Darts-táblák

Szűrők
Done
 • ELEKTRONIKUS CÉLTÁBLA LÖVÉSZET CÉL DIGITÁLIS DOBOZ
Teszteld a pontosságodat!

Az elektronikus céltábla fantasztikus termék a lövészet szerelmesei számára. Minden céltábla stílusos dobozban van elhelyezve. A termék lehetővé teszi a lövészet gyakorlását anélkül, hogy a célokat kézzel kellene beállítani. 
A gyermek elsajátítja a szem-kéz koordinációs és koncentrációs készségeket, mivel a célpontok lelövése összpontosítást igényel. Gyermekeink lövészversenyeket szervezhetnek, ahol a versenyen keresztül megtanulnak veszíteni és nyerni is. Ezen túlmenően az olyan helyzetekben, amikor a gyerekek között konfliktusok vannak, amelyeket enyhíteni kell, megtanulják, hogyan kell a vitákat megoldani. A társakkal egy csoportban való játék zajos lehet, szabad kommunikációt tesz lehetővé, és mindenekelőtt levezetheti a gyermekek energiáját.

A célpontra habszivacs nyílpuskákkal vagy golyókkal lehet lőni. Fény- és hanghatásokkal rendelkezik, hogy a játék még vonzóbbá váljon. A találat után üvegtörés vagy taps hallatszik.  Ezen kívül egy kétjegyű pontszámlálót is elhelyeztek a célponton. Minden célpont hátradől, miután eltalálták. Három célpont lelövése után 1 pont jár, utána mind automatikusan feljebb megy.


A készlet tartalma:
 Cél  A háló saját maga összeszereléséhez szükséges alkatrészek Specifikációk:
Tápegység: 3 db 1,5V-os AA elem ( tartozék) Célpont méretei: 31 x 20 x 26cmCsomag méretei: 32 x 6 x 21cm Műanyag.
  5 600 Ft

  ◉ Raktáron 4 db
  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  ELEKTRONIKUS CÉLTÁBLA LÖVÉSZET CÉL DIGITÁLIS DOBOZ Teszteld a pontosságodat! Az elektronikus céltábla fantasztikus termék a lövészet szerelmesei számára. Minden céltábla stílusos dobozban van elhelyezve. A termék lehetővé teszi a lövészet gyakorlását anélkül, hogy a célokat kézzel kellene beállítani. A gyermek elsajátítja a szem-kéz koordinációs és koncentrációs készségeket, mivel a célpontok…

 • ELEKTRONIKUS CÉLTÁBLA DIGITÁLIS 4 CÉLTÁBLA LÖVÉSZETÉHEZ
Teszteld a pontosságodat!

Az elektronikus céltábla fantasztikus termék minden lágynyílpuska-rajongó számára. Lehetővé teszi a célzási gyakorlatokat anélkül, hogy kézzel kellene beállítani a célokat. A gyermek elsajátítja a szem-kéz koordinációs készségeket, a koncentrációt, mivel a célpontok lelövése összpontosítást igényel. Gyermekeink lövészversenyeket szervezhetnek, ahol a versenyen keresztül megtanulnak veszíteni és nyerni is.
  A céltáblán rendelkezésre álló négy céltábla a játék különböző variációit teszi lehetővé.      
Lehetőség van páros játékra, olyan szabályokat felállítva, amelyek szerint az a csapat nyer, amelyik a legrövidebb idő alatt több pontot szerez. 
Olyan szabályokat is felállíthatunk, amelyek szerint az a pár nyer, amelyik a legkevesebb golyó felhasználásával jobban teljesít.   Ezen túlmenően az olyan helyzetekben, amikor a gyerekek között konfliktusok vannak, amelyeket enyhíteni kell, megtanulják, hogyan kell a vitákat megoldani. A társakkal egy csoportban való játék zajos lehet, szabad kommunikációt tesz lehetővé, és mindenekelőtt levezetheti a gyermekek energiáját.
A céltárgyra habszivacs nyílpuskákkal lehet lőni. Fény- és hangeffektusokkal rendelkezik, hogy a játék még érdekesebbé váljon. A találat után üvegtörés vagy taps hallatszik. Ezen kívül egy kétjegyű pontszámlálót is elhelyeztek a célponton. Minden célpont hátradől, miután eltalálták. Ha négy célpontot lőttek le, 1 pontot kapnak, és ezután mind automatikusan felemelkednek.

