Kézműves eszközök

Szűrők
Done
  • ALPINO MŰANYAG OLLÓ GYERMEKEKNEK 120 MM
Az ollót a legkisebbek számára fejlesztették ki, fejleszti a szem-kéz koordinációt. Biztonságosak a gyermekek számára, mivel nem vágják a bőrt, a hajat vagy a ruhát.
A legkisebbek kezébe is beleférnek.
18 hónaposnál idősebb gyermekek számára alkalmas.
Az Alpino tapasztalt és szakképzett gyártója a gyermekcikkeknek. A termékeket az jellemzi, hogy szigorú minőségellenőrzéseken esnek át. Megfelelnek az európai biztonsági előírásoknak, és garantáltan ártalmatlanok.
Annak ellenére, hogy az olló egy egyszerű tárgy, a gyerekek számos funkciót gyakorolhatnak.  A papírvágás nagyon jó gyakorlat a kézizmoknak.
A rajzolt vonalak mentén történő vágással a gyerekek gyakorolhatják a szem-kéz koordinációt.  E tevékenység során a kétoldalú koordinációt is gyakorolják, mivel az egyik kezükkel vágnak, a másikkal pedig mozgatják a papírt.  

Csomagolási méretek: 19 cm x 9 cm x 1 cm
    1 500 Ft

    ◉ Rendelhető több mint 20 db

    ALPINO MŰANYAG OLLÓ GYERMEKEKNEK 120 MM Az ollót a legkisebbek számára fejlesztették ki, fejleszti a szem-kéz koordinációt. Biztonságosak a gyermekek számára, mivel nem vágják a bőrt, a hajat vagy a ruhát. A legkisebbek kezébe is beleférnek. 18 hónaposnál idősebb gyermekek számára alkalmas. Az Alpino tapasztalt és szakképzett gyártója a gyermekcikkeknek.…