RC autó WLtoys A979-A 2.4GHz 35km/h 1:18

29 000 Ft

Rendelhető több mint 20 db
Várható kézbesítés: [Okt. 10 és 17] között

Cikkszám: 137643 Kategória:

Leírás

Monster Truck WL-játékok A979A

Termékleírás
WLtoys Monster Truck A979-A RC autó vadonatúj, összeszerelt, vezetésre kész RC-autó 2,4 GHz-es adó Négykerék-meghajtás Sebesség 35 km/h-ig Hatótávolság akár 100m Független felfüggesztés minden kerékhez
AMonster Truck A979A egy sárga, 1:18 méretarányú teherautó, amely ideális zárt vagy nyitott területen való vezetéshez, a jármű független felfüggesztéssel és összkerékhajtással van felszerelve. A modell nagyon robusztus, és egy speciális rendszer védi a sérülésektől.

Jellemzők és előnyök
előremenekülés fordított arányos gáz fék arányos kerékfordulat egyenes futószegély
Az autó a professzionális felfüggesztésnek köszönhetően tökéletesen kezeli a kanyarokat, minden kerék független felfüggesztéssel és nagyméretű gumiabroncsokkal rendelkezik – bármilyen felületen megállja a helyét.

Szuperkönnyű és erős motor, precíz kormányzás, stabil irányíthatóság és egyszerű kormányzás – mindezek garantálják a szuper szórakozást!

Az adókészülék tervezésénél kivételes figyelmet fordítottak az esztétikára és a könnyű használatra. Gyors és kényelmes hozzáférést biztosít az autó összes funkciójához.

Sárga és fekete színben kapható

A készlet tartalma: WLtoys Monster Truck A979-A RC autó vadonatúj, összeszerelt, vezetésre készRC-autó test színe sárga-piros-fekete 2,4 GHz-es adó 750 mAh meghajtó akkumulátor 230V-os akkumulátortöltő Használati utasítás 3 AA elem szükséges az indításhoz

Eredeti csomagolásban csomagolt autó

Paraméterek:
Modell méretei:kb. 25 x 18 x 10 cm Az autó súlya:kb. 1,7 kg Modell méretarány:1:18 Vezetési irányok:4 – elöl/hátul, balra/jobbra Sebesség: legfeljebb 35 km/h Vezérlőegység: 2,4 GHz Távvezérlő hatótávolság: legfeljebb 100 m Akkumulátor: 6,4 V 750 mAh Li-ion akkumulátor Töltési idő: kb. 1,5 óra. Játékidő:legfeljebb 20 perc. Motorosztály :390

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az ExpressOne futárköltsége Ingyenes!

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
Expressone Futárszolgálat Ft 390 Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +390 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 390 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

További információk

Tömeg 0.00 kg
Monster Truck WL-játékok A979ATermékleírás
  WLtoys Monster Truck A979-A RC autó vadonatúj, összeszerelt, vezetésre kész RC-autó  2,4 GHz-es adó  Négykerék-meghajtás  Sebesség 35 km/h-ig  Hatótávolság akár 100m  Független felfüggesztés minden kerékhez
AMonster Truck A979A egy sárga, 1:18 méretarányú teherautó, amely ideális zárt vagy nyitott területen való vezetéshez, a jármű független felfüggesztéssel és összkerékhajtással van felszerelve. A modell nagyon robusztus, és egy speciális rendszer védi a sérülésektől.

Jellemzők és előnyök
  előremenekülés  fordított  arányos gáz  fék  arányos kerékfordulat  egyenes futószegély
Az autó a professzionális felfüggesztésnek köszönhetően tökéletesen kezeli a kanyarokat, minden kerék független felfüggesztéssel és nagyméretű gumiabroncsokkal rendelkezik - bármilyen felületen megállja a helyét.
Szuperkönnyű és erős motor, precíz kormányzás, stabil irányíthatóság és egyszerű kormányzás - mindezek garantálják a szuper szórakozást!Az adókészülék tervezésénél kivételes figyelmet fordítottak az esztétikára és a könnyű használatra. Gyors és kényelmes hozzáférést biztosít az autó összes funkciójához.

Sárga és fekete színben kapható 

A készlet tartalma:  WLtoys Monster Truck A979-A RC autó vadonatúj, összeszerelt, vezetésre készRC-autó   test színe sárga-piros-fekete  2,4 GHz-es adó  750 mAh meghajtó akkumulátor  230V-os akkumulátortöltő  Használati utasítás  3 AA elem szükséges az indításhoz

Eredeti csomagolásban csomagolt autó

Paraméterek:
 Modell méretei:kb. 25 x 18 x 10 cm Az autó súlya:kb. 1,7 kg Modell méretarány:1:18 Vezetési irányok:4 - elöl/hátul, balra/jobbra Sebesség: legfeljebb 35 km/h Vezérlőegység: 2,4 GHz Távvezérlő hatótávolság: legfeljebb 100 m Akkumulátor: 6,4 V 750 mAh Li-ion akkumulátor Töltési idő: kb. 1,5 óra. Játékidő:legfeljebb 20 perc. Motorosztály :390

RC autó WLtoys A979-A 2.4GHz 35km/h 1:18

29 000 Ft

Rendelhető több mint 20 db
Várható kézbesítés: [Okt. 10 és 17] között