Otthon és kert

Szűrők
Done
 • ÁLLATOK OKTATÁSI FIGURÁK DINOSZAURUSZOK 7DB. + SZŐNYEG ÉS TARTOZÉKOK

A 7 különböző őslényt ábrázoló, egyedi figurakészlet egyenesen a dinoszauruszparkba repíti a fiatal természetrajongót.
A készlethez tartozik egy alátét, amelynek köszönhetően fantasztikus modellt készíthetsz az őskori lényekről.
Érdekli gyermekét a történelem és a biológia? Minden vadállatot szeret? Vagy talán csak figurákat gyűjt? 
Ez a készlet biztosan elrabolja a kicsi szívét, és rengeteg végtelen szórakozást nyújt.

Indulj el egy felejthetetlen élményekkel teli, varázslatos utazásra az óriási és veszélyes lények földjén. Csodálja meg a kóborló dinoszauruszokat.
A szőnyeggel ellátott figurakészlet kiváló szórakozást kínál, amely támogatja gyermeke megfelelő fejlődését. A színes lények kiváló motivációt nyújtanak arra, hogy többet tudj meg az őskori állatokról - szokásaikról vagy előfordulásukról. Ezenkívül serkentik a kisgyermek képzeletét, és kreatív játékra ösztönzik.
Nagyszerű ötlet egyedi ajándéknak egy kis felfedező számára.
Az állatok gyönyörködtetnek a részleteikkel. A részletek hű reprodukciója még a legigényesebb gyűjtőket is megörvendezteti. Tökéletes kiegészítői lesznek az eddig összegyűjtött gyűjteménynek.

A készlet tartalma:
 Kentrosaurus       Archaeopteryx        Spinosaurus       Stegosaurus       Tyrannosaurus        Styracosaurus        Brachiosaurus         1x fóliaszőnyeg  3x fa  6x              műanyag kövek
Méretek:
  Legkisebb dinoszaurusz: 13cm x 5cm x 6cm
  Legnagyobb dinoszaurusz: 18cm x 6cm x 10cm 
  Szőnyeg: 38cm x 40cm  
  Csomagolási méretek (átmérő x magasság): 17.5cm x 25cm
 
 Praktikus műanyag vödörbe csomagolva.
  4 900 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  ÁLLATOK OKTATÁSI FIGURÁK DINOSZAURUSZOK 7DB. + SZŐNYEG ÉS TARTOZÉKOK A 7 különböző őslényt ábrázoló, egyedi figurakészlet egyenesen a dinoszauruszparkba repíti a fiatal természetrajongót. A készlethez tartozik egy alátét, amelynek köszönhetően fantasztikus modellt készíthetsz az őskori lényekről. Érdekli gyermekét a történelem és a biológia? Minden vadállatot szeret? Vagy talán csak figurákat…

 • TANYASI ÁLLATOK OKTATÓ FIGURÁK 14 DB. + KIEGÉSZÍTŐK
A 12 különböző tanyasi állatot ábrázoló egyedi figurakészlet egyenesen a tanyára repíti a fiatal természetkedvelőt. A további tartozékok, mint a tanya és a fák megkönnyítik a gyermek számára, hogy egy igazi farmot hozzon létre, amelynek ő lesz a tulajdonosa.
Érdekli gyermekét a biológia? Szereti a tanyasi állatokat? Vagy talán csak figurákat gyűjt? 
Ez a készlet biztosan elrabolja a kicsi szívét, és rengeteg végtelen szórakozást nyújt.
Tegyen egy varázslatos, felejthetetlen élményekkel teli utazást egy egyedülálló farmon. Csodálja meg a galoppozó lovat, a sárban fetrengő disznót vagy a zöld füvet rágcsáló kecskét.
A figurakészlet a gyermek megfelelő fejlődését támogató tökéletes játékra vonatkozó javaslat. Serkenti a kisgyermek képzeletét, és kreatív játékra ösztönzi. Ráadásul kiváló motivációt jelentenek az egyes állatok történetének, szokásainak vagy előfordulási helyeinek megismeréséhez.
Nagyszerű ötlet egy egyedi ajándékhoz a kis felfedező számára.
Az állatok elragadóan részletesek. A részletek hű reprodukciója még a legigényesebb gyűjtőknek is örömet okoz. Tökéletes kiegészítői lesznek az eddig összegyűjtött gyűjteménynek.