A készlet tartalma:
Célpont 4 célponttal 
Specifikációk:
Tápegység: 3 db 1,5V-os AA elem (nem tartozék)Célpont méretei: 33 x 10 x 17cmCsomag méretei: 35 x 6 x 11cm Anyaga: műanyag.
  4 400 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  ELEKTRONIKUS CÉLTÁBLA DIGITÁLIS 4 CÉLTÁBLA LÖVÉSZETÉHEZ Teszteld a pontosságodat! Az elektronikus céltábla fantasztikus termék minden lágynyílpuska-rajongó számára. Lehetővé teszi a célzási gyakorlatokat anélkül, hogy kézzel kellene beállítani a célokat. A gyermek elsajátítja a szem-kéz koordinációs készségeket, a koncentrációt, mivel a célpontok lelövése összpontosítást igényel. Gyermekeink lövészversenyeket szervezhetnek, ahol a versenyen…

 • NERF ELEKTRONIKUS CÉLPONT

Teszteld a pontosságodat!
Az elektronikus céltábla fantasztikus termék minden NERF-rajongó számára. Lehetővé teszi a célzási gyakorlatokat anélkül, hogy kézzel kellene beállítani a célokat. A gyermek elsajátítja a szem-kéz koordinációs készségeket , a koncentrációt, mivel a célpontok lelövése összpontosítást igényel. 
Gyermekeink lövészversenyeket szervezhetnek, ahol a versenyen keresztül megtanulnak veszíteni és nyerni is. Ezen túlmenően az olyan helyzetekben, amikor a gyermekek között konfliktusok vannak, amelyeket enyhíteni kell, megtanulják, hogyan kell a vitákat megoldani. A társakkal egy csoportban való játék zajos lehet, szabad kommunikációt tesz lehetővé, és mindenekelőtt levezetheti a gyermekek energiáját.
A céltárgyra habszivacs nyílpuskákkal lehet lőni. Fény- és hangeffektusokkal rendelkezik, hogy a játék még érdekesebbé váljon. A találat után üvegtörés vagy taps hallatszik . Ezen kívül egy kétjegyű pontszámlálót is elhelyeztek a célponton. Minden célpont hátradől, miután eltalálták. Három célpont lelövése után 1 pont jár, utána mind automatikusan feljebb megy.
 
A készlet tartalma:
  Pajzs három célponttal 
Specifikációk:
Tápegység: 3x AA 1,5V-os elem (nem tartozék) Célpont méretei: 24.3cm x 10cm x 17cm Műanyag: műanyag
 Csomagolási méretek: 24.9cm x 11cm x 5.5cm
  3 100 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  NERF ELEKTRONIKUS CÉLPONT Teszteld a pontosságodat! Az elektronikus céltábla fantasztikus termék minden NERF-rajongó számára. Lehetővé teszi a célzási gyakorlatokat anélkül, hogy kézzel kellene beállítani a célokat. A gyermek elsajátítja a szem-kéz koordinációs készségeket , a koncentrációt, mivel a célpontok lelövése összpontosítást igényel. Gyermekeink lövészversenyeket szervezhetnek, ahol a versenyen keresztül megtanulnak…

 • DOBTÁRAS PUSKATŰZ + 40 NYÍLVESSZŐ
Ha gyermeke szeret olyan játékmódokat játszani, mint a számítógépes és videojátékokból ismert battle royale, deathmatch, akkor ez a termék neki való.Egy igazi kommandósnak megfelelő fegyverre van szüksége. A tűzdobos puskavető fantasztikus fegyver a kis katonák számára. Ez a játék mindent tartalmaz, amire szükséged van ahhoz, hogy "lelőd az ellenséget" és győzz.A puska egy dobtárral rendelkezik, amely a mellékelt töltényekkel van feltöltve.  Nagyon könnyen használható. A készletben található 40 nyílvessző bármelyik gyermek számára szórakoztatóvá teszi a játékot.A ravasz megnyomásakor a kilövő elkezdi kilőni a nyilakat. Elég hosszú felvételek sorozatához.A kilövővel való játék a magával ragadó játékmenet részeként segíti a szem-kéz koordináció fejlesztését. A puska kezelése, különösen a tár betöltése, pozitív hatással van az ujjmotoros készségekre.
Azok a gyerekek, akik a népszerű számítógépes játékkal játszanak, ahol idejük nagy részét battle royale módban töltik, ezt a játékmenetet átültethetik a valóságba. Találkoznak egymással, megtervezik a cselekvés terepét, a szabályokat, amelyeknek köszönhetően kötődnek társaikhoz, ami pozitívan befolyásolja a szociális kompetenciák fejlődését, beleértve a megfelelő interperszonális kommunikáció kialakulását.A társaival való játék révén a gyermeknek lehetősége nyílik arra is, hogy megtanulja a csapatvezetést és a győzelem mellett a vesztés képességét is. Ezenkívül, ha a gyermekek között konfliktusok merülnek fel, amelyeket enyhíteni kell, megtanulják, hogyan kell a vitákat megoldani.Az élénk színek a népszerű számítógépes játékok fegyvereit idézik, ami a játékot minden korosztály számára vonzóvá teszi.A számítógépes játékosok képesek lesznek átvinni az összecsapásaikat a való világba, és még futkározhatnak is közben.Az ilyen szabadtéri játék segíti a mozgáskoordinációt, és pozitív hatással van a gyermek fizikai egészségére.A készlet tartalma:
 Fegyver cél 40db nyílvessző papírcélTápegység: 5x AA (nem tartozék)
Specifikációk:- Csomag mérete: 67cm x 33cm x 14.5cm- Játék mérete: 62cm x 14cm x 23.5cm
  10 000 Ft

