Kosárlabda

Szűrők
Done
 • KOSÁRLABDA KOSÁR 2IN1 KOSÁR + RÁK RINGO


Találd el a kosarat, mielőtt a rák elmenekülne előled! 

Nem fog megállni, hogy megkönnyítse a feladatát! 

Mutasd meg okosságodat, gyorsaságodat és pontosságodat, és járj túl a tengeri állatok eszén!

Ez az aranyos rák szívesen kosarazik gyermekeddel, kissé más szabályok szerint! Magával viszi a kosarat, jobbra-balra futva hihetetlenül megnehezíti a találatot!

A "háromra" dobás a mozgó célpontra kihívás lesz, de ha sikerül, az rengeteg elégedettséget fog okozni! 

A rák felfelé nyújtja fogóit, és várja, hogy valaki dobjon neki egy kagyló- vagy tengeri csillag alakú karikát! De vigyázz, ez legalább olyan nehéz feladat, mint a kosárba találni! A rák nem tervezi, hogy megáll! 

A színes dizájn és az imádnivaló kivitelezés biztosan megragadja gyermeke figyelmét! 
 

Nagyszerű ajándék a sportot kedvelő gyerekeknek!

És ha a kisgyermeked nem rajong a mozgásért, egy ilyen ajándék biztosan kosárlabdázásra ösztönzi majd! 

A készletben található labda textúrája a profik által használt legjobb kosárlabdákéra emlékeztet! Ennek köszönhetően a kisgyermek kezének nem okoz majd gondot a labda magabiztos elkapása és a pontos dobás! 

Szülőként nem kell aggódnod, ha nincs otthon pumpád és golyós tűd! Ezeket a készlet tartalmazza, és lehetővé teszi, hogy pillanatok alatt elkezdj játszani!

Atermék összeszerelése hihetetlenül egyszerű, mindössze néhány pillanatot vesz igénybe! Ez azt jelenti, hogy a játékot gyakorlatilag bárhová magával viheti!


Ha már korán bátorítja gyermekét a sportolásra, az segít neki a megfelelő szokások kialakításában, hogy egész életére biztosítsa egészségét és jólétét! Nem kell várni, kezdd el a tanulást minél korábban!

A kosárlabda és a karika dobása a rákfogóra nagyfokú pontosságot és koncentrációt igényel! Ez azonnal javítja gyermeke koncentrációs képességét, gyors gondolkodási képességét és a labda repülésének elemzését!

Az elkapás és a dobás a kézügyességre, a kis- és nagymotoros készségekre, valamint a fizikai erőnlétre is jótékonyan hat! 

 Az egyensúly és a szem-kéz koordináció biztosan nem marad el! Ők is gyarapodni fognak, ami a jövőben biztosan sokszorosan előnyös lesz a gyermekének!

A játékelemek kiváló minőségű anyagokból történő gyártása órákig tartó szórakozást biztosít!

Talán ez lesz a kezdete egy gyönyörű szenvedélynek a gyermeke számára!

 

 A készlet tartalma:
 
 
 kosár önszereléshez golyó popka tűvel (a golyós fogantyúba rejtve) 4x korongok dobáshozAnyag: műanyag
Tápegység: 3x AA elem (nem tartozék)
Méretek:
Kosár: 22cm x23.5cm x 66cm
 A kosár magassága a talajtól: 42cm kosárátmérője: 20cm labda kerülete: 39cm a dobókorongok átmérője: 17cm csomagolási méretek:   28.5cm x 34cm x 12cmKarton csomagolásban.
  7 400 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  KOSÁRLABDA KOSÁR 2IN1 KOSÁR + RÁK RINGO Találd el a kosarat, mielőtt a rák elmenekülne előled! Nem fog megállni, hogy megkönnyítse a feladatát! Mutasd meg okosságodat, gyorsaságodat és pontosságodat, és járj túl a tengeri állatok eszén! Ez az aranyos rák szívesen kosarazik gyermekeddel, kissé más szabályok szerint! Magával viszi a…