Tumbler poharak

Szűrők
Done
 • IMPROVEMENT RULETTE16 pohárral.A parti rulett egy biztos módja annak, hogy minden bulit felrázzon. Egyszerűen töltse meg a 16 mellékelt poharat bármilyen (lehetőleg alkoholos) itallal, pörgesse meg a kereket, és dobja rá a golyót - minden úgy történik, mint az igazi rulettben, kivéve, hogy minél gyakrabban nyer, annál hamarabb távozik az asztaltól. 
Tökéletes szórakozás a barátokkal.
A Party Roulette egy nagyszerű módja annak, hogy a szórakozást egy kis szerencsejátékkal kombináld, ezúttal teljesen biztonságosan. A rulett érdekes javaslat ajándéknak születésnap, névnap, 18. születésnap, legénybúcsú / leánybúcsú alkalmából.  
A tökéletes ajándék
A partirulett felpörgeti a hangulatot (szó szerint) bármelyik partin, még a legmerevebbeken is.   Ajánljuk mind a párt kezdőknek, mind a veteránoknak. 
Szenvedélyes, addiktív szórakozás inkább felnőtteknek :)
Leírás:- A készlet tartalmaz egy 30 cm átmérőjű rulettet- 16 poharat (25 ml) és 2 fém játékgolyót- A poharak színkódoltak fekete és piros színnel és számozottak- Karton dobozban csomagolva.
Méretek:
Rulett átmérője: 30cm
Csomag méretei (H x B x K): 30 x 30 x 8cm
  6 000 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  IMPROVEMENT RULETTE16 pohárral.A parti rulett egy biztos módja annak, hogy minden bulit felrázzon. Egyszerűen töltse meg a 16 mellékelt poharat bármilyen (lehetőleg alkoholos) itallal, pörgesse meg a kereket, és dobja rá a golyót – minden úgy történik, mint az igazi rulettben, kivéve, hogy minél gyakrabban nyer, annál hamarabb távozik az…