Laboratóriumi felszerelés

Szűrők
Done
  • TUDOMÁNYOS MIKROSZKÓP+ TARTOZÉKOKAz akár 1200-szoros nagyítású mikroszkóp lehetővé teszi, hogy fantasztikus és rendkívül érdekes új kalandba kezdjen a mikrobiológia világában.A mikroszkóp optikai nagyító lencsével van felszerelve, amely lehetővé teszi, hogy meglássa azt, ami szabad szemmel gyakran láthatatlan.A forgó fejnek köszönhetően a mikroszkóp háromféle nagyítással rendelkezik: 100x/400x/1200x, 

Ezenkívül a mikroszkóp beépített izzóval rendelkezik, amely megvilágítja a vizsgált mintákat.Ezzel a mikroszkóppal felejthetetlen, a mikrovilág új felfedezéseivel teli órákat szerezhet gyermekének. 

A mikroszkóppal való játék pozitívan befolyásolja gyermeke kognitív képességeinek fejlődését, és serkenti a kíváncsiságot is.
A készlet a következőket tartalmazza: mikroszkóp csipesz preparált tárgylemez 4 preparáló tárgylemez 2 kémcső doboz matricákA mikroszkóp 2 AA elemmel működik (nem tartozék). 

Műanyagból készült mikroszkóp. Ideális készlet a kis tudósok számára. 

Kiváló ajándékötlet.

Csomagolási méretek (L x Sz x H): A csomagolásmérete:24 x 19 x 9cm

 Vadonatúj, eredeti csomagolásban.
    5 300 Ft

    ◉ Raktáron 3 db
    ◉ Rendelhető több mint 20 db

    TUDOMÁNYOS MIKROSZKÓP+ TARTOZÉKOK Az akár 1200-szoros nagyítású mikroszkóp lehetővé teszi, hogy fantasztikus és rendkívül érdekes új kalandba kezdjen a mikrobiológia világában.A mikroszkóp optikai nagyító lencsével van felszerelve, amely lehetővé teszi, hogy meglássa azt, ami szabad szemmel gyakran láthatatlan. A forgó fejnek köszönhetően a mikroszkóp háromféle nagyítással rendelkezik: 100x/400x/1200x, Ezenkívül a…