Visszaküldési és visszatérítési szabályzat

14 napos elállás
Ha egy termék bármilyen okból nem nyeri el tetszésed és 14 napon belül (lehetőleg írásban) jelzed felénk az elállás szándékát, visszafizetjük a termékek árát.

Ilyen esetben semmi más dolgod nincs, mint a jelzéstől számított 14 napon belül visszajuttatni hozzánk a terméket, mi pedig a visszaszolgáltatást követő legkésőbb 14 napon belül visszatérítjük a csomagod árát (természetesen akkor is, ha személyesen vetted át a csomagot, ha pedig futárszolgálattal küldtük el a terméket, a szállítási költséget is megtérítjük). Kérjük, segítsd munkánkat azzal, hogy a visszajuttatott termék lehetőség szerint felbontatlan gyári csomagolásban legyen (hiszen szeretnénk azt újra értékesíteni), vagy ha már felbontottad, akkor ügyelj arra, hogy a csomagolás részei, a termék és annak tartozékai, valamint a leírása is sértetlen állapotban mind meglegyen. Tudnod kell, hogy a termék visszajuttatásával kapcsolatos szállítási díjak téged terhelnek! Kérünk, olvasd el figyelmesen a baloldali menüből letölthető ÁSZF ide vonatkozó részét!

Visszaküldési cím:
KNK KFT – KirályJátékok.hu 4741, Jánkmajtis Honvéd utca 25

Reklamáció és szavatosság (hibás termékek cseréje)
Amennyiben bármilyen külső sérülést találsz a csomagon, a futár köteles tételesen átadni az árut és a helyszínen jegyzőkönyvet felvenni. Ha véletlenül eltérést tapasztalsz a számlázott és a szállított tételek között, esetleg sértetlen csomagolásban sérült árut találsz, kérjük, okvetlen hívd fel Vevőszolgálatunkat, azonnal orvosoljuk a hibát!

Kérjük, hogy a számlát vagy másolatát lehetőleg őrizd meg, mert a szavatosság a leggyorsabban és a legkönnyebben ennek meglétével, illetve a termék hiánytalan, tartozékokkal együttes állapotában érvényesíthető. Cégünk a hazai törvényeknek megfelelően, továbbá a gyártó és a forgalmazó által biztosított feltételek szerint jár el. Amennyiben nem a szállítás során következett be a termék sérülése, e-mailben vagy telefonon jelezd felénk a problémát és a lehető leggyorsabban juttasd vissza áruházunknak a hibás árut – amint megérkezik, kicseréljük vagy javítjuk. Kérünk, olvasd el figyelmesen a baloldali menüből letölthető ÁSZF ide vonatkozó részét!