Gyep és kert

Szűrők
Done
 • ÖSSZECSUKHATÓ NAPERNYŐ SÁTOR NAGY XXL
Képzeld el, hogy nyár közepe van, a hőség ömlik az égből, te a kertben vagy a strandon pihensz, és a nap könyörtelenül felhevíti a bőrödet és az italodat, aminek hűvösnek kellene lennie! 
Mindezeket a problémákat megoldaná egy darab árnyék, még ha kicsi is, hogy legalább egy időre elrejtőzzön a nap elől. 
Ez az esernyő kellemes, széles árnyékot ad Önnek.amely alatt nemcsak Ön és kedvenc hűsítő itala, hanem a család többi tagja is elfér. Frissítő folyadékokkal is!
Az esernyő mérete lehetővé teszi, hogy a nap elől egy nagy, kényelmes árnyékba bújjon! Biztosítani fogja, hogy akár a kertben, akár a tengerparton, akár más napsütötte helyen is szusszanhat! 
Az esernyő pillanatok alatt felállítható és rögzíthető a talajban.a földbe a könnyen kezelhető földhorgony segítségével pillanatok alatt! Biztos lehet benne, hogy bármilyen talajon is álljon, tökéletes az ernyő homokba vagy kerti talajba történő elhelyezéséhez. 
Összehajtogatva az esernyő nem foglal sok helyet, így magával viheti nyaralásra, családi kirándulásra a vízpartra vagy vidéki baráti látogatásra! Könnyen elfér az autójában! A mellékelt hordtáskának köszönhetően pedig kényelmesen becsomagolhat mindent, amire szüksége van!
A nap elleni védelem mellett az esernyő azt is lehetővé teszi, hogy ne aggódjon a szél miatt! Mindez a földig érő extra falaknak köszönhető! A beléjük varrt fűzőlyukak és a mellékelt csapok lehetővé teszik, hogy az egész esernyőt a földhöz rögzítse!
A biztonságos és erős rögzítés még akkor is biztonságban tartja az esernyőt, ha fúj a szél!
A helyzettől és az Ön igényeitől függően az esernyőt dönthető vagy függőleges helyzetbe is felszerelheti! Az univerzális rögzítés megfelel az Ön igényeinek! 
A kerti napernyő anyaga rendkívül erős és tartós, bírja a nedvességet, a napot és a szelet! Több családi kirándulást és sok kertben töltött hétvégét is kibír! 

Méretek:
  A kibontott esernyő magassága: kb. 230 cm  A kibontott esernyő szélessége: kb. 200 cm  Az esernyő szélessége oldalfalakkal együtt: kb. 240 cm  Az összehajtott esernyő hossza: kb. 150 cm  Csomagolási méretek: 150cm x 10cm x 10cm x 10cm
  19 000 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  ÖSSZECSUKHATÓ NAPERNYŐ SÁTOR NAGY XXL Képzeld el, hogy nyár közepe van, a hőség ömlik az égből, te a kertben vagy a strandon pihensz, és a nap könyörtelenül felhevíti a bőrödet és az italodat, aminek hűvösnek kellene lennie! Mindezeket a problémákat megoldaná egy darab árnyék, még ha kicsi is, hogy legalább…

 • MEGERŐSÍTETT EGYSZEMÉLYES FÜGGŐÁGY + SZERELŐKÉSZLET

Teremtse meg saját relaxációs zónáját!
A rendkívül kényelmes függőágy lesz a tökéletes hely a pihenésre és szórakozásra, ráadásul ez lesz szebbé teszi otthonát és kertjét.
Szerelje fel bárhová, ahol Ha szeretné, felakaszthatja a kertben, vagy magával viheti nyaralásra és piknikre.
A speciális szövésű, erős kötelek biztonságban tartják Önt pihenés közben. 
Ezenkívül a függőágy hurkokat fémbetétekkel erősítették meg.

 Biztos lehetbenne, hogy a függőágy nem egyszezonos vásárlás lesz, és hosszú ideig fog tartani.
 
