Evezők

Szűrők
Done
 • TOLLASLABDA ÜTŐK + SIKLÓ ÜTŐK TOKJA


A sport egészséget jelent, és ezt már régóta tudjuk!És persze melyik sport a legjobb, az, amelyik sok örömet és elégedettséget okoz.

A sportjátékok a szabadidő aktív eltöltésének egyik legjobb és legkellemesebb módja.

Kíváncsi, melyik a legjobb játék az Ön számára?

Mi a helyzet a tollaslabdával? Az a sportág, amelyben a dartsot ütők segítségével átdobják egy hálón. Ha nincs hálója, semmi gond. Csak húzzon egy vonalat a földön a játékosok között, amelyet nem lehet átlépni.

A készletben két ütőt és dartsot találsz.


Az ütők kellő gondossággal készültek. A fémszerkezet és a zsinórháló nagyobb tartósságot és jobb irányíthatóságot biztosít játék közben. A fogantyút egy speciális szalaggal tekerték be, hogy az ütő ne csússzon ki a kezéből.

A készlethez tolldárdák is tartoznak. 

A tollaslabda szett nemcsak a gyermekek, hanem a felnőttek számára is kiváló szórakozást nyújt. Nincs korhatár-besorolás.

A tollaslabdázás nagyszerű szórakozás, amely során vigyázol a fizikai állapotodra és formálod az alakodat. 

A tollaslabda olyan sport, amely minden izmot megdolgoztat, nem gyakran megerőltető, ugyanakkor sok örömet és szórakozást nyújt.

A készletet egy praktikus tokba csomagolták a könnyű tárolás érdekében. A kényelmes fogantyú lehetővé teszi, hogy a vállára akassza vagy a kezében tartsa. 

 

 
A készlet tartalmazza: 
  2 ütő,
  2 tolldárda,
  táska pánttal
 
Racket specifikációk:
Anyag: vas + PVC fólia; háló: gyanta 
Méretek:
  Hosszúság:      65cm
  Szélesség:      21cm
 
Aileron specifikációk:
Anyag: Gumi, tollak
Méretek:
  Magasság: 8.5cm
  Átmérő: 6.5cm
Csomagolási méretek: 68cm x 22cm x 7cm
  3 800 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  TOLLASLABDA ÜTŐK + SIKLÓ ÜTŐK TOKJA A sport egészséget jelent, és ezt már régóta tudjuk!És persze melyik sport a legjobb, az, amelyik sok örömet és elégedettséget okoz. A sportjátékok a szabadidő aktív eltöltésének egyik legjobb és legkellemesebb módja. Kíváncsi, melyik a legjobb játék az Ön számára? Mi a helyzet a…