Dartsjátékok

Szűrők
Done
 • LED VILÁGÍTÓ TENISZÜTŐK + DARTS
Élvezze a nagyszerű szórakozást a tollaslabdázásban a kicsivel.    
A tollaslabdázás erősíti az izmokat és javítja a fizikai erőnlétet.      Egy óra játékkal 480 kalóriát lehet elégetni - ez a legtöbb kalória minden sportág közül. Már az elejétől kezdve szórakoztató.   
Javítja a reflexeket és a feladatra való koncentrációs képességet. A tollaslabda javítja a mozgékonyságot. A játék során szerzett tulajdonságok a mindennapi életben is hasznosak. 

Egy izgalmas játék keretében fejleszti a szem-kéz koordinációt. A társakkal való játék megköveteli a másokkal való interakciót, zajos lehet a társak csoportjában, szabad kommunikációt tesz lehetővé, és levezetheti a gyermekek energiáját.
Ez egy olyan sport, amelyet fizikai képességektől függetlenül bármilyen szinten lehet játszani.
A "LED LIGHTING TENIS ROCKS + Darts" terméket az különbözteti meg, hogy az ütőket LED-ek világítják meg. Sötétedés után játszani csodálatos élmény. 
A készlet tartalma:
 2 izzó tollaslabda / teniszütő 
 

 2 tollaslabda dartsA játék méretei: 55cm x 27cm x 1cm
Tápegység: 3 db LR44 elem ( tartozék )
Hálóba csomagolt játék.
  5 300 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  LED VILÁGÍTÓ TENISZÜTŐK + DARTS Élvezze a nagyszerű szórakozást a tollaslabdázásban a kicsivel. A tollaslabdázás erősíti az izmokat és javítja a fizikai erőnlétet. Egy óra játékkal 480 kalóriát lehet elégetni – ez a legtöbb kalória minden sportág közül. Már az elejétől kezdve szórakoztató. Javítja a reflexeket és a feladatra való…