A függőágy a gyermekek számára egy otthoni játszótér, a felnőttek számára pedig egyfajta kikapcsolódási lehetőség. Biztos, hogy a háztartásban mindenkit szórakoztatni fog.
Az ülés nagy átmérője tágas teret biztosít a pihenéshez és a játékhoz.    Kivételes kényelmet biztosít a kényelmes háttámla és a nagy, puha párnák. 
Egy függőágyban a pihenés tiszta élvezet! Engedje, hogy álmai magával ragadják, főzze meg kedvenc teáját , vegyen kézbe egy magával ragadó könyvet és merüljön el álmaiban.
Minden részletre kiterjedő figyelemmel készült. Az erős kötelek és az eredeti design minden felhasználónak örömet okoz.
 
A készlet tartalma:
  Hammock  2x kötél  2x karabinerMűszaki adatok: Maximális súly: 150 kg-ig Szín: a zöld és a kék árnyalatai Anyag: szövet     Nem vízálló
Méretek:
  Hálóágy: 200cm x 100cm
 Csomagolási méretek:46cm x 20cm x 10cm. .
  5 400 Ft

  ◉ Raktáron 5 db

  MEGERŐSÍTETT EGYSZEMÉLYES FÜGGŐÁGY + SZERELŐKÉSZLET Teremtse meg saját relaxációs zónáját! A rendkívül kényelmes függőágy lesz a tökéletes hely a pihenésre és szórakozásra, ráadásul ez lesz szebbé teszi otthonát és kertjét. Szerelje fel bárhová, ahol Ha szeretné, felakaszthatja a kertben, vagy magával viheti nyaralásra és piknikre. A speciális szövésű, erős kötelek…

 • SZÁLLÍTÓ TEHERAUTÓ AUTÓ 2IN1 PARKOLÓ PÓTKOCSI Baleset? Tűz? Ezeket a feladatokat a bátor tűzoltók nehéz felszerelésükkel tudják megoldani. A teherautóval érkeznek a helyszínre. Nagyméretű, tűzoltóautó formájú szállítójármű, amely a fedélzetén a hozzácsatolt kocsikat képes szállítani. 

Hatalmas attrakció, hogy a teherautó átalakítható autópályává, parkolóval és helikopterleszállóval.
Egy csodálatos 2 az 1-ben játék, amely rengeteg végtelen szórakozást nyújt, és lehetővé teszi, hogy a kisgyermeked igazi tűzoltónak érezze magát. A kisautókkal való játék sokoldalú időtöltés, és minden korosztály játszhat velük.

Az ilyen játék az ártatlan autózúzásból kreatív játékká alakul át azzal kapcsolatban, hogy hová és miért megy az autó. A játékautók megtanítják a gyerekeket a röppályára, ahogy a gyerekek játszanak velük, megtanulják a sebességet, a távolságot, a gravitációt, a súlyt és még sok mást. A kisautókkal való játék fejleszti a gyermekek motoros készségeit. Fejleszti a szem-kéz koordináció és kézügyesség. Így a rögök megfogása és hordozása lehetővé teszi a gyermek számára, hogy később ceruzát fogjon, ollóval vágjon vagy ékszert tegyen fel.
 Az autókkal való játék a gyermekeket ülteti a vezetőülésbe. Kisgyermekeink szeretik átvenni az irányítást a környezetük felett. Megtanulják a ok és okozatamikor kisautókkal játszanak. Megtanulják, hogy az egészet egyes részekből is össze lehet állítani. Először megtanulják az autó szót, majd hamarosan a gumiabroncsokról, az ajtókról, az ablakokról és így tovább.
MŰSZAKI ADATOK:
Méretek:

 csomagolás:       43cm x 17.5cm x 28cm összecsukott jármű (tűzoltóautó): 39cm x 16cm x 19cm Szétszerelt jármű: 86cm x 39.5cm x 19cmTápegység: 2 x 1,5 V AA elem (nem tartozék)
A készlet tartalma:
 Nagy tűzoltóautó, amely parkolóvá alakítható át 2 kis tűzoltóautó helikopter közúti jelzések  matricakészlet A termék kartondobozba van csomagolva.
  16 400 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  SZÁLLÍTÓ TEHERAUTÓ AUTÓ 2IN1 PARKOLÓ PÓTKOCSI Baleset? Tűz? Ezeket a feladatokat a bátor tűzoltók nehéz felszerelésükkel tudják megoldani. A teherautóval érkeznek a helyszínre. Nagyméretű, tűzoltóautó formájú szállítójármű, amely a fedélzetén a hozzácsatolt kocsikat képes szállítani. Hatalmas attrakció, hogy a teherautó átalakítható autópályává, parkolóval és helikopterleszállóval. Egy csodálatos 2 az 1-ben…