A készlet tartalma: 
 Ló, 2 kecske, Tehén, Disznó, 2 kutya, Kakas, Hen, Szamár, Kacsa, Liba, Bull Kos, 4 pálmafa, 12 kerti öböl.
Méretek:
 Ló: 20cm x 4.5cm x 14cm Tehén: 12cm x 4cm x 6cm Kerítés fesztmetszete: kb. 7cm x 3.8cm x 0.3cm Csomagok:      21cm x 19cm x 25cm
  7 300 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  TANYASI ÁLLATOK OKTATÓ FIGURÁK 14 DB. + KIEGÉSZÍTŐK A 12 különböző tanyasi állatot ábrázoló egyedi figurakészlet egyenesen a tanyára repíti a fiatal természetkedvelőt. A további tartozékok, mint a tanya és a fák megkönnyítik a gyermek számára, hogy egy igazi farmot hozzon létre, amelynek ő lesz a tulajdonosa. Érdekli gyermekét a…

 • HÁZIÁLLATOK OKTATÁSI FIGURÁK 7DB. + SZŐNYEG ÉS TARTOZÉKOK
A 7 különböző állatot ábrázoló, egyedi figurakészlet egyenesen a farmra viszi a fiatal természetkedvelőket.
A készlethez tartozik egy szőnyeg, amelynek köszönhetően fantasztikus modellt hozhat létre, amely a vidéki állatok életét ábrázolja.
Érdekli gyermekét a biológia? Szereti az összes vidéki állatot? Vagy egyszerűen csak figurákat gyűjt? 
Ez a készlet biztosan elrabolja a kicsi szívét, és rengeteg végtelen szórakozást nyújt.
Tegyen egy varázslatos, felejthetetlen élményekkel teli utazást egy egyedülálló farmon. Csodálja meg a galoppozó lovat, a sárban fetrengő disznót vagy a füvet rágcsáló kecskét.
A szőnyeggel ellátott figurakészlet a gyermek helyes fejlődését támogató tökéletes játékra tesz javaslatot. A színes állatok nagyszerű motivációt jelentenek a farmon élő állatok megismeréséhez. Ráadásul serkentik a kisgyermek képzeletét, és kreatív játékra ösztönzik.
Nagyszerű ötlet egy egyedi ajándékhoz a kis felfedező számára.
Az állatok gyönyörködtetnek a részleteikkel. A részletek hű reprodukciója még a legigényesebb gyűjtőknek is örömet okoz. Tökéletes kiegészítői lesznek az eddig összegyűjtött gyűjteménynek.

A készlet tartalma: 
 Tehén, Vádli, Disznó, Ram, Kecske, Ló, Kutya, 3 fa, 6 kerítésfesztávolság.
Méretek:
  Mats:   40cm x 38cm
  Tehén: kb. 16cm x 5cm x 11cm
  Kos: kb. 9cm x 3cm x 8cm
  Kerítés fesztmetszete: kb. 7cm x 3.8cm x 0.3cm
  Csomagolás:   17cm x 17cm x 24cm
  5 200 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  HÁZIÁLLATOK OKTATÁSI FIGURÁK 7DB. + SZŐNYEG ÉS TARTOZÉKOK A 7 különböző állatot ábrázoló, egyedi figurakészlet egyenesen a farmra viszi a fiatal természetkedvelőket. A készlethez tartozik egy szőnyeg, amelynek köszönhetően fantasztikus modellt hozhat létre, amely a vidéki állatok életét ábrázolja. Érdekli gyermekét a biológia? Szereti az összes vidéki állatot? Vagy egyszerűen…

 • FOTÓ TAKARÓ FOTÓ HÁTTÉR

Puha szövetből készült szenzációs fotóalátét.
 Jelöld a hónapokat egy madzaggal, és örökítsd meg fotókon , milyen gyorsan növekszik a kicsi.
(A KÁBEL NEM TARTOZÉK)
 A sima háttér megkönnyíti a baba változásainak megfigyelését.
 Készítsen egyedi emléket a baba első hónapjairól ezzel a szőnyeggel.
 Készítsen eredeti és egyedi fotógalériát, amely megörökíti a baba életének legfontosabb időszakát.
 A szőnyeg puha, kellemes tapintású anyagból készült, így takaróként is jól használható a baba számára.

