Tollaslabdaütők és -készletek

Szűrők
Done
 • TOLLASLABDA ÜTŐK + TOKAsport jót tesz - ezt már régóta tudjuk!Az pedig, hogy melyik sportág a legjobb az Ön számára, egyéni kérdés. A lényeg az, hogy sok örömet és elégedettséget okoz.
A sportjátékok az egyik legélvezetesebb módja a szabadidő eltöltésének.
Kíváncsi, melyik a legjobb játék az Ön számára?
Mi a helyzet a tollaslabdával? Az a sportág, amelyben a dartsot ütők segítségével átdobják egy hálón. Nincs hálója? Nem probléma. Csak húzzon egy vonalat a földön a játékosok között, amelyet nem lehet átlépni. És tessék, itt a játék ideje.Két ütőt találsz a készletünkben.
Az ütők kellő gondossággal készültek. A fémszerkezet és a horgászzsinór háló nagyobb tartósságot és jobb irányíthatóságot biztosít a játék során. A fogantyút egy speciális szalaggal tekerték be, hogy az ütő ne csússzon ki a kézből.
A tollaslabda szett nemcsak a gyermekek, hanem a felnőttek számára is kiváló szórakozást nyújt. Nincs korhatár-besorolás.
A tollaslabdázás nagyszerű szórakozás, amely során vigyázol a fizikai állapotodra és formálod az alakodat. 
A tollaslabda olyan sport, amelyben minden izom dolgozik. Sok erőfeszítést igényel, de ugyanakkor nagy elégedettséget és szórakozást nyújt.
A készletet egy praktikus tokba csomagolták a könnyű tárolás érdekében. A kényelmes fogantyú lehetővé teszi, hogy a vállára akassza vagy a kezében tartsa. 

 
A készlet tartalmazza: 
   2 ütő
  eset
Racket specifikációk:
Anyag:Vas + PVC burkolat; háló: gyanta 
Méretek:
     Raklap hossza.:     64cm 
  Az ütőszélessége : 20cm 

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nincs benne csűrőszárny.
Csomagolási méretek: 65cm x 21cm x 2.5cm
  2 700 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  TOLLASLABDA ÜTŐK + TOK Asport jót tesz – ezt már régóta tudjuk!Az pedig, hogy melyik sportág a legjobb az Ön számára, egyéni kérdés. A lényeg az, hogy sok örömet és elégedettséget okoz. A sportjátékok az egyik legélvezetesebb módja a szabadidő eltöltésének. Kíváncsi, melyik a legjobb játék az Ön számára? Mi…