 • Kerti hinta 3in1 széktábla   Biztonságos hinta a gyermekek számára, tökéletes a kertbe és az otthonba.
Biztos, hogy gyermeke számára élvezetesebbé teszi a szabadban töltött időt.

Biztonsági övvel rendelkezik.
Az eltávolítható részeknek köszönhetően a hinta együtt nő a gyermekével.


Nagyszerű, gyerekes, színes dizájn.
Erős kötelekkel felszerelve.

A hinta nagyon könnyű, és könnyen össze- és szétszerelhető.

Kényelmes ülés erős műanyagból.
Maximális terhelés: kb. 25 kg
Méretek:
Kötél hossza legfeljebb 119cm

A csomagolás méretei (H x B x H): 42 x 39 x 20cm
Fóliás csomagolásban.
  12 800 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  Kerti hinta 3in1 széktábla Biztonságos hinta a gyermekek számára, tökéletes a kertbe és az otthonba. Biztos, hogy gyermeke számára élvezetesebbé teszi a szabadban töltött időt. Biztonsági övvel rendelkezik. Az eltávolítható részeknek köszönhetően a hinta együtt nő a gyermekével. Nagyszerű, gyerekes, színes dizájn. Erős kötelekkel felszerelve. A hinta nagyon könnyű, és…

 • NAGY KEMPING FÜGGŐÁGY KÉT SZEMÉLYRE
210cm x 140cm


A nejlon anyagból készült túra függőágy tökéletes utazáshoz.
Könnyű szállítani és könnyen összeszerelhető.
Praktikus szúnyoghálóval felszerelve a rovarok elleni védelem érdekében és cipzárral felhúzva.

Biztos, hogy mindenki számára élvezetessé teszi a szabadtéri tevékenységeket.

Erős kötelekkel.Könnyen összeszerelhető.
Praktikus táskába csomagolva a könnyű szállításhoz.

Maximális terhelés: 200kg
Méretek:
210cm x 140cm
Méretek csomagolás után: 47cm x 18cm
Tömeg csomagolva: 0,75 kg
Szín:
Zöld

TISZTÍTÁS:

 A függőágyak különböző típusú szövetekből készülnek, ami azt jelenti, hogy ezek a szövetek szennyeződnek.   Íme néhány tipp a függőágyak tisztítására:
 Pamut Pamutból készült függőágyakat lehet mosni, enyhe mosószerekkel, kefével és kerti slaggal. A függőágyat le kell fektetni. Ne akassza fel, mivel a pamut rugalmas, és a függőágy nyúlhat. Ne mosson tiszta függőágyat, mivel a pamut nem tartós.
 Poliészter Mossa enyhe mosószerekkel. Ne is lógjon, ami nyúlást okozhat. Mosáskor öntsön bőven vizet.
 Festett akrilszövetek A mosás a fentiekkel megegyező módon történik. Ezek a szövetek penészállóak, de a szennyeződések felhalmozódhatnak a résekben, ezért gyakran tisztítsa meg a függőágyat.
  7 600 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  NAGY KEMPING FÜGGŐÁGY KÉT SZEMÉLYRE 210cm x 140cm A nejlon anyagból készült túra függőágy tökéletes utazáshoz. Könnyű szállítani és könnyen összeszerelhető. Praktikus szúnyoghálóval felszerelve a rovarok elleni védelem érdekében és cipzárral felhúzva. Biztos, hogy mindenki számára élvezetessé teszi a szabadtéri tevékenységeket. Erős kötelekkel.Könnyen összeszerelhető. Praktikus táskába csomagolva a könnyű szállításhoz.…