  ◉ Rendelhető 14 db

  DOBTÁRAS PUSKATŰZ + 40 NYÍLVESSZŐ Ha gyermeke szeret olyan játékmódokat játszani, mint a számítógépes és videojátékokból ismert battle royale, deathmatch, akkor ez a termék neki való.Egy igazi kommandósnak megfelelő fegyverre van szüksége. A tűzdobos puskavető fantasztikus fegyver a kis katonák számára. Ez a játék mindent tartalmaz, amire szükséged van ahhoz,…

 • Tépőzáras dart játék biztonságos darts célpont corgi

Tesztelje a pontosságát.  Nagyszerű szórakozás garantált!
Egy barátságos állat formájú céltábla és tépőzárral ellátott műanyag labdák - ez minden, amire szükséged lehet egy fantasztikus játékhoz.
A céltáblát a készlethez mellékelt öntapadós akasztó segítségével könnyen rögzítheti a falra vagy más sík felületre.
A tépőzáras golyótábla kiváló alternatívája a klasszikus darts táblának.
A játék sokkal könnyebben játszható, és nem igényel akkora pontosságot a dobás során, hogy a labda a táblán maradjon. Ezenkívül nincsenek veszélyes éles elemek. 
A tépőzáras labdás tábla egy kiváló szórakozást nyújtó javaslat, amely támogatja a gyermek megfelelő fejlődését. 

A játék tökéletesen befolyásolja a szem-motoros koordináció fejlődését, pontosságra, kézügyességre és koncentrációra tanít. A célba dobás nagy koncentrációt és türelmet igényel.
Gyakorlat teszi a mestert!
Ezzel a játékkal minden születésnapi parti különleges sikert arathat.  
Az eredeti forma és az élénk színek felkeltik a gyerekek figyelmét, és játékra ösztönzik őket.
A kialakítás egyszerűségét a szülők is értékelni fogják.
A játék nagyon kis helyet foglal. A korong filcszerű anyagból készült, könnyű és könnyen tárolható. A lemez összehajtogatható és fiókban tárolható, vagy magával vihető az utazásra.

A készlet tartalma:


   3 golyó tépőzárral
  Pajzs
  Ragadós akasztó
 Gyermekkor: 3+
 Anyag(cél): anyag

 Anyag (golyók): műanyag
 A termék méretei:
   Lemez: 48 x 28 cm
  Labdák: 3,5 cm
 Csomagolási méretek: 48,5 x 30 x 4 cm
 Műanyag zacskóba csomagolva.
  1 400 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  Tépőzáras dart játék biztonságos darts célpont corgi Tesztelje a pontosságát. Nagyszerű szórakozás garantált! Egy barátságos állat formájú céltábla és tépőzárral ellátott műanyag labdák – ez minden, amire szükséged lehet egy fantasztikus játékhoz. A céltáblát a készlethez mellékelt öntapadós akasztó segítségével könnyen rögzítheti a falra vagy más sík felületre. A tépőzáras…

 • Tépőzáras dart játék biztonságos darts zebra célpont

Tesztelje a pontosságát.  Nagyszerű szórakozás garantált!
Egy barátságos állat formájú céltábla és tépőzárral ellátott műanyag labdák - ez minden, amire szükséged lehet egy fantasztikus játékhoz.
A céltáblát a készlethez mellékelt öntapadós akasztó segítségével könnyen rögzítheti a falra vagy más sík felületre.
A tépőzáras golyótábla kiváló alternatívája a klasszikus darts táblának.
A játék sokkal könnyebben játszható, és nem igényel akkora pontosságot a dobás során, hogy a labda a táblán maradjon. Ezenkívül nincsenek veszélyes éles elemek. 
A tépőzáras labdás tábla egy kiváló szórakozást nyújtó javaslat, amely támogatja a gyermek megfelelő fejlődését. 

