Kültéri esernyők és napernyők

Szűrők
Done
 • ÖSSZECSUKHATÓ NAPERNYŐ SÁTOR NAGY XXL
Képzeld el, hogy nyár közepe van, a hőség ömlik az égből, te a kertben vagy a strandon pihensz, és a nap könyörtelenül felhevíti a bőrödet és az italodat, aminek hűvösnek kellene lennie! 
Mindezeket a problémákat megoldaná egy darab árnyék, még ha kicsi is, hogy legalább egy időre elrejtőzzön a nap elől. 
Ez az esernyő kellemes, széles árnyékot ad Önnek.amely alatt nemcsak Ön és kedvenc hűsítő itala, hanem a család többi tagja is elfér. Frissítő folyadékokkal is!
Az esernyő mérete lehetővé teszi, hogy a nap elől egy nagy, kényelmes árnyékba bújjon! Biztosítani fogja, hogy akár a kertben, akár a tengerparton, akár más napsütötte helyen is szusszanhat! 
Az esernyő pillanatok alatt felállítható és rögzíthető a talajban.a földbe a könnyen kezelhető földhorgony segítségével pillanatok alatt! Biztos lehet benne, hogy bármilyen talajon is álljon, tökéletes az ernyő homokba vagy kerti talajba történő elhelyezéséhez. 
Összehajtogatva az esernyő nem foglal sok helyet, így magával viheti nyaralásra, családi kirándulásra a vízpartra vagy vidéki baráti látogatásra! Könnyen elfér az autójában! A mellékelt hordtáskának köszönhetően pedig kényelmesen becsomagolhat mindent, amire szüksége van!
A nap elleni védelem mellett az esernyő azt is lehetővé teszi, hogy ne aggódjon a szél miatt! Mindez a földig érő extra falaknak köszönhető! A beléjük varrt fűzőlyukak és a mellékelt csapok lehetővé teszik, hogy az egész esernyőt a földhöz rögzítse!
A biztonságos és erős rögzítés még akkor is biztonságban tartja az esernyőt, ha fúj a szél!
A helyzettől és az Ön igényeitől függően az esernyőt dönthető vagy függőleges helyzetbe is felszerelheti! Az univerzális rögzítés megfelel az Ön igényeinek! 
A kerti napernyő anyaga rendkívül erős és tartós, bírja a nedvességet, a napot és a szelet! Több családi kirándulást és sok kertben töltött hétvégét is kibír! 

Méretek:
  A kibontott esernyő magassága: kb. 230 cm  A kibontott esernyő szélessége: kb. 200 cm  Az esernyő szélessége oldalfalakkal együtt: kb. 240 cm  Az összehajtott esernyő hossza: kb. 150 cm  Csomagolási méretek: 150cm x 10cm x 10cm x 10cm
  18 800 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  ÖSSZECSUKHATÓ NAPERNYŐ SÁTOR NAGY XXL Képzeld el, hogy nyár közepe van, a hőség ömlik az égből, te a kertben vagy a strandon pihensz, és a nap könyörtelenül felhevíti a bőrödet és az italodat, aminek hűvösnek kellene lennie! Mindezeket a problémákat megoldaná egy darab árnyék, még ha kicsi is, hogy legalább…