 Használati utasítás:
   Fektesse ki a szőnyeget egy sík felületre
  Jelölje meg a hónapot egy sztringgel
  Fektesse a babát a szőnyegre, és készítsen egy fényképet.
 Tökéletes professzionális és otthoni használatra.
 Nagyszerű kiegészítője az otthon vagy profi fotós által készített fotózásoknak.
 Nagyszerű ötlet egy eredeti ajándékhoz a leendő anyának.
 A szőnyeg a legapróbb részletekre is odafigyelve készült.
 A szőnyegen lévő nyomat digitális módszerrel készült.
 Előnyök:
   Puha, kellemes tapintású anyag.
  Élénk színek.
  Lehetőség a hónap megjelölésére a szőnyegen.
  Professzionális és háztartási használatra.
  Segít megörökíteni fényképeken a csecsemő életének első 12 hónapja alatt végbemenő változásokat.
  A szőnyegen készült fotók fantasztikus emléket fognak jelenteni.
  Jól használható takaróként a csecsemők számára.
  Eredeti ajándékötlet.
 Fóliába csomagolva.
 Méretek: 103 x 103 cm
  3 600 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  FOTÓ TAKARÓ FOTÓ HÁTTÉR Puha szövetből készült szenzációs fotóalátét. Jelöld a hónapokat egy madzaggal, és örökítsd meg fotókon , milyen gyorsan növekszik a kicsi. (A KÁBEL NEM TARTOZÉK) A sima háttér megkönnyíti a baba változásainak megfigyelését. Készítsen egyedi emléket a baba első hónapjairól ezzel a szőnyeggel. Készítsen eredeti és egyedi…

 • Itt az ideje, hogy kilépj a hétköznapok forgatagából és feltöltsd magad a kreatív alkotásod közben nyert energiával. Ha egy ötletes ajándékot keresel vagy magadnak szeretnél "énidőt" varázsolni, nincs más dolgod, mint kiválasztani kedvenc Diamond Dotz gyémántfestő gyöngyképed és már kezdődhet is a varázslat. 	Élvezd, ahogy lépésről lépésre, a gyöngyök életet adnak a képnek. A siker és az eredmény garantált, biztosan nem fogsz Te sem csalódni, mert a csomagoláson, dobozon levő képek a kész alkotás ábrázolását jelenítik meg. Segítségedre lesz az előre megrajzolt, a gyöngyök helyét egyértelmûen jelölő, öntapadós felülettel bevont sablon, a gyöngyfelszedő toll, a viasz, valamint az egyedi csiszolásnak köszönhető különleges fényvisszaverő, szinte csillogó gyöngyök. Az elkészült képek varázslatos kiegészítői lehetnek otthonod, szobád falainak is akár. A termék 7 éves kortól ajánlott. Nehézségi szint: közép nehézségû. A csomagolás tartalma: 	 	 	1 db magas minőségû előnyomott sablon (49,5x59,5 cm), 	1 db Diamond Dotz gyöngyfelszedő toll, 	1 db tálca, 	1 db viasz, 	1 db fogáskönnyítő markolat, 	176g Diamond Dotz gyöngy szín szerint válogatva, 	használati útmutató.     Színek száma: 33 Gyöngyök száma: 26100 db.  A kész kép mérete 41,5*51,5 cm, amely enyhén változhat. A kép a kész alkotás valódi ábrázolásaként jelenik meg. 	Biztonságos használat - a termék teljes mértékben megfelel az EU és az USA előírásainak. 	Minőségbiztosítás - csak első osztályú alapanyagokat használtak. 	Egyedülálló nyomtatási technológia.
  14 400 Ft

  ◉ Rendelhető 10 db

  Itt az ideje, hogy kilépj a hétköznapok forgatagából és feltöltsd magad a kreatív alkotásod közben nyert energiával. Ha egy ötletes ajándékot keresel vagy magadnak szeretnél „énidőt” varázsolni, nincs más dolgod, mint kiválasztani kedvenc Diamond Dotz gyémántfestő gyöngyképed és már kezdődhet is a varázslat. Élvezd, ahogy lépésről lépésre, a gyöngyök életet…