A játék tökéletesen befolyásolja a szem-kéz koordináció fejlődését, pontosságra, ügyességre és koncentrációra tanít. A célba dobás nagy koncentrációt és türelmet igényel.
Gyakorlat teszi a mestert!
Ezzel a játékkal minden születésnapi parti különleges sikert arathat.  
Az eredeti forma és az élénk színek felkeltik a gyerekek figyelmét, és játékra ösztönzik őket.
A kialakítás egyszerűségét a szülők is értékelni fogják.
A játék nagyon kis helyet foglal. A korong filcszerű anyagból készült, könnyű és könnyen tárolható. A lemez összehajtogatható és fiókban tárolható, vagy magával vihető az utazásra.

A készlet tartalma:   3 golyó tépőzárral
  Pajzs
  Ragadós akasztó
 A gyermek életkora: 3+
 Anyag(cél): anyag

 Műanyag (golyók):Műanyag
 A termék méretei:
   Pajzs:      41 x 30 cm
  Labdák:      3,5 cm
 Csomagolási méretek:42 x 31 x 4 cm
 Műanyag zacskóba csomagolva
  1 100 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  Tépőzáras dart játék biztonságos darts zebra célpont Tesztelje a pontosságát. Nagyszerű szórakozás garantált! Egy barátságos állat formájú céltábla és tépőzárral ellátott műanyag labdák – ez minden, amire szükséged lehet egy fantasztikus játékhoz. A céltáblát a készlethez mellékelt öntapadós akasztó segítségével könnyen rögzítheti a falra vagy más sík felületre. A tépőzáras…

 • SAFE DART PLAY 28cm DART BOARD 28cm DART BOARDTeszteld a pontosságodat!
Nagyszerű szórakozás garantált!
Egy kerek korong és egy tépőzárral ellátott műanyag golyó elegendő egy fantasztikus játékhoz. 
Mi ebben a móka?
A lemezen egy számozott doboz jelzi a pontok számát. A játékosok feladata, hogy úgy dobják a labdákat, hogy a legmagasabb számmal találják el a mezőt. Az nyer, aki több pontot gyűjt.
Legyél dart bajnok! Gyakorlat teszi a mestert.

Akassza fel a táblát a falra vagy más sík felületre kétoldalas ragasztószalaggal vagy akasztóval (nem tartozék).
A klasszikus dart tökéletes alternatívája! A játék sokkal könnyebb, és nem igényel akkora pontosságot a dobásnál, hogy a labda a táblán maradjon. Ezenkívül nincsenek veszélyes, éles elemek, így tökéletes a gyermekek számára. 
A tépőzáras labdakorong a gyermek helyes fejlődését támogató, kiváló szórakozást nyújtó javaslat. 
A játék tökéletesen befolyásolja a szem-kéz koordináció fejlődését, pontosságra, ügyességre és koncentrációra tanít. A célba dobás nagy koncentrációt és türelmet igényel.

Ezzel a játékkal biztosan minden születésnapi parti kivételesen sikeres lesz. 
Az eredeti forma és az élénk színek felkeltik a gyerekek figyelmét, és játékra ösztönzik őket.
A kialakítás egyszerűségét a szülők is értékelni fogják.
Tökéletes ajándékötlet.

A készlet tartalma:
 lemez 2x golyók 2 dartsAnyag: poliészter, belső karton merevítéssel
Méretek:
 célátmérő:     28cm csomagolási méretek: 28.5cm x 35cm x 2cmFóliába csomagolva.
  1 300 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  SAFE DART PLAY 28cm DART BOARD 28cm DART BOARDTeszteld a pontosságodat! Nagyszerű szórakozás garantált! Egy kerek korong és egy tépőzárral ellátott műanyag golyó elegendő egy fantasztikus játékhoz. Mi ebben a móka? A lemezen egy számozott doboz jelzi a pontok számát. A játékosok feladata, hogy úgy dobják a labdákat, hogy a…

 • SAFE DART PLAY 36cm DART BOARD 36cm DART BOARDTeszteld a pontosságodat!
Nagyszerű szórakozás garantált!
Egy kerek korong és műanyag tépőzáras labdák elegendőek egy fantasztikus játékhoz. 
Mi ebben a móka?
A lemezen egy számozott doboz jelzi a pontok számát. A játékosok feladata, hogy úgy dobják a labdákat, hogy a legmagasabb számmal találják el a mezőt. Az nyer, aki több pontot gyűjt.
Legyél dart bajnok! Gyakorlat teszi a mestert.
Akassza fel a táblát a falra vagy más sík felületre kétoldalas ragasztószalaggal vagy akasztóval (nem tartozék).

