Hűtőszekrények

Szűrők
Done
  • BABAKONYHA BÚTOR 3 MODULOS HŰTŐSZEKRÉNY + BABA

Gyermeke babái megérdemlik, hogy gyönyörű konyhájuk legyen.A három modulból álló készlet nagyszerű szórakozást nyújt. A képzelet földjére viszi gyermekét.A konyha részei: I. szegmens: szekrény gáztűzhellyel és sütővel, II. szegmens: vitrin szekrénnyel és mosogatóval, III. szegmens: szekrény beépített hűtőszekrénnyel és fiókkal. A készlet tartalmaz egy babát, de olyan kiegészítőket is, mint egy doboz tej, műanyag poharak 3 db, egy kávéscsésze, egy serpenyő, egy fedeles lábas - 2 db, egy műanyag spatula 2 db, egy műanyag merőkanál, egy kávéskészlet, jégkockák.
Minden szegmensnek van egy nyitható ajtaja, a sütő LED-es megvilágítású, a gázégők is világítanak.Jellemzők: az ajtók kinyílnak, a sütő világít, a gázégők is világítanak.A bútorokkal való játék közben a gyermek a mindennapi életből ismerős helyzeteket teremt újra. E tevékenység révén a kisgyermek megtanulja a szociális viselkedést, az udvariasság kifejezéseit és a felelősség tudatosítását (pl. ahhoz, hogy enni tudjon, főznie kell, majd el kell mosogatnia).Az ilyen játék során a gyermek fejleszti a kézügyességét, mivel a játékhoz meg kell fogni, keverni és kinyitni.A közös játékkal a szülő megtaníthatja ezeket a szokásokat és felelősséget, ráadásul az együtt töltött idő erősíti a kötődést és bizalmat épít.Gyermekeink részt akarnak venni az ilyen típusú játékokban és mindennapokban, mivel ez elégedettséget okoz nekik, erősíti az önbizalmukat, és ami a legfontosabb, a közösséghez való tartozás érzését adja nekik.
A készlet tartalma:baba,szekrények,sütő,vitrin,mosogató, doboz tej, műanyag poharak 3 db, kávéscsésze, kenyérpirító mozgatható fogantyúval a pirítós kihúzásához, serpenyő, lábas fedővel - 2db, műanyag spatula 2 db, műanyag merőkanál, kávéskészlet,jégkocka.
Műszaki adatok:- Csomagolási méret: 57 cm x 35 cm x 8,5 cm
Akonyha három modulra van osztva:- A modul méretei a tűzhelyen: 10,5 cm x 6 cm x 31cm - A modul méretei mosogatóval: 13 cm x 6 cm x 31 cm- A hűtőszekrényes modul méretei: 13 cm x 7 cm x 31 cm Edény méretei (átmérő x magasság): 3 cm x 3 cm Babamagasság: 29cmTápegység: 3 x LR44/AG13 (tartozék)Csomagolási méretek: 57cm x 8.5cm x 35cm3 év feletti gyermekek számára.
    11 200 Ft

    ◉ Raktáron 8 db

    BABAKONYHA BÚTOR 3 MODULOS HŰTŐSZEKRÉNY + BABA Gyermeke babái megérdemlik, hogy gyönyörű konyhájuk legyen.A három modulból álló készlet nagyszerű szórakozást nyújt. A képzelet földjére viszi gyermekét.A konyha részei: I. szegmens: szekrény gáztűzhellyel és sütővel, II. szegmens: vitrin szekrénnyel és mosogatóval, III. szegmens: szekrény beépített hűtőszekrénnyel és fiókkal. A készlet tartalmaz…