 • Itt az ideje, hogy kilépj a hétköznapok forgatagából és feltöltsd magad a kreatív alkotásod közben nyert energiával. Ha egy ötletes ajándékot keresel vagy magadnak szeretnél "énidőt" varázsolni, nincs más dolgod, mint kiválasztani kedvenc Diamond Dotz gyémántfestő gyöngyképed és már kezdődhet is a varázslat. 	Élvezd, ahogy lépésről lépésre, a gyöngyök életet adnak a képnek. A siker és az eredmény garantált, biztosan nem fogsz Te sem csalódni, mert a csomagoláson, dobozon levő képek a kész alkotás ábrázolását jelenítik meg. Segítségedre lesz az előre megrajzolt, a gyöngyök helyét egyértelmûen jelölő, öntapadós felülettel bevont sablon, a gyöngyfelszedő toll, a viasz, valamint az egyedi csiszolásnak köszönhető különleges fényvisszaverő, szinte csillogó gyöngyök. Az elkészült képek varázslatos kiegészítői lehetnek otthonod, szobád falainak is akár. A termék 7 éves kortól ajánlott. Nehézségi szint: közép nehézségû. A csomagolás tartalma: 	 	 	1 db magas minőségû előnyomott sablon (58,5x48,6 cm), 	1 db Diamond Dotz gyöngyfelszedő toll, 	1 db tálca, 	1 db viasz, 	1 db fogáskönnyítő markolat, 	165g Diamond Dotz gyöngy szín szerint válogatva, 	használati útmutató.    Színek száma: 26 Gyöngyök száma: 25276 db. A kész kép mérete 50,8*40,6 cm, amely enyhén változhat. A kép a kész alkotás valódi ábrázolásaként jelenik meg. 	Biztonságos használat - a termék teljes mértékben megfelel az EU és az USA előírásainak. 	Minőségbiztosítás - csak első osztályú alapanyagokat használtak. 	Egyedülálló nyomtatási technológia.
  14 400 Ft

  ◉ Rendelhető 10 db

  Itt az ideje, hogy kilépj a hétköznapok forgatagából és feltöltsd magad a kreatív alkotásod közben nyert energiával. Ha egy ötletes ajándékot keresel vagy magadnak szeretnél „énidőt” varázsolni, nincs más dolgod, mint kiválasztani kedvenc Diamond Dotz gyémántfestő gyöngyképed és már kezdődhet is a varázslat. Élvezd, ahogy lépésről lépésre, a gyöngyök életet…

 • Itt az ideje, hogy kilépj a hétköznapok forgatagából és feltöltsd magad a kreatív alkotásod közben nyert energiával. Ha egy ötletes ajándékot keresel vagy magadnak szeretnél "énidőt" varázsolni, nincs más dolgod, mint kiválasztani kedvenc Diamond Dotz gyémántfestő gyöngyképed és már kezdődhet is a varázslat. 	Élvezd, ahogy lépésről lépésre, a gyöngyök életet adnak a képnek. A siker és az eredmény garantált, biztosan nem fogsz Te sem csalódni, mert a csomagoláson, dobozon levő képek a kész alkotás ábrázolását jelenítik meg. Segítségedre lesz az előre megrajzolt, a gyöngyök helyét egyértelmûen jelölő, öntapadós felülettel bevont sablon, a gyöngyfelszedő toll, a viasz, valamint az egyedi csiszolásnak köszönhető különleges fényvisszaverő, szinte csillogó gyöngyök. Az elkészült képek varázslatos kiegészítői lehetnek otthonod, szobád falainak is akár. A termék 7 éves kortól ajánlott. Nehézségi szint: közép nehézségû. A csomagolás tartalma: 	 	 	1 db magas minőségû előnyomott sablon (43x35 cm), 	1 db Diamond Dotz gyöngyfelszedő toll, 	1 db tálca, 	1 db viasz, 	1 db fogáskönnyítő markolat, 	37g Diamond Dotz gyöngy szín szerint válogatva, 	használati útmutató.   Színek száma: 16 Gyöngyök száma: 4712 db. A kész kép mérete 35,5x27,9 cm, amely enyhén változhat.  A kép a kész alkotás valódi ábrázolásaként jelenik meg. 	Biztonságos használat - a termék teljes mértékben megfelel az EU és az USA előírásainak. 	Minőségbiztosítás - csak első osztályú alapanyagokat használtak. 	Egyedülálló nyomtatási technológia.
  9 300 Ft

