi a millefiori művek létrehozását biztonságos a gyermekek számára megfelel a játékok biztonságáról szóló, 2009. június 18-i 2009/48/EK európai parlamenti és tanácsi irányelv alapvető követelményeinek és a…

 • CSILLÁMOS ZSELÉS TOLLAK 50 DB-OS KÉSZLET

Még a legnagyobb művészeknek is szükségük van a megfelelő eszközökre ahhoz, hogy gyönyörű műalkotásokat hozzanak létre! Nem is beszélve a legkisebbekről, akik csak az útjukat keresik! 

Kicsiknek és nagyoknak egyaránt nagyszerű választás lehet egy géles tollkészlet! Akár 50 darabból is választhatod a tökéletes színt, amely megfelel az aktuális igényeidnek és vágyaidnak! 

A zselés tollakat papírra íráshoz és rajzoláshoz tervezték, és kétségtelenül a legigényesebbek is elégedettek lesznek! Rengeteg szórakozás és kreatív játék garantált! 

Különböző típusú tollakból áll - így az elkészített rajzok és feliratok változatosak és érdekesek lesznek! 

A kínálatban nem kevesebb, mint 13 csillámtoll található! Ezekkel csodálatos csillogást és stílust kölcsönözhetsz alkotásaidnak! 

Egy másik tolltípusnak fémtintás utántöltője van, amely nyers és egyedi hangulatot biztosít - kétségtelenül érdekesnek találja majd őket! A 12 másik szín lehetővé teszi, hogy a képzeleted kivirágozzon! 

A készletet 25 toll egészíti ki, különböző színekben (még fluoreszkálóban is). Mindegyik telt és telített, így tökéletesek gyönyörű dekorációk, üdvözlőkártyák és bármi más, amit csak el tudsz képzelni! 

Az összes tollat kényelmesen tárolhatja a műanyag csomagolásban, hogy rendet tartson, és gyorsan kiválaszthassa a kívánt színt! 

Az írás és a rajzolás nagyszerű lesz a gyermekek különböző képességei számára.. Mindenekelőtt fejleszti a képzelőerejüket és fejleszti kreatív képességeiket! A kreatív játék segíti gyermeke általános fejlődését!

A rajzoló kézügyessége is csodálatosan fejlődik, javul a kéz pontossága és precizitása, valamint a szem-kéz koordináció! 

A termék tökéletes ajándék - minden gyermek, a legkisebbek és a nagyobbak is örülni fognak egy ilyen készletnek! 


 13x csillámos tollak 12x fémes tollak 25x tollak fluoreszkáló és pasztell színekbenTollhossz: 15cm 
Tollhegy hossza: 12.8cm
Csomagolási méretek: 29cm x 16cm x 3cm
  5 800 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  CSILLÁMOS ZSELÉS TOLLAK 50 DB-OS KÉSZLET Még a legnagyobb művészeknek is szükségük van a megfelelő eszközökre ahhoz, hogy gyönyörű műalkotásokat hozzanak létre! Nem is beszélve a legkisebbekről, akik csak az útjukat keresik! Kicsiknek és nagyoknak egyaránt nagyszerű választás lehet egy géles tollkészlet! Akár 50 darabból is választhatod a tökéletes színt,…