A klasszikus dart tökéletes alternatívája!  A játék sokkal könnyebb, és nem igényel akkora pontosságot a dobásnál, hogy a labda a táblán maradjon. Ezenkívül nincsenek veszélyes éles elemek, így tökéletes a gyermekek számára. 
A tépőzáras labdakorong a gyermek helyes fejlődését támogató, kiváló szórakozást nyújtó javaslat. 
A játék kiváló hatással van a szem-kéz koordináció fejlesztésére, pontosságra, kézügyességre és koncentrációra tanít. A célba dobás nagy koncentrációt és türelmet igényel.
Ezzel a játékkal biztosan minden születésnapi parti kivételesen sikeres lesz.  
Az eredeti forma és az élénk színek felkeltik a gyerekek figyelmét, és játékra ösztönzik őket.
A kialakítás egyszerűségét a szülők is értékelni fogják.
Tökéletes ajándékötlet.
 
 A készlet tartalma:
 Pajzs 2x golyók 2 dartsAnyag: poliszter, belső karton merevítéssel
Méretek:
   célátmérő:    36cm csomagolási méretek: 43cm x 37cm x 2cmFóliába csomagolva.
  1 200 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  SAFE DART PLAY 36cm DART BOARD 36cm DART BOARDTeszteld a pontosságodat! Nagyszerű szórakozás garantált! Egy kerek korong és műanyag tépőzáras labdák elegendőek egy fantasztikus játékhoz. Mi ebben a móka? A lemezen egy számozott doboz jelzi a pontok számát. A játékosok feladata, hogy úgy dobják a labdákat, hogy a legmagasabb számmal…

 • CÉLTÁSKA DOBÁS DARTS ÜGYESSÉGI JÁTÉK 
Ha gyermeke szereti a különböző tárgyak dobálását, ez a termék biztosan érdekelni fogja. 
A dobás és a célzás képessége mellett a dobójátékok az erőt és a gyorsaságot is fejlesztik. Javítják a szem-kéz koordináció és a figyelem fejlesztését. 
A kert, a park vagy az erdő ideális hely különböző játékok szervezésére, amelyekben a fő cél a dobás.  Ezenkívül otthon is játszhatsz.   
A játék lényege, hogy a gyermek (aki egy kijelölt vonal mögött állhat) a játéktáblán lévő lyukakra céloz, és a zsákokat beledobja. Az egyes lyukak pontjelölésekkel vannak ellátva.

Olyan szabályokat állíthatsz fel, amelyek szerint az a játékos nyer, aki a lehető legrövidebb idő alatt több pontot szerez.A játék egy másik változatában a szabályokat úgy határozzák meg, hogy aki a legkevesebb zsákot használva jobb pontszámot ér el - az a győztes.    
Érdekes ötlet egy olyan játék, amelyben a gyermeknek nemcsak a kézügyességet , hanem a reflexeket is be kell bizonyítania. A szülő által véletlenszerű sorrendben (pl. 5, 15, 20) elmondott több szlogen meghallgatása után a gyermek a hallott sorrendben a megfelelő lyukakba dobja a zsákokat. Ha a szlogeneket gyorsan, egymás után mondják, a gyermeknek reflexeket és koncentrációt kell mutatnia. Ezenkívül fejleszti a hallási memóriáját.

A készlet tartalma:
 3 zsák, 3 labda lemezállvány, Lyukas korong.A játék méretei: 71cm x 71cm x 36.5cm
Csomagolási méretek: 66.5cm x 21.5cm x 7cm
  7 800 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  CÉLTÁSKA DOBÁS DARTS ÜGYESSÉGI JÁTÉK Ha gyermeke szereti a különböző tárgyak dobálását, ez a termék biztosan érdekelni fogja. A dobás és a célzás képessége mellett a dobójátékok az erőt és a gyorsaságot is fejlesztik. Javítják a szem-kéz koordináció és a figyelem fejlesztését. A kert, a park vagy az erdő ideális…