  ◉ Rendelhető 10 db

  Itt az ideje, hogy kilépj a hétköznapok forgatagából és feltöltsd magad a kreatív alkotásod közben nyert energiával. Ha egy ötletes ajándékot keresel vagy magadnak szeretnél „énidőt” varázsolni, nincs más dolgod, mint kiválasztani kedvenc Diamond Dotz gyémántfestő gyöngyképed és már kezdődhet is a varázslat. Élvezd, ahogy lépésről lépésre, a gyöngyök életet…

 • Itt az ideje, hogy kilépj a hétköznapok forgatagából és feltöltsd magad a kreatív alkotásod közben nyert energiával. Ha egy ötletes ajándékot keresel vagy magadnak szeretnél "énidőt" varázsolni, nincs más dolgod, mint kiválasztani kedvenc Diamond Dotz gyémántfestő gyöngyképed és már kezdődhet is a varázslat. 	Élvezd, ahogy lépésről lépésre, a gyöngyök életet adnak a képnek. A siker és az eredmény garantált, biztosan nem fogsz Te sem csalódni, mert a csomagoláson, dobozon levő képek a kész alkotás ábrázolását jelenítik meg. Segítségedre lesz az előre megrajzolt, a gyöngyök helyét egyértelmûen jelölő, öntapadós felülettel bevont sablon, a gyöngyfelszedő toll, a viasz, valamint az egyedi csiszolásnak köszönhető különleges fényvisszaverő, szinte csillogó gyöngyök. Az elkészült képek varázslatos kiegészítői lehetnek otthonod, szobád falainak is akár. A termék 7 éves kortól ajánlott. Nehézségi szint: közép nehézségû. A csomagolás tartalma: 	 	 	1 db magas minőségû előnyomott sablon (43x35 cm), 	1 db Diamond Dotz gyöngyfelszedő toll, 	1 db tálca, 	1 db viasz, 	1 db fogáskönnyítő markolat, 	36g Diamond Dotz gyöngy szín szerint válogatva, 	használati útmutató.    Színek száma: 16 Gyöngyök száma: 4345 db. A kész kép mérete 35,5*27,9 cm, amely enyhén változhat. A kép a kész alkotás valódi ábrázolásaként jelenik meg. 	Biztonságos használat - a termék teljes mértékben megfelel az EU és az USA előírásainak. 	Minőségbiztosítás - csak első osztályú alapanyagokat használtak. 	Egyedülálló nyomtatási technológia.
  9 300 Ft

  ◉ Rendelhető 10 db

  Itt az ideje, hogy kilépj a hétköznapok forgatagából és feltöltsd magad a kreatív alkotásod közben nyert energiával. Ha egy ötletes ajándékot keresel vagy magadnak szeretnél „énidőt” varázsolni, nincs más dolgod, mint kiválasztani kedvenc Diamond Dotz gyémántfestő gyöngyképed és már kezdődhet is a varázslat. Élvezd, ahogy lépésről lépésre, a gyöngyök életet…

 • Itt az ideje, hogy kilépj a hétköznapok forgatagából és feltöltsd magad a kreatív alkotásod közben nyert energiával. Ha egy ötletes ajándékot keresel vagy magadnak szeretnél "énidőt" varázsolni, nincs más dolgod, mint kiválasztani kedvenc Diamond Dotz gyémántfestő gyöngyképed és már kezdődhet is a varázslat. 	Élvezd, ahogy lépésről lépésre, a gyöngyök életet adnak a képnek. A siker és az eredmény garantált, biztosan nem fogsz Te sem csalódni, mert a csomagoláson, dobozon levő képek a kész alkotás ábrázolását jelenítik meg. Segítségedre lesz az előre megrajzolt, a gyöngyök helyét egyértelmûen jelölő, öntapadós felülettel bevont sablon, a gyöngyfelszedő toll, a viasz, valamint az egyedi csiszolásnak köszönhető különleges fényvisszaverő, szinte csillogó gyöngyök. Az elkészült képek varázslatos kiegészítői lehetnek otthonod, szobád falainak is akár. A termék 7 éves kortól ajánlott. Nehézségi szint: kezdő nehézségû. A csomagolás tartalma: 	 	 	1 db magas minőségû előnyomott sablon (28,5x33,5 cm), 	1 db Diamond Dotz gyöngyfelszedő toll, 	1 db tálca, 	1 db viasz, 	1 db fogáskönnyítő markolat, 	18g Diamond Dotz gyöngy szín szerint válogatva, 	használati útmutató.    Színek száma: 8 Gyöngyök száma: 2287 db. A kész kép mérete 20,5x25,5 cm, amely enyhén változhat.  A kép a kész alkotás valódi ábrázolásaként jelenik meg. 	Biztonságos használat - a termék teljes mértékben megfelel az EU és az USA előírásainak. 	Minőségbiztosítás - csak első osztályú alapanyagokat használtak. 	Egyedülálló nyomtatási technológia.
  7 000 Ft