 • AGYAG ALAPANYAG FAZEKASKORONGHOZ 1200G

Nagyszerű minőségű agyag fiatal fazekasoknak!
Egy nagy "vészcsomag", ha a gyermekednek elfogy az agyag, de még mindig alkotni akar!
Nagyon jó minőségű fazekas agyag, csomó- és szennyeződésmentes, így az edények készítése egyszerű és szórakoztató!
Természetes színe van, így az árucikkek további díszítés nélkül is gyönyörűek lesznek!
Tökéletesen működik együtt a fazekaskoronggal (a korong és a készlet külön kapható), és önálló félkész termékként is!
A csomag akár 1200 g agyagot is tartalmaz, így gyermeke órákig alkothat edényeket!
Az agyagot hat részre osztják, hogy amikor az egyik részt felbontják, az agyag nagy része még mindig friss maradjon, és védve legyen a kiszáradástól.
Ezzel a mennyiségű gyurmával a kicsiknek teljes szabadságuk lesz az alkotáshoz, mindenféle korlátozás nélkül! Azt alkotnak, amit hihetetlenül buja, gyermeki fantáziájuk sugall nekik!
Az agyaggal való játék segít fejleszteni a kreativitást, és a kis művész kézügyességére is jótékony hatással lesz!
Az agyagozás ideális tevékenység a térbeli képzelőerő fejlesztésére.
Ez a tevékenység sok finomságot igényel, így gyermeke gyakorolni fogja a szem-kéz koordinációját.

Gyermek életkora: 8+
Azagyag súlya: 1200g (6 darab)
Csomag mérete: 22.5cm x 18.5cm x 5cm

Esztétikus kartondobozba csomagolva.
  2 500 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  AGYAG ALAPANYAG FAZEKASKORONGHOZ 1200G Nagyszerű minőségű agyag fiatal fazekasoknak! Egy nagy „vészcsomag”, ha a gyermekednek elfogy az agyag, de még mindig alkotni akar! Nagyon jó minőségű fazekas agyag, csomó- és szennyeződésmentes, így az edények készítése egyszerű és szórakoztató! Természetes színe van, így az árucikkek további díszítés nélkül is gyönyörűek lesznek!…

 • Művészi festmény egy bőröndben 86 el.
SZÍN VÖRÖS

Minden, amire egy kis művésznek szüksége van! 
Mindenféle használati eszköz egy készletben összegyűjtve, amelyet praktikus formája - egy színes bőrönd - miatt könnyen magával vihet.
Ezzel a készlettel csak a képzeleted szabhat határt!

Itt olyan eszközöket és kiegészítőket talál, amelyek lehetővé teszik, hogy különböző stílusú és technikájú műalkotásokat hozzon létre. Az akvarell tájképektől a vázlatokig és nyomatokig.
Minden tárgynak megvan a maga helye, ami segít rendet tartani.

A merev tokborítók rajzlapként is jól használhatóak.
Nagyszerű ajándékötlet egy fiatal művésznek!

A készlet tartalmazza:
  22 jelző
  12 ceruza zsírkréta
  12 gyertya zsírkréta
  12 olajpasztell
  12 akvarellfesték
  ecset és szivacs
  ceruza
  hegyező és radír
  ragasztó
  olló
  vonalzó
  8 gemkapocs

A tok méretei: 34cm x 22.5cm x 3.5cm
3 évesnél idősebb gyermekek számára alkalmas.
  2 600 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  Művészi festmény egy bőröndben 86 el. SZÍN VÖRÖS Minden, amire egy kis művésznek szüksége van! Mindenféle használati eszköz egy készletben összegyűjtve, amelyet praktikus formája – egy színes bőrönd – miatt könnyen magával vihet. Ezzel a készlettel csak a képzeleted szabhat határt! Itt olyan eszközöket és kiegészítőket talál, amelyek lehetővé teszik,…

 • Műanyag festménykészlet egy bőröndben 86 el.
KÉK

Minden, amire egy kis művésznek szüksége van! 
Mindenféle használati eszköz egy készletben összegyűjtve, amelyet praktikus formája - egy színes bőrönd - miatt könnyen magával vihet.
Ezzel a készlettel csak a képzeleted szabhat határt!

Itt olyan eszközöket és kiegészítőket talál, amelyek lehetővé teszik, hogy különböző stílusú és technikájú műalkotásokat hozzon létre. Az akvarell tájképektől a vázlatokig és nyomatokig.
Minden tárgynak megvan a maga helye, ami segít rendet tartani.


A merev tokborítók rajzlapként is jól használhatóak.
Nagyszerű ajándékötlet egy fiatal művésznek!

