Asztalitenisz-hálók és hálótartó vasak

Szűrők
Done
 • ASZTALITENISZ PING-PONG HÁLÓ RAKLAPOK KÉSZLET 

Az asztalitenisz egy olyan játék, amely 5 és 100 éves kor között mindenki számára elérhető. 
Az asztalitenisz pingpong szett könnyen össz eszerelhető. A hálót gyakorlatilag bármilyen asztalra felszerelhetjük, az ütők és labdák pedig lehetővé teszik, hogy azonnal izgalmas játékokat kezdhessünk. Az ütőket szabadidős játékra tervezték, a használt gumi biztosítja a sebességet és a nagyon jó irányíthatóságot.
A háló a felszerelés után jól feszül, és a játék végeztével nagyon gyorsan összecsukható.

SA kikötő a gyermek pszichofizikai fejlődésének kiváló eszköze. Az asztalitenisz segít fejleszteni az intelligenciát már fiatal korban. Egyúttal növelve kislányunk fizikai alkalmasságát. A sportág jelentős hatással van az agy fejlődésére, ez azért van, mert a játék nagyon jó a szem-kéz koordinációra. A mérkőzések során a játékosnak a labdára kell koncentrálnia, és elég gyorsan kell reagálnia. 
Az asztalitenisz növeli a gyermek intelligenciáját, mert számos taktikai készség elsajátítását igényli: szabályok, stratégia, egyéni játékstílus. A pingpong lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy könnyebben lépjenek át a felnőttkorba - a játéknak köszönhetően már a legkisebbek is elsajátítják a napjainkban oly szükséges mentális rugalmasságot. 
Az asztalitenisz olyan játék, amely rendkívül pozitív hatással van a gyermekek testi és érzelmi fejlődésére. A mi készletünkkel nagyon gyorsan elkezdheti a kalandot ezzel a sporttal. 

A készlet tartalma:
 két asztalitenisz-ütő, 3 labda ping-pongozáshoz, net
Méretek : 
háló max: 170cm x 14cm
max. 5cm vastagságú asztallapra illeszkedik
ütők: 25.5cm x 14.5cm 
Csomagolási méretek: 28cm x 25.5cm x 6cm
  5 800 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  ASZTALITENISZ PING-PONG HÁLÓ RAKLAPOK KÉSZLET Az asztalitenisz egy olyan játék, amely 5 és 100 éves kor között mindenki számára elérhető. Az asztalitenisz pingpong szett könnyen össz eszerelhető. A hálót gyakorlatilag bármilyen asztalra felszerelhetjük, az ütők és labdák pedig lehetővé teszik, hogy azonnal izgalmas játékokat kezdhessünk. Az ütőket szabadidős játékra tervezték,…