Egyensúlyozó eszközök

Szűrők
Done
 • INTERAKTÍV AKADÁLYPÁLYA DINOSZAURUSZ BARLANG

Egy csodálatos interaktív manipulatív játék, amely csak a fizika törvényeinek felhasználásával működik. A működéshez nincs szükség elemekre, csak a gyermeked okosságára.
Vidd a szekeret egy izgalmas utazásra. Hogy sikerül-e, az csak Öntől és a megfelelő mechanizmus használatától függ. Útközben különböző akadályokkal és... dinoszauruszokkal fogsz találkozni!
Át kell kelned egy felvonóhídon, daru, kilövőgépek és forgó pályák segítségével, fel kell másznod egészen a csúcsra, majd a mágneses vonzerő és egy bizonyos pterodaktilusz segítségével kezdheted elölről a mókát.
Könnyűnek tűnik? Semmi sem áll távolabb az igazságtól. A játék ügyességet és kézügyességet igényel. A felnőttek számára is kihívást jelenthet. Ezért érdemes közösen kidolgozni!

Ez az akadálypálya egy őrült szekérverseny egy keskeny bányavasúton. A rejtvények és természetesen a dinoszauruszok szerelmesei imádni fogják. A játék kialakítását az ezekről az őslényekről szóló filmek ihlették. A dinoszaurusz figurák levehetők, és a pályától függetlenül is játszhatunk velük, vagy... új akadályokat hozhatunk létre velük.  És persze dolgozzuk ki a módját, hogyan győzzük le őket!
Az akadálypálya nem csak egy fantasztikus játék, amely garantálja a több órás szórakozást.  A karok és a kilövők kezelése gyakorolja a kézügyességet, a logikus gondolkodást és a koncentrációt, ami elősegíti a gyermekek egészséges fejlődését. Ezenkívül a játék stresszoldó hatású. Felnőtteknek is.
Kényeztesse gyermekét egy kihívásokkal és szórakozással teli kalandra!

A készletben találsz:
  Akadálypálya gombokkal, gombokkal és karokkal - néhány elemet a felhasználónak kell rögzítenie (a dobozon képi útmutató található).
  2 vagon
  3 dinoszaurusz figura 

Méretek:
  Csomagolás:      33cm x 33cm x 18.5cm
  Pálya: kb. 37cm x 36cm x 26cm
  Kocsi:      3.5cm x 2cm x 3cm
  10 000 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  INTERAKTÍV AKADÁLYPÁLYA DINOSZAURUSZ BARLANG Egy csodálatos interaktív manipulatív játék, amely csak a fizika törvényeinek felhasználásával működik. A működéshez nincs szükség elemekre, csak a gyermeked okosságára. Vidd a szekeret egy izgalmas utazásra. Hogy sikerül-e, az csak Öntől és a megfelelő mechanizmus használatától függ. Útközben különböző akadályokkal és… dinoszauruszokkal fogsz találkozni! Át…

 • null
  15 200 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  null

 • KIEGYENSÚLYOZÓ TÁBLA HINTALÓ GYEREKEKNEK

Mozogj és szórakozz egyszerre! 
Egy egyszerű és könnyen használható játék rengeteg szórakozást nyújthat! 
A kiegyensúlyozó tábla nagyszerű termék lesz mind a gyermekek, mind a felnőttek számára! Mindenki megtalálja a maga módját a szórakozásra.  
A Maria Montessori által kidolgozott elvek szerint minél egyszerűbb egy játék, annál jobban befolyásolja a gyermek fejlődését! Kétségtelen, hogy a mérlegtábla tökéletesen illik ehhez! 
A tábla számos hasznos funkcióval rendelkezik! Amellett, hogy nagyszerű játék és rendkívül izgalmas gyakorlóeszköz, többek között zsámolyként is szolgálhat, amelyre a kisgyermek felállhat, hogy elérje a tetejét. Ideálisan kiegészíti a kisautók versenypályáját is, ha az útvonala a tábla felett és alatt is vezethető!  
És amikor a kicsi elfárad a játékban, egyszerűen csak feküdjön le a deszkára, és az azonnal hintává alakul, kényelmes és kellemes pihenést biztosítva! 
Az egyensúlytábla legfontosabb funkciója, hogy egyensúlygyakorlásra is használható! Ez nagy hatással lesz a saját testünk irányítására, ami a fejlődésben lévő gyermekek és a felnőttek számára is hasznos lesz! 
A legkisebbek esetében a gyakorlatok jótékonyan hatnak a mozgáskoordinációra, pontosabb képet adnak a test irányításáról, valamint segítik az ízületek és az izmok helyes fejlődését is! 
A mozgás a felnőttek számára is rendkívül fontos! Az egyensúlytáblán végzett gyakorlatok segítenek a rendszeres testmozgásban, a testsúly és az ízületi szilárdság gondozásában! 
A tábla készítéséhez erős fát használtak, amelyet szakszerűen és gondosan kezeltek. Az egyensúlyozó tábla minden felületét gondosan csiszolták, így kiküszöbölve a szilánkok veszélyét! 
A megfelelő ellenálló képesség és tartósság biztosítása érdekében a terméket olyan, az ember számára biztonságos olajjal kezelték, amely megfelel az összes előírt szabványnak.
A fa felhasználása nagyszerű megoldás a környezet- és természetvédelmet értékelő emberek számára. A műanyagból készült termékekhez képest sokkal kisebb szénlábnyomot hagy maga után. Ez nemcsak azt teszi lehetővé, hogy gyermeke egy érdekes és szép játékkal játsszon, hanem azt is, hogy a jövőben épségben élvezze a természetet! 
 Műszaki adatok: Műanyag:  hárs rétegelt lemez Maximális felhasználói súly:   200kg Táblaméretek:    82cm x 30cm x 2cm Csomagolási méretek:    85cm x 31cm x 3cmA termék kartonpapír csomagolásban.
  13 300 Ft

  ◉ Rendelhető több mint 20 db

  KIEGYENSÚLYOZÓ TÁBLA HINTALÓ GYEREKEKNEK Mozogj és szórakozz egyszerre! Egy egyszerű és könnyen használható játék rengeteg szórakozást nyújthat! A kiegyensúlyozó tábla nagyszerű termék lesz mind a gyermekek, mind a felnőttek számára! Mindenki megtalálja a maga módját a szórakozásra. A Maria Montessori által kidolgozott elvek szerint minél egyszerűbb egy játék, annál jobban…