Kenyérpirító-tartozékok

Szűrők
Done
 • FÁBÓL KÉSZÜLT KENYÉRPIRÍTÓ KENYÉRPIRÍTÓ + TARTOZÉKOK FEHÉR 

Gyönyörű fából készült kenyérpirító mozgó alkatrészekkel és tartozékokkal a finom reggelihez.

A kenyérpirító egy gombbal van felszerelve, amellyel "szabályozható" a pirítós felmelegítésének hőmérséklete, és egy gombbal, amellyel a pirítós felpattan, akárcsak egy igazi kenyérpirító.

A gyerekek szeretik utánozni a felnőtteket! Az Ön kisgyermeke örömmel készíti el Önnek az "ágyba reggelit". A kenyérpirító készletnek köszönhetően az összes babát és mackót is "etetni" fogja.
A játék lehetővé teszi, hogy elmagyarázza gyermekének, hogyan működik egy valódi készülék, anélkül, hogy megégetné magát. Egy gyermek konyhájának is nagyszerű kiegészítője lesz.

Benne van:
  kenyérpirító
  két szelet kenyér
  biztonsági kés
  tálca
  tojás
  vaj
  egy lekvárosüveg fedővel


Minden alkatrész fából készült. A késnek műanyag "pengéje" van.
Mind a kenyérpirító, mind a mellékelt tartozékok nagy figyelmet fordítottak a részletekre. Minden darabot finoman csiszoltak. Festésükhöz biztonságos festékeket használtak.
A fából készült játékokat elsősorban olyan szülőknek és gondozóknak szánjuk, akik a gyermek szórakoztatása és fejlesztése mellett a környezetvédelemmel is törődnek. Az ilyen játékok évekig tartanak, és sikeresen szolgálják a gyermekek következő generációját. 

Méretek
  csomagolás: 7.5cm x 16.5cm x 10.5cm
  kenyérpirító: 18cm x 11cm x 10cm
  tálca: 13.5cm x 9cm
  kenyérszeletek: 7cm x 7cm
  5 300 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  FÁBÓL KÉSZÜLT KENYÉRPIRÍTÓ KENYÉRPIRÍTÓ + TARTOZÉKOK FEHÉR Gyönyörű fából készült kenyérpirító mozgó alkatrészekkel és tartozékokkal a finom reggelihez. A kenyérpirító egy gombbal van felszerelve, amellyel „szabályozható” a pirítós felmelegítésének hőmérséklete, és egy gombbal, amellyel a pirítós felpattan, akárcsak egy igazi kenyérpirító. A gyerekek szeretik utánozni a felnőtteket! Az Ön kisgyermeke…