  ◉ Rendelhető 10 db

  Itt az ideje, hogy kilépj a hétköznapok forgatagából és feltöltsd magad a kreatív alkotásod közben nyert energiával. Ha egy ötletes ajándékot keresel vagy magadnak szeretnél „énidőt” varázsolni, nincs más dolgod, mint kiválasztani kedvenc Diamond Dotz gyémántfestő gyöngyképed és már kezdődhet is a varázslat. Élvezd, ahogy lépésről lépésre, a gyöngyök életet…

 • Itt az ideje, hogy kilépj a hétköznapok forgatagából és feltöltsd magad a kreatív alkotásod közben nyert energiával. Ha egy ötletes ajándékot keresel vagy magadnak szeretnél "énidőt" varázsolni, nincs más dolgod, mint kiválasztani kedvenc Diamond Dotz gyémántfestő gyöngyképed és már kezdődhet is a varázslat. 	Élvezd, ahogy lépésről lépésre, a gyöngyök életet adnak a képnek. A siker és az eredmény garantált, biztosan nem fogsz Te sem csalódni, mert a csomagoláson, dobozon levő képek a kész alkotás ábrázolását jelenítik meg. Segítségedre lesz az előre megrajzolt, a gyöngyök helyét egyértelmûen jelölő, öntapadós felülettel bevont sablon, a gyöngyfelszedő toll, a viasz, valamint az egyedi csiszolásnak köszönhető különleges fényvisszaverő, szinte csillogó gyöngyök. Az elkészült képek varázslatos kiegészítői lehetnek otthonod, szobád falainak is akár. A termék 7 éves kortól ajánlott. Nehézségi szint: közép nehézségû. A csomagolás tartalma: 	 	 	 		1 db magas minőségû előnyomott sablon (36x38 cm), 		1 db Diamond Dotz gyöngyfelszedő toll, 		1 db tálca, 		1 db viasz, 		1 db fogáskönnyítő markolat, 		29g Diamond Dotz gyöngy szín szerint válogatva, 		használati útmutató.  	Színek száma: 8 Gyöngyök száma: 4010 db. A kész kép mérete 28*30 cm, amely enyhén változhat. A kép a kész alkotás valódi ábrázolásaként jelenik meg. 	Biztonságos használat - a termék teljes mértékben megfelel az EU és az USA előírásainak. 	Minőségbiztosítás - csak első osztályú alapanyagokat használtak. 	Egyedülálló nyomtatási technológia
  9 300 Ft

  ◉ Rendelhető 10 db

  Itt az ideje, hogy kilépj a hétköznapok forgatagából és feltöltsd magad a kreatív alkotásod közben nyert energiával. Ha egy ötletes ajándékot keresel vagy magadnak szeretnél „énidőt” varázsolni, nincs más dolgod, mint kiválasztani kedvenc Diamond Dotz gyémántfestő gyöngyképed és már kezdődhet is a varázslat. Élvezd, ahogy lépésről lépésre, a gyöngyök életet…