A készlet tartalmazza:
  22 jelző
  12 ceruza zsírkréta
  12 gyertya zsírkréta
  12 olajpasztell
  12 akvarellfesték
  ecset és szivacs
  ceruza
  hegyező és radír
  ragasztó
  olló
  vonalzó
  8 gemkapocs

A tok méretei: 34cm x 22.5cm x 3.5cm
3 évesnél idősebb gyermekek számára alkalmas.
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a csomagoláson eltérő képek lehetnek.
  2 700 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  Műanyag festménykészlet egy bőröndben 86 el. KÉK Minden, amire egy kis művésznek szüksége van! Mindenféle használati eszköz egy készletben összegyűjtve, amelyet praktikus formája – egy színes bőrönd – miatt könnyen magával vihet. Ezzel a készlettel csak a képzeleted szabhat határt! Itt olyan eszközöket és kiegészítőket talál, amelyek lehetővé teszik, hogy…

 • ALPINO MŰANYAG OLLÓ GYERMEKEKNEK 120 MM
Az ollót a legkisebbek számára fejlesztették ki, fejleszti a szem-kéz koordinációt. Biztonságosak a gyermekek számára, mivel nem vágják a bőrt, a hajat vagy a ruhát.
A legkisebbek kezébe is beleférnek.
18 hónaposnál idősebb gyermekek számára alkalmas.
Az Alpino tapasztalt és szakképzett gyártója a gyermekcikkeknek. A termékeket az jellemzi, hogy szigorú minőségellenőrzéseken esnek át. Megfelelnek az európai biztonsági előírásoknak, és garantáltan ártalmatlanok.
Annak ellenére, hogy az olló egy egyszerű tárgy, a gyerekek számos funkciót gyakorolhatnak. A papírvágás nagyon jó gyakorlat a kézizmoknak.
A rajzolt vonalak mentén történő vágással a gyerekek gyakorolhatják a szem-kéz koordinációt. E tevékenység során a kétoldalú koordinációt is gyakorolják, mivel az egyik kezükkel vágnak, a másikkal pedig mozgatják a papírt. 

Csomagolási méretek: 19 cm x 9 cm x 1 cm
  1 500 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  ALPINO MŰANYAG OLLÓ GYERMEKEKNEK 120 MM Az ollót a legkisebbek számára fejlesztették ki, fejleszti a szem-kéz koordinációt. Biztonságosak a gyermekek számára, mivel nem vágják a bőrt, a hajat vagy a ruhát. A legkisebbek kezébe is beleférnek. 18 hónaposnál idősebb gyermekek számára alkalmas. Az Alpino tapasztalt és szakképzett gyártója a gyermekcikkeknek.…

 • ALPINO UJJFESTÉKEK 40 ML 5 SZÍNBEN
Az ujjfestés serkenti a gyermekek kreativitását.
Az Alpino ujjfestő készlet fantasztikus ötlet gyermeke számára a szabadidő eltöltéséhez. Az ujjait ecsetként használja, és képet fest velük. A gyermek beleteszi az ujját az általa kiválasztott festékszínnel teli edénybe, és már festhet is.
Az Alpino tapasztalt és képzett gyermektermékek gyártója. A termékeket az jellemzi, hogy szigorú minőségellenőrzésen esnek át. Megfelelnek az európai biztonsági előírásoknak, és garantáltan ártalmatlanok.
PMiután letörölte az ujját, használhat más színt, és javasoljuk, hogy egyszerre több ujjal is fessen. Így bármit megfesthetünk. Ez a technika nagyszerű érzékszervi szórakozás.
A csomag öt erősen pigmentált festéket tartalmaz, ragyogó színekben, nagyon magas fedőképességgel és sűrű állaggal.
40 ml festéket tartalmazó poharakba csomagolva, a fedél védi a festékeket. Bőrgyógyászatilag tesztelt.
A festékek meleg vízzel és szappannal könnyen lemoshatók a bőrről.
A rajzok segítségével a gyermek képes megmutatni mindazt, amit szavakkal nem lehet kifejezni. Amikor rajzol, a kezét és az agyát használja, amely koordinálja az összes kézmozdulatot, amelytől a mű pontossága függ. A rajzolás gyakorlásával az agyat eddzük.
A festés a gyermekek és felnőttek manuális készségeinek fejlesztésének egyik módja.
A rajz kontúrjainak kitöltése fejleszti a finommotoros készségeket. Ezenkívül fejleszti a képzelőerőt és a fantáziát.
A festés egyszerű aktusa a gyermekek önbecsülését is erősíti, és hitet ad nekik önmagukban és képességeikben, ami felbecsülhetetlen értékű a társadalmi életben.
A festést a gyermekkel együtt is lehet végezni, mivel az együtt töltött idő kulcsfontosságú a gyermek fejlődése szempontjából.
Za készlet tartalma:
  5 db 40 ml űrtartalmú festéktartályMűszaki adatok:elérhető színek:
 Csomagolási méretek: cm x cm x cm x cm
  4 200 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  ALPINO UJJFESTÉKEK 40 ML 5 SZÍNBEN Az ujjfestés serkenti a gyermekek kreativitását. Az Alpino ujjfestő készlet fantasztikus ötlet gyermeke számára a szabadidő eltöltéséhez. Az ujjait ecsetként használja, és képet fest velük. A gyermek beleteszi az ujját az általa kiválasztott festékszínnel teli edénybe, és már festhet is. Az Alpino tapasztalt és…

