Kültéri szerkezetek

Szűrők
Done
 • SZÁLLÍTÓ TEHERAUTÓ AUTÓ 2IN1 PARKOLÓ PÓTKOCSI Baleset? Tűz? Ezeket a feladatokat a bátor tűzoltók nehéz felszerelésükkel tudják megoldani. A teherautóval érkeznek a helyszínre. Nagyméretű, tűzoltóautó formájú szállítójármű, amely a fedélzetén a hozzácsatolt kocsikat képes szállítani. 

Hatalmas attrakció, hogy a teherautó átalakítható autópályává, parkolóval és helikopterleszállóval.
Egy csodálatos 2 az 1-ben játék, amely rengeteg végtelen szórakozást nyújt, és lehetővé teszi, hogy a kisgyermeked igazi tűzoltónak érezze magát. A kisautókkal való játék sokoldalú időtöltés, és minden korosztály játszhat velük.

Az ilyen játék az ártatlan autózúzásból kreatív játékká alakul át azzal kapcsolatban, hogy hová és miért megy az autó. A játékautók megtanítják a gyerekeket a röppályára, ahogy a gyerekek játszanak velük, megtanulják a sebességet, a távolságot, a gravitációt, a súlyt és még sok mást. A kisautókkal való játék fejleszti a gyermekek motoros készségeit. Fejleszti a szem-kéz koordináció és kézügyesség. Így a rögök megfogása és hordozása lehetővé teszi a gyermek számára, hogy később ceruzát fogjon, ollóval vágjon vagy ékszert tegyen fel.
 Az autókkal való játék a gyermekeket ülteti a vezetőülésbe. Kisgyermekeink szeretik átvenni az irányítást a környezetük felett. Megtanulják a ok és okozatamikor kisautókkal játszanak. Megtanulják, hogy az egészet egyes részekből is össze lehet állítani. Először megtanulják az autó szót, majd hamarosan a gumiabroncsokról, az ajtókról, az ablakokról és így tovább.
MŰSZAKI ADATOK:
Méretek:

 csomagolás:       43cm x 17.5cm x 28cm összecsukott jármű (tűzoltóautó): 39cm x 16cm x 19cm Szétszerelt jármű: 86cm x 39.5cm x 19cmTápegység: 2 x 1,5 V AA elem (nem tartozék)
A készlet tartalma:
 Nagy tűzoltóautó, amely parkolóvá alakítható át 2 kis tűzoltóautó helikopter közúti jelzések  matricakészlet A termék kartondobozba van csomagolva.
  16 300 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  SZÁLLÍTÓ TEHERAUTÓ AUTÓ 2IN1 PARKOLÓ PÓTKOCSI Baleset? Tűz? Ezeket a feladatokat a bátor tűzoltók nehéz felszerelésükkel tudják megoldani. A teherautóval érkeznek a helyszínre. Nagyméretű, tűzoltóautó formájú szállítójármű, amely a fedélzetén a hozzácsatolt kocsikat képes szállítani. Hatalmas attrakció, hogy a teherautó átalakítható autópályává, parkolóval és helikopterleszállóval. Egy csodálatos 2 az 1-ben…