Cipők

Szűrők
Done
 • BLAZE STORM CARBINE PUSKA + 40 NABOI 

Szenzációs nagydobos puska.
 Nagyon könnyen használható.
 Egyszerűen helyezze be az elemeket és töltse fel a tárat.

 A ravasz megnyomásakor egy lövedék kilökődik .
Fantasztikus ajándékötlet a katonai játékok rajongóinak.
Törhető fenékkel ellátott a lőszerek könnyű betöltése érdekében.
Ezenkívül a cső 2 mozgó görgővel rendelkezik a lövedék kilépésének stabilizálása érdekében.

Abban az esetben, ha a lövedék a csőben ragad, egy elektromos elsütésgátló aktiválódik.
 A játék pozitív hatással van a motoros-koordinációs koordináció fejlődésére, és emellett megtanít a célpontra való összpontosításra.
A puska minden bizonnyal sok örömet és szórakozást fog nyújtani. 

A készlet tartalma: 
  Puska             20x tapadókorongos nyílvessző              20x normál nyílvessző 
Műszaki adatok:
   Tárkapacitás: 20 nyíl  Kioldószerkezet: egyszeri lövés (1 lövés a ravasz lenyomásakor)  Tüzelési sebesség: 3 lövés másodpercenként          Típus: dobos, félautomata elektromos           Lőtávolság: kb. 10m           Tápegység: 5x AA 1,5V-os elem (nem tartozék)          Anyag: műanyag          Méretek: 53cm x 15cm x 23cm  Csomagolási méretek (L x Sz x H): A csomagolás mérete:52 x 23 x 15cm
  10 000 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  BLAZE STORM CARBINE PUSKA + 40 NABOI Szenzációs nagydobos puska. Nagyon könnyen használható. Egyszerűen helyezze be az elemeket és töltse fel a tárat. A ravasz megnyomásakor egy lövedék kilökődik . Fantasztikus ajándékötlet a katonai játékok rajongóinak. Törhető fenékkel ellátott a lőszerek könnyű betöltése érdekében. Ezenkívül a cső 2 mozgó görgővel…

 • LÁNGVIHAR PUSKAVETŐ + 20 NYÍLVESSZŐ 

A habszivacs nyilas játékok igazi sláger a kicsik körében! 

A Blaze Storm dobpuskát az ilyen játékok rajongói és a kezdők is szeretni fogják. Ez a játék mindent tartalmaz, amire szükséged van ahhoz, hogy "lelőd az ellenfeled" és nyerj!

A játék a magával ragadó játékmenet részeként segíti a szem-kéz koordináció fejlesztését.  A puska kezelése, különösen a tár betöltése, pozitív hatással van az ujjmotoros készségekre. A különböző típusú és színű textúrák és domborítások, amelyek a játékot a videojátékok fegyvereihez teszik hasonlóvá, minden korosztály számára vonzóvá teszik a játékot.

A számítógépes játékok rajongói örülni fognak a játéknak, hiszen a csetepatékat átültethetik a való világba, és még futkározhatnak is! Az ilyen szabadtéri játék elősegíti a mozgáskoordinációt, és pozitív hatással van a gyermek fizikai egészségére.

Lángoló vihar egy nagyméretű játék, amely órákig tartó szórakozást nyújt gyermekének.  Mérete ellenére nem nehéz, így kezelése könnyű és szórakoztató marad.

A puska a revolverekhez hasonló csővel van felszerelve.  A hordóba egyszerre 10 habszivacs nyílvessző fér bele.

A cső felett egy csúszó kilövőablak található. Ez akkor jön jól, ha a csata hevében egy golyó elakad a csőben.

A Blaze Storm dobópuska végén lévő kényelmes flaska lehetővé teszi, hogy a vállához támassza. A feneke könnyen eltávolítható - a puska így kézreálló pisztollyá válik.

A játékhoz egy, kivehető és mozgatható látványelem tartozik, amelynek elhelyezése tetszés szerint állítható. 

A Blaze Storm puska egy automata játék. A meghajtó mechanizmus 3 AA elemmel működik (nem tartozék). A puska az akkumulátornak köszönheti gyors tüzelési sebességét - másodpercenként akár 3 nyílvesszőt is képes kilőni!

A játék elég nagy előnyt biztosít az ellenféllel szemben. Nemcsak gyorsan és pontosan lő, hanem messzire is - a lőtávolság akár 10 méter is lehet! 

A játék megkezdéséhez csak elemekre van szükség! A csomagban 20 habszivacs nyílvessző is található - 10 klasszikus és 10 tapadókorongos -, hogy a játék már a dobozból kivéve élvezhető legyen. 

Ha további tartozékokat keres, például pótmagazint, extra nyilakat, mellényeket és egyebeket - ezeket megtalálja más listáinkban.

A játék esztétikus dobozban van csomagolva - remek ajándékötlet! 

A doboz tartalma:
 Blaze Storm dobos puska 
Célzókészülék (a puskához csatlakoztatva)
20 nyílvessző (10 normál és 10 tapadókorongos)

Műszaki adatok:
Csomagolási méretek: 455mm x 232mm x 80mm
Játékméretek: 450mm x 225mm x 65mm
Hordó méretei: 
  külső átmérő: 4 cm,  belső átmérő: 2cmTápegység: 3 AA elem (nem tartozék)
Játék 8 év feletti gyermekek számára.
  8 700 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  LÁNGVIHAR PUSKAVETŐ + 20 NYÍLVESSZŐ A habszivacs nyilas játékok igazi sláger a kicsik körében! A Blaze Storm dobpuskát az ilyen játékok rajongói és a kezdők is szeretni fogják. Ez a játék mindent tartalmaz, amire szükséged van ahhoz, hogy „lelőd az ellenfeled” és nyerj! A játék a magával ragadó játékmenet részeként…