Sportágak

Szűrők
Done
 • null
  3 900 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  null

 • KOSÁRLABDA KOSÁR 2IN1 KOSÁR + RÁK RINGO


Találd el a kosarat, mielőtt a rák elmenekülne előled! 

Nem fog megállni, hogy megkönnyítse a feladatát! 

Mutasd meg okosságodat, gyorsaságodat és pontosságodat, és járj túl a tengeri állatok eszén!

Ez az aranyos rák szívesen kosarazik gyermekeddel, kissé más szabályok szerint! Magával viszi a kosarat, jobbra-balra futva hihetetlenül megnehezíti a találatot!

A "háromra" dobás a mozgó célpontra kihívás lesz, de ha sikerül, az rengeteg elégedettséget fog okozni! 

A rák felfelé nyújtja fogóit, és várja, hogy valaki dobjon neki egy kagyló- vagy tengeri csillag alakú karikát! De vigyázz, ez legalább olyan nehéz feladat, mint a kosárba találni! A rák nem tervezi, hogy megáll! 

A színes dizájn és az imádnivaló kivitelezés biztosan megragadja gyermeke figyelmét! 
 

Nagyszerű ajándék a sportot kedvelő gyerekeknek!

És ha a kisgyermeked nem rajong a mozgásért, egy ilyen ajándék biztosan kosárlabdázásra ösztönzi majd! 

A készletben található labda textúrája a profik által használt legjobb kosárlabdákéra emlékeztet! Ennek köszönhetően a kisgyermek kezének nem okoz majd gondot a labda magabiztos elkapása és a pontos dobás! 

Szülőként nem kell aggódnod, ha nincs otthon pumpád és golyós tűd! Ezeket a készlet tartalmazza, és lehetővé teszi, hogy pillanatok alatt elkezdj játszani!

Atermék összeszerelése hihetetlenül egyszerű, mindössze néhány pillanatot vesz igénybe! Ez azt jelenti, hogy a játékot gyakorlatilag bárhová magával viheti!


Ha már korán bátorítja gyermekét a sportolásra, az segít neki a megfelelő szokások kialakításában, hogy egész életére biztosítsa egészségét és jólétét! Nem kell várni, kezdd el a tanulást minél korábban!

A kosárlabda és a karika dobása a rákfogóra nagyfokú pontosságot és koncentrációt igényel! Ez azonnal javítja gyermeke koncentrációs képességét, gyors gondolkodási képességét és a labda repülésének elemzését!

Az elkapás és a dobás a kézügyességre, a kis- és nagymotoros készségekre, valamint a fizikai erőnlétre is jótékonyan hat! 

 Az egyensúly és a szem-kéz koordináció biztosan nem marad el! Ők is gyarapodni fognak, ami a jövőben biztosan sokszorosan előnyös lesz a gyermekének!

A játékelemek kiváló minőségű anyagokból történő gyártása órákig tartó szórakozást biztosít!

Talán ez lesz a kezdete egy gyönyörű szenvedélynek a gyermeke számára!

 

 A készlet tartalma:
 
 
 kosár önszereléshez golyó popka tűvel (a golyós fogantyúba rejtve) 4x korongok dobáshozAnyag: műanyag
Tápegység: 3x AA elem (nem tartozék)
Méretek:
Kosár: 22cm x23.5cm x 66cm
 A kosár magassága a talajtól: 42cm kosárátmérője: 20cm labda kerülete: 39cm a dobókorongok átmérője: 17cm csomagolási méretek:   28.5cm x 34cm x 12cmKarton csomagolásban.
  7 500 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  KOSÁRLABDA KOSÁR 2IN1 KOSÁR + RÁK RINGO Találd el a kosarat, mielőtt a rák elmenekülne előled! Nem fog megállni, hogy megkönnyítse a feladatát! Mutasd meg okosságodat, gyorsaságodat és pontosságodat, és járj túl a tengeri állatok eszén! Ez az aranyos rák szívesen kosarazik gyermekeddel, kissé más szabályok szerint! Magával viszi a…

 • Habszőnyeg a gyermekek számára, hogy játszhassanak rajta

Kétoldalas habszivacs játszószőnyeg. 
Tökéletes lesz szőnyegként egy gyerekszobában.

A szőnyeg szigetel a hideg ellen és tompítja az eséseket.
Gyermeke biztonságosan játszhat a padlón.
A szőnyeg kétoldalas: egyik oldalán az ábécé, míg a másik oldalán egy játszótér látható.


A szőnyeg megkönnyíti a számok, a betűk és az állatok világának felfedezését.
Tanulás és szórakozás egyben.

Nagyszerű kiegészítője bármelyik gyerekszobának, változatossá teszi a kicsik játékidejét.
Szennyálló.
Könnyen tisztítható, egyszerűen törölje le nedves ruhával.


Kényelmes és praktikus táskába csomagolva, cipzárral a könnyű szállítás érdekében.

Méretek:200cm x 177cm
Csomagolási méretek (H x B x H):53 x 46 x 9cm
vastagság: 3mm
  11 400 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  Habszőnyeg a gyermekek számára, hogy játszhassanak rajta Kétoldalas habszivacs játszószőnyeg. Tökéletes lesz szőnyegként egy gyerekszobában. A szőnyeg szigetel a hideg ellen és tompítja az eséseket. Gyermeke biztonságosan játszhat a padlón. A szőnyeg kétoldalas: egyik oldalán az ábécé, míg a másik oldalán egy játszótér látható. A szőnyeg megkönnyíti a számok, a…

 • Boksz gyöngy + kesztyű 
Termékleírás boksz gyöngy       kesztyű           körtefa állvány

A körtét egy rúdra szerelik, amely viszont egy rugó segítségével egy állványhoz csatlakozik, amely megakadályozza, hogy a berendezés ütközés után elmozduljon. A bokszkörtét felfújták. Kiválóan alkalmas a gyermek motoros készségeinek és sebességének fejlesztésére anélkül, hogy megterhelné a gerincet. A teljes magasság 124 cm.


Jellemzők és előnyök
 otthoni edzés lehetősége            a készlet fejleszti a mozgáskoordinációt, a gyorsaságot, a kitérő ügyességet       karcsúsítja a sziluettet         javítja a gyermekek motoros készségeit és sebességét      Az alapot homokkal vagy vízzel lehet feltölteni a szerkezet stabilitásának növelése érdekében.

A körte egy fém teleszkópos rúdra van rögzítve, amely 90-124 cm magasságban állítható. A készlet tartalma : 
 Kesztyű            Körte acél teleszkópos rúdra       Szivattyú           Szerelési tartozékok       Eredeti csomagolásAz egész készlet eredeti csomagolásban 
Csomag méretei (L x Sz x H): A csomag mérete: (H x B x H):42 x 40 x 17cm
Kesztyű hossza: kb. 18cm
  15 300 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  Boksz gyöngy + kesztyű Termékleírás boksz gyöngy kesztyű körtefa állvány A körtét egy rúdra szerelik, amely viszont egy rugó segítségével egy állványhoz csatlakozik, amely megakadályozza, hogy a berendezés ütközés után elmozduljon. A bokszkörtét felfújták. Kiválóan alkalmas a gyermek motoros készségeinek és sebességének fejlesztésére anélkül, hogy megterhelné a gerincet. A teljes…