 • ALPINO FLUORESZKÁLÓ STICK FESTÉKEK 6 SZÍNBEN
Az intenzív színű festékek serkentik a kreativitást!
Az Alpino fluoreszkáló festékkészlet fantasztikus ötlet gyermeke szabadidejének eltöltéséhez. Kicsavarják a pálcát, megforgatják, és élénk színekkel festenek.
A hat festék nagyszerű szórakozást tesz lehetővé. Könnyen használhatóak, gyorsan száradnak és nem koszolódnak.
Az Alpino tapasztalt és képzett gyermektermékek gyártója. A termékeket az jellemzi, hogy szigorú minőségellenőrzéseken esnek át. Megfelelnek az európai biztonsági előírásoknak, és garantáltan ártalmatlanok.
A csomag hat erősen pigmentált fluoreszkáló festéket tartalmaz, ragyogó színekben, nagyon jó fedőképességgel és sűrű állaggal.
A rajzok segítségével a gyermek képes megmutatni mindazt, amit szavakkal nem lehet kifejezni. Amikor rajzol, a kezét és az agyát használja, amely koordinálja az összes kézmozdulatot, amelytől a mű pontossága függ. A rajzolás gyakorlásával az agyat eddzük.
A festés a gyermekek és felnőttek manuális készségeinek fejlesztésének egyik módja.
A rajz kontúrjainak kitöltése fejleszti a finommotoros készségeket. Ezenkívül fejleszti a képzelőerőt és a fantáziát.
A festés egyszerű aktusa a gyermekek önbecsülését is erősíti, és hitet ad nekik önmagukban és képességeikben, ami felbecsülhetetlen értékű a társadalmi életben.
Gyermekével együtt is festhet, hiszen az együtt töltött idő elengedhetetlen a megfelelő fejlődésükhöz.
A készlet tartalma:6 db fluoreszkáló festék.
Műszaki adatok:elérhető színek:sárganarancsrózsaszínzöldkéklila
 Csomagolási méretek:
14,7 cm x 13,5 cm x 2,4 cm
  3 500 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  ALPINO FLUORESZKÁLÓ STICK FESTÉKEK 6 SZÍNBEN Az intenzív színű festékek serkentik a kreativitást! Az Alpino fluoreszkáló festékkészlet fantasztikus ötlet gyermeke szabadidejének eltöltéséhez. Kicsavarják a pálcát, megforgatják, és élénk színekkel festenek. A hat festék nagyszerű szórakozást tesz lehetővé. Könnyen használhatóak, gyorsan száradnak és nem koszolódnak. Az Alpino tapasztalt és képzett gyermektermékek…

 • FA BLOKKOK GYÜMÖLCS PUZZLE
Fából készült, fogantyús puzzle, amely segít gyermekének új készségek elsajátításában.
 Kiváló oktatójáték, amely pozitívan befolyásolja a logikus gondolkodás fejlődését és a gyermek térbeli képzeletének kialakulását.
 Hasznos a színek, gyümölcsök és állatok nevének megtanulásakor.
 A rejtvények türelemre is tanítanak, hiszen nem mindig sikerül a gyermeknek elsőre beillesztenie a képet a lyukba.

