Ugrókötelek

Szűrők
Done
 • LED UGRÓKÖTÉL VILÁGÍTÓ ZÖLD

Mindannyian tudjuk, hogy a mozgás egészséges! Jó formában tartja a testet, és biztosítja a megfelelő hormonális egyensúlyt, hogy boldogabbak legyünk! De mindannyian tudjuk, hogy néha nehéz motivációt találni arra, hogy filmnézés helyett edzéssel töltsük az időt!


Jó motiváció lehet a gyermekek és a felnőttek számára egyaránt egy világító LED ugrálókötél! Amint elkezded lengetni, a kötél fényes, szemet gyönyörködtető fénnyel fog világítani!

Az ugrókötél egy egyszerű tárgy, amellyel számos különböző hasznos gyakorlatot végezhetsz! A használat szabályai egyszerűek - lendítsd az ugrókötelet és ugorj! Ez az! 


A fogantyúk 14 cm hosszúak, így nagyobb kezekbe is beleférnek, és különleges textúrát is kaptak, hogy ne essenek ki a kezedből!

Az ugrókötél teljes hossza 260 cm-ig terjed, így tökéletesen megfelel a fiatalok és különösen a felnőttek igényeinek. 


A világítás működtetéséhez a termék 4 AA elemet használ, kettőt minden fogantyúhoz. Ez lehetővé teszi az elemek súlyának kényelmes elosztását és az ugrókötél súlyozását, hogy megkönnyítse a gyakorlást. 

Az anyaghasználatnak köszönhetően az ugrókötél strapabíró és tartós, ami lehetővé teszi, hogy vigyázzon az alakjára és a szép alakjára!


Műszaki adatok: 
  Tápegység: 4 x AA elem (tartozék)
  A fogantyúk hossza: 14 cm 
  Az ugrókötél teljes hossza: 260 cm 
  Csomagolási méretek: 22 cm x 18.5 cm x 4 cm 
  Fóliába csomagolva.
  4 100 Ft

  ◉ Raktáron 1 db

  LED UGRÓKÖTÉL VILÁGÍTÓ ZÖLD Mindannyian tudjuk, hogy a mozgás egészséges! Jó formában tartja a testet, és biztosítja a megfelelő hormonális egyensúlyt, hogy boldogabbak legyünk! De mindannyian tudjuk, hogy néha nehéz motivációt találni arra, hogy filmnézés helyett edzéssel töltsük az időt! Jó motiváció lehet a gyermekek és a felnőttek számára egyaránt…