Fényfüzérek és -szalagok

Szűrők
Done
 • Led függönylámpák 3x3m 200LED 16 szín + távirányító 


Hozd a varázslatot az otthonodba!


SZERETNE EGY GYÖNYÖRŰ DEKORÁCIÓT, HOGY FOKOZZA A KÜLÖNLEGES ÜNNEPI HANGULATOT?
Egy gyönyörű, klasszikus fényfüggöny egy kis csillogást kölcsönöz bármely belső térnek.    
A 16 színválasztékkal a függöny karácsonyi varázslatot varázsol a szobába, amelyet a hangulatához és a dekorációjához igazíthat.
A lámpák távirányítóval vezérelhetők amely lehetővé teszi a fények színének, valamint a világítási módnak a megváltoztatását - az állandó fényforrástól a villogáson át a fényerősség fokozatos változtatásáig.
A lámpák világíthatnak egy színben vagy többszínű opcióval. 
A fényfüggöny tökéletes lesz klasszikus karácsonyi dekorációként, de az év más időszakaiban is szolgálhat eredeti fényként.    

A 200 LEDES LÁMPA SIKERESEN MEGVILÁGÍT EGY NAGY SZOBÁT IS! 
 A függöny erős műanyag kampókkal van ellátva, amelyek lehetővé teszik, hogy könnyen rögzíthető legyen kötélre, függönyrúdra vagy szögekre/szögekre.
A lámpákat egy erős, vastag kábelre helyezték, hogy garantálják a hosszú élettartamot. A kábel lehetővé teszi, hogy további karácsonyi dekorációkat rögzítsen/akasszon rá, így eredeti karácsonyi dekorációt hozhat létre otthonában.

Tökéletes háttér a családi karácsonyi fotókhoz. 
A függönyt felakaszthatod egy függönyrúdra, így a hétköznapi függönyöket karácsonyi dekorációvá varázsolhatod, vagy akár le is cserélheted a függönyöket!
A függöny gyönyörűen mutat a belső térben, így azonnal otthonos és hívogatóvá teszi a pihenést egy takaróval, meleg teával és egy könyvvel.    

EGY LÁMPA - SOK LEHETŐSÉG!
Egyetlen kattintással drámaian megváltoztathatja a szoba hangulatát. A különböző színeknek, fénymódoknak és a számos szekvenciának köszönhetően gyorsan átválthat a csendes pihenésre berendezett hangulatos belső térből egy vidám farsangi buliba. 
A készlethez mellékelt praktikus, intuitív távirányítóval kényelmesen kapcsolhat be és válthat az üzemmódok között.

NINCS ELEM - NINCS PROBLÉMA!
Nem kell aggódni, hogy a varázslatos hangulat hirtelen kialszik. A lámpák USB-kábelről kapnak áramot - csatlakoztassa őket a hálózathoz (egy USB-adapteren keresztül, például a telefonjához - nem tartozék) vagy a számítógépéhez, és élvezze az ünnepi ragyogást.    
A LED-technológiának köszönhetően a lámpák nem fogyasztanak sok áramot.

NEM CSAK KARÁCSONYRA - A FÉNYFÜGGÖNY MINDEN ALKALOMHOZ CSILLOGÁST KÖLCSÖNÖZ.    A függöny eredeti dekoráció lesz a partikon is! Gyönyörűen mutat esküvői teremdekorációként és egy mesebeli esküvői szeánsz során. A fényfüggöny minden más ünnepi és vidám ünnepléshez, például születésnapokhoz, elsőáldozáshoz, házassági évfordulóhoz vagy Valentin-naphoz is ad egy kis csillogást.  
Bármilyen alkalomra is kerüljön sor, csodálatos hátteret biztosít a fényképezéshez, varázslatos hangulatot és tökéletes fényt kölcsönöz minden fényképnek. 
Beltéri használatra szánt világítótestek. 


 
A készlet tartalma:
 fények távirányítóTávirányító: igen
A szekvenciák száma: 8
Tápegység: USB
Jégcsapok közötti távolság: kb. 30 cm
Fények száma: 200
A függöny hossza (tápkábel nélkül): 3m
A függöny magassága: 3m
A tápkábel hossza:   3m
Csomagolási méretek: 17cm x 9cm x 10cm
  10 600 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  Led függönylámpák 3x3m 200LED 16 szín + távirányító Hozd a varázslatot az otthonodba! SZERETNE EGY GYÖNYÖRŰ DEKORÁCIÓT, HOGY FOKOZZA A KÜLÖNLEGES ÜNNEPI HANGULATOT? Egy gyönyörű, klasszikus fényfüggöny egy kis csillogást kölcsönöz bármely belső térnek. A 16 színválasztékkal a függöny karácsonyi varázslatot varázsol a szobába, amelyet a hangulatához és a dekorációjához…