 Az élénk, meleg színek minden kisgyermeket játékra ösztönöznek.
 A kirakós biztosan sok örömet és szórakozást fog okozni.
 A blokkok teljesen biztonságosak, a fa precízen csiszolt, és nem tartalmaz éles széleket.
 Ezenkívül a blokk nagy mérete megakadályozza, hogy lenyeljék.
 

 
 Atábla méretei: 29.5cm x 22.5cm
  1 800 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  FA BLOKKOK GYÜMÖLCS PUZZLE Fából készült, fogantyús puzzle, amely segít gyermekének új készségek elsajátításában. Kiváló oktatójáték, amely pozitívan befolyásolja a logikus gondolkodás fejlődését és a gyermek térbeli képzeletének kialakulását. Hasznos a színek, gyümölcsök és állatok nevének megtanulásakor. A rejtvények türelemre is tanítanak, hiszen nem mindig sikerül a gyermeknek elsőre beillesztenie…

 • Hordozható krétatáblás jegyzetfüzet vázlatfüzet madár

Hordozható krétás könyv tépőzáras rögzítéssel, krétatábla szerű oldalakkal !  
A füzet nagyon hasznos a számok és betűk tanulására, valamint a kisgyermekek egyszerű színezéséhez. 
A füzetnek köszönhetően a gyerekek javítják kézügyességüket és fejlesztik kreativitásukat.
A színes borító minden gyermeket játékra és színezésre ösztönöz.
A füzet kis méretének köszönhetően a gyerekek mindig magukkal vihetik. 
A készlet 12 krétamarkert tartalmaz, amelyek nedves ruhával lemoshatók. 
Vízálló anyagból készült, így könnyen tisztítható.
A füzet 14 oldalt tartalmaz a festéshez. 
Kiváló készlet a tanuláshoz és a játékhoz.
Ideális bármilyen korú gyermek számára.
Órákig tartó szórakozást biztosít.
Ideális ajándékötlet. 
 

A készlet tartalmazza:
- vízálló füzet fekete oldalakkal, krétamarkerekhez alkalmas fekete oldalakkal;
- 12 krétamarker;
- 2 törlőkendő.
A füzet méretei: 21 cm x 21 cm x 4 cm
 Műanyag zacskóba csomagolva.
  3 900 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  Hordozható krétatáblás jegyzetfüzet vázlatfüzet madár Hordozható krétás könyv tépőzáras rögzítéssel, krétatábla szerű oldalakkal ! A füzet nagyon hasznos a számok és betűk tanulására, valamint a kisgyermekek egyszerű színezéséhez. A füzetnek köszönhetően a gyerekek javítják kézügyességüket és fejlesztik kreativitásukat. A színes borító minden gyermeket játékra és színezésre ösztönöz. A füzet kis…

 • OKTATÁSI JÁTÉK VARRÓ KÉSZLETJelenleg elérhető változat: zöld és sárga, piros zsinórral
Fantasztikus oktatójáték a varrástanuláshoz, teljes egészében filcből készült.A gyermek feladata, hogy a zsinórt úgy vezesse át a lyukakon, hogy egy mintát hozzon létre.A játék pozitívan befolyásolja a gyermek kézügyességének és logikus gondolkodásának fejlődését.A cipőfűzés tanulásakor is hasznos.
Ideális a varráshoz értő kisgyermekek számára.
A játék türelemre és kitartásra tanítja gyermekét. 
Órákig tartó szórakozást nyújt.
Serkenti a képzeletet és fejleszti a kreativitást. 
Tökéletes ajándék lesz.

A következő színekben kapható:
- rózsaszín és kék, zöld fűzővel,
- piros-rózsaszín, zöld fűzővel,
- kék-rózsaszín, kék fűzővel,
- narancs-barna, zöld fűzővel,
- zöld-sárga, piros fűzővel,
- sárgásbarna, piros fűzővel,
- rózsaszín-sárga, zöld fűzővel,
- kék-sárga, kék fűzővel.
Kérjük, vásárláskor adja meg a színt, különben a következő terméket kapja megvéletlenszerű szín.

Méretek:
- virág átmérője: 17cm
- kör átmérő: 12cm
- cipőfűző hossza: kb. .90cm
Fóliába csomagolva.
  700 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  OKTATÁSI JÁTÉK VARRÓ KÉSZLETJelenleg elérhető változat: zöld és sárga, piros zsinórral Fantasztikus oktatójáték a varrástanuláshoz, teljes egészében filcből készült.A gyermek feladata, hogy a zsinórt úgy vezesse át a lyukakon, hogy egy mintát hozzon létre. A játék pozitívan befolyásolja a gyermek kézügyességének és logikus gondolkodásának fejlődését.A cipőfűzés tanulásakor is hasznos. Ideális…

 • MINI MÁGIKUS MÁGNESTÉGLA 38 EL. MO32B-1
Építsünk együtt egy új házat!
Ez a nagy mágneses blokkkészlet biztosan megkönnyíti a dolgodat.
A készlet tartalmazza az összes szükséges elemet, amely egy egyedi ház, egy játszótér vagy egy imádnivaló állat megépítéséhez szükséges.
A készlet igazi csemege lesz a kis művész és építő számára.
Hagyja, hogy gyermeke egy kis építész legyen, és örömet és elégedettséget szerezzen saját projektjeivel.
Egy játék sok lehetőség!
Különböző formájú blokkok segítenek egyedi szerkezetek építésében.
Használhatók 3D-s struktúrák vagy sík formák létrehozására.
Döntsd el magad, hogy mit akarsz építeni.
Nagyszerű szórakozás garantált!
A móka a téglák mágnesek segítségével történő összekapcsolásában rejlik.
Az erős mágnesek megkönnyítik az egyedi konstrukció létrehozását.
A téglák nagyszerű lehetőséget nyújtanak a fejlesztő és kreatív játékhoz.
Kreatív játék, ahol nincs idő unatkozni.
Tökéletesen serkenti a fantáziát, kreatív és nem szokványos gondolkodásra ösztönöz, és ragyogóan fejleszti a legkisebbek kézügyességét.
Ráadásul a többszínű blokkok nagy segítséget jelentenek a színnevek és a számolás tanulásában.
Gyűjtsd össze mind a 3 készletet, és építs egy fantasztikus robotot.
A készlet 38 darabot tartalmaz, amelyek között megtalálható:
  Színes blokkok mágnesekkel
- 12x négyzet
- 8x egyenlő oldalú háromszög
-2x rhomboidok
- 2x egyenlő szárú háromszög
- 2x trapézok
- 12 műanyag négyzet a blokkok kitöltéséhez
  Matricák készlete
  Utasítások a rendezendő mintákkal
Méretek:
Blokkok:
  Négyzet:   4.3cm x 4.3cm
  egyenlő szárú háromszög: 3.5cm x 3.5cm x 3.5cm x 3.5cm
  egyenlő szárú háromszög: 7.7cm x 7.7cm x 3.9cm
Csomagolás: 35.2cm x 22cm x 4.7cm
  7 700 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  MINI MÁGIKUS MÁGNESTÉGLA 38 EL. MO32B-1 Építsünk együtt egy új házat! Ez a nagy mágneses blokkkészlet biztosan megkönnyíti a dolgodat. A készlet tartalmazza az összes szükséges elemet, amely egy egyedi ház, egy játszótér vagy egy imádnivaló állat megépítéséhez szükséges. A készlet igazi csemege lesz a kis művész és építő számára.…