 • Itt az ideje, hogy kilépj a hétköznapok forgatagából és feltöltsd magad a kreatív alkotásod közben nyert energiával. Ha egy ötletes ajándékot keresel vagy magadnak szeretnél "énidőt" varázsolni, nincs más dolgod, mint kiválasztani kedvenc Diamond Dotz gyémántfestő gyöngyképed és már kezdődhet is a varázslat. 	Élvezd, ahogy lépésről lépésre, a gyöngyök életet adnak a képnek. A siker és az eredmény garantált, biztosan nem fogsz Te sem csalódni, mert a csomagoláson, dobozon levő képek a kész alkotás ábrázolását jelenítik meg. Segítségedre lesz az előre megrajzolt, a gyöngyök helyét egyértelmûen jelölő, öntapadós felülettel bevont sablon, a gyöngyfelszedő toll, a viasz, valamint az egyedi csiszolásnak köszönhető különleges fényvisszaverő, szinte csillogó gyöngyök. Az elkészült képek varázslatos kiegészítői lehetnek otthonod, szobád falainak is akár. A termék 7 éves kortól ajánlott. Nehézségi szint: közép nehézségû. A csomagolás tartalma: 	 	 	1 db magas minőségû előnyomott sablon (38x38 cm), 	1 db Diamond Dotz gyöngyfelszedő toll, 	1 db tálca, 	1 db viasz, 	1 db fogáskönnyítő markolat, 	59g Diamond Dotz gyöngy szín szerint válogatva, 	használati útmutató.    Színek száma: 24 Gyöngyök száma: 7468 db. A kész kép mérete 30x30 cm, amely enyhén változhat.  A kép a kész alkotás valódi ábrázolásaként jelenik meg. 	Biztonságos használat - a termék teljes mértékben megfelel az EU és az USA előírásainak. 	Minőségbiztosítás - csak első osztályú alapanyagokat használtak. 	Egyedülálló nyomtatási technológia.
  10 300 Ft

  ◉ Rendelhető 10 db

  Itt az ideje, hogy kilépj a hétköznapok forgatagából és feltöltsd magad a kreatív alkotásod közben nyert energiával. Ha egy ötletes ajándékot keresel vagy magadnak szeretnél „énidőt” varázsolni, nincs más dolgod, mint kiválasztani kedvenc Diamond Dotz gyémántfestő gyöngyképed és már kezdődhet is a varázslat. Élvezd, ahogy lépésről lépésre, a gyöngyök életet…

 • Itt az ideje, hogy kilépj a hétköznapok forgatagából és feltöltsd magad a kreatív alkotásod közben nyert energiával. Ha egy ötletes ajándékot keresel vagy magadnak szeretnél "énidőt" varázsolni, nincs más dolgod, mint kiválasztani kedvenc Diamond Dotz gyémántfestő gyöngyképed és már kezdődhet is a varázslat. 	Élvezd, ahogy lépésről lépésre, a gyöngyök életet adnak a képnek. A siker és az eredmény garantált, biztosan nem fogsz Te sem csalódni, mert a csomagoláson, dobozon levő képek a kész alkotás ábrázolását jelenítik meg. Segítségedre lesz az előre megrajzolt, a gyöngyök helyét egyértelmûen jelölő, öntapadós felülettel bevont sablon, a gyöngyfelszedő toll, a viasz, valamint az egyedi csiszolásnak köszönhető különleges fényvisszaverő, szinte csillogó gyöngyök. Az elkészült képek varázslatos kiegészítői lehetnek otthonod, szobád falainak is akár. A termék 7 éves kortól ajánlott. Nehézségi szint: kezdő nehézségû. A csomagolás tartalma: 	 	 	1 db magas minőségû előnyomott sablon (31x31 cm), 	1 db Diamond Dotz gyöngyfelszedő toll, 	1 db tálca, 	1 db viasz, 	1 db fogáskönnyítő markolat, 	29g Diamond Dotz gyöngy szín szerint válogatva, 	használati útmutató.    Színek száma: 12 Gyöngyök száma: 3579 db. A kész kép mérete 23x23 cm, amely enyhén változhat.  A kép a kész alkotás valódi ábrázolásaként jelenik meg. 	Biztonságos használat - a termék teljes mértékben megfelel az EU és az USA előírásainak. 	Minőségbiztosítás - csak első osztályú alapanyagokat használtak. 	Egyedülálló nyomtatási technológia.
  7 000 Ft

  ◉ Rendelhető 10 db

  Itt az ideje, hogy kilépj a hétköznapok forgatagából és feltöltsd magad a kreatív alkotásod közben nyert energiával. Ha egy ötletes ajándékot keresel vagy magadnak szeretnél „énidőt” varázsolni, nincs más dolgod, mint kiválasztani kedvenc Diamond Dotz gyémántfestő gyöngyképed és már kezdődhet is a varázslat. Élvezd, ahogy lépésről lépésre, a gyöngyök életet…