Boksz és harcművészetek

Szűrők
Done
 • FOCIKAPU TEREPSZŐNYEGGEL
Gyakorold a pontosságot és válj futballbajnokká!

Ez a nagyszerű készlet minden szenvedélyes futballrajongó szívét elrabolja.
Biztos lehetsz benne, hogy ez az izgalmas játék órákra magával ragad.
A nagyméretű kapu, amelybe lyukakat vágtak, lehetővé teszi, hogy a kapus bevonása nélkül gyakorolja a pontos kapura lövéseket.
Szereted a versenyt, ez nagyszerű! Több játékos részvételével versenyezhetsz. A szőnyegen számok jelzik, hogy a játékos hány pontot kap egy találatért.
Jegyezd fel a pontokat, és nézd meg, ki szerzett több pontot. A győztes lesz a bajnok!

Nincs labdája? Semmi baj, a készletben megtalálod, a szivattyúval együtt.
Tökéletes otthoni és kerti gyakorláshoz.
Ez a fantasztikus készlet arra ösztönzi gyermekét, hogy aktívan töltse szabadidejét. Játék közben gyermeke javítja fittségét és fejleszti elemző gondolkodását.
A társakkal való közös játék megtanít a győzelemre, de arra is, hogy emelt fővel veszítsünk.
A móka már az összeszerelés pillanatában elkezdődik. A cél az önösszeszerelés.  Vonja be gyermekét az építésbe - ez biztosan sok örömet és elégedettséget fog okozni a kicsinek. Ezen túlmenően a logikus gondolkodást is remekül edzi.

A készlet tartalma:
  A cél összeállításának elemei
  Ball  
  Golyós szivattyú
Méretek:
  Cél: 156cm x 70cm x 107cm
  Labda kerülete: 44cm
  A szőnyegen lévő lyukak méretei: kerek - 20cm és téglalap alakú - 30cm x 20cm.
  Csomagolási méretek: 76cm x 8cm x 20cm
  11 200 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  FOCIKAPU TEREPSZŐNYEGGEL Gyakorold a pontosságot és válj futballbajnokká! Ez a nagyszerű készlet minden szenvedélyes futballrajongó szívét elrabolja. Biztos lehetsz benne, hogy ez az izgalmas játék órákra magával ragad. A nagyméretű kapu, amelybe lyukakat vágtak, lehetővé teszi, hogy a kapus bevonása nélkül gyakorolja a pontos kapura lövéseket. Szereted a versenyt, ez…

 • Boksz gyöngy + kesztyű 
Termékleírás boksz gyöngy       kesztyű           körtefa állvány

A körtét egy rúdra szerelik, amely viszont egy rugó segítségével egy állványhoz csatlakozik, amely megakadályozza, hogy a berendezés ütközés után elmozduljon. A bokszkörtét felfújták. Kiválóan alkalmas a gyermek motoros készségeinek és sebességének fejlesztésére anélkül, hogy megterhelné a gerincet. A teljes magasság 124 cm.


Jellemzők és előnyök
 otthoni edzés lehetősége            a készlet fejleszti a mozgáskoordinációt, a gyorsaságot, a kitérő ügyességet       karcsúsítja a sziluettet         javítja a gyermekek motoros készségeit és sebességét      Az alapot homokkal vagy vízzel lehet feltölteni a szerkezet stabilitásának növelése érdekében.

A körte egy fém teleszkópos rúdra van rögzítve, amely 90-124 cm magasságban állítható. A készlet tartalma : 
 Kesztyű            Körte acél teleszkópos rúdra       Szivattyú           Szerelési tartozékok       Eredeti csomagolásAz egész készlet eredeti csomagolásban 
Csomag méretei (L x Sz x H): A csomag mérete: (H x B x H):42 x 40 x 17cm
Kesztyű hossza: kb. 18cm
  15 300 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  Boksz gyöngy + kesztyű Termékleírás boksz gyöngy kesztyű körtefa állvány A körtét egy rúdra szerelik, amely viszont egy rugó segítségével egy állványhoz csatlakozik, amely megakadályozza, hogy a berendezés ütközés után elmozduljon. A bokszkörtét felfújták. Kiválóan alkalmas a gyermek motoros készségeinek és sebességének fejlesztésére anélkül, hogy megterhelné a